Förvirrad.

Det här med att vara en förvirrad själ är verkligen min grej 😔 

Hero

Jag är redan slut i kroppen och jag har bara jobbat en av tre helvetes dagar, skjut mig.
Idag spelar England sin första match och vi serverar burgare till 12, suck. Och imorgon är det Farsdag här i England, skjut mig igen! 
Hade hellre kollat på matchen med en öl i handen än servera folk mat. 
Kommer få ihop typ 31-32 timmar på denna helg, det är najs dock. Sen en vecka semester, livet leker!

Jag stod och plockade glas igår när RVP gjorde sitt sexiga mål, fick lite halv stånd tror jag. Fotbolls andan var på topp igår, idag kommer den vara mer än på topp och det gillar vi! 
Det hänger England flaggor på varannat hus, och varannan bil, taggade!

Två dagar kvar till sverige, mitt hjärta gör glädje hopp! 

Swedeeeeen

4 dagar sen åker viiiiiii till Sverige!! Dock fyra jobbadagar men det spelar absolut ingen roll, vi är så taggade! 

Ikväll är det girlsnight out med mina 4 bästa brudar, jade jade jade och Mais haha! Kommer bli fett! Ska möta Jvw på jobbet vid 9 och vänta på resten av brudarna!







Att vara servitris

Efter att folk på jobbet irriterat mig till Max är jag tvungen att skriva ett inlägg om detta, när man jobbar som servitris får man ta all skit, man får ta gästernas skit även om köket eller baren har gjort något fel och folk kan ibland vara så irriterande så man står där och ler men stryper dom mentalt 😂👏
Så här är lite heta tips som kommer att göra att eran servitris är den bästa.

- när vi kommer med mat, låt oss snälla ställa ner tallriken, ryck inte tallriken ifrån oss eller ta tag i den, för både eran och vårat bästa, tallriken kan vara asvarm eller så kan vi råka tappa allt när du tag i den.

- lämna inte en krona/ 2p i dricks, det är en ren förolämpning

- om ni har barn med er, snälla plocka upp efter er, vi är där för att servera mat, inte krypa på golvet för att du inte orkar plocka upp efter dina avkommor.

- snälla stoppa inte mig när jag springer med mat och ser stressad ut och säg 'ursäkta kan jag beställa dricka av dig?' NEJ baren ligger två meter ifrån dig sluta vara lat och ta din feta röv och gå till baren själv.

- när jag kommer gående med 2 tallrikar i vardera hand till er snälla säg inte: erhm vi beställde oinion rings och colslaw också? Okej jag ber så hemsk mycket om ursäkt nästa gång ska jag bära saker på huvudet också. 

- klappa absolut inte händerna om någon tappar ett glas eller tallrikar, i WILL cut you! 

Okej det finns typ hundra andra saker men det där är dom mest irriterande haha. Nu har jag även fått skriva av mig lite ilska. 

Tack för mig! 


Hårbollar

Att behöva ge upp något som betyder så mycket för mig är en av det svåraste saker jag gjort. Dom tre katterna har varit en sån stor glädje för både mig och T. Folk som inte har djur eller aldrig varit nära ett djur kommer nog aldrig förstå vad vi just gick igenom. Dom har gett oss så jävla mycket genom dessa år, framgår allt har dom gett oss kärlek. 
Att behöva avliva en och ge bort de andra två var hjärtekrossande, jag önskar inte ens min värsta fiende den känslan. 

Jag har gråtit och gråtit fortfarande, man känner sig som en värdelös människa, jag kände mig redan värdelös som flyttade ifrån mina hårbollar. 

Jag vet inte ens vad jag ska säga eller skriva, jag är tom på ord. Jag kommer alltid alltid alltid alltid att älska mina tre små, vart dom än är. Och alla som känner mig vet nog hur mycket dessa tre små fyrbenta varelser betyder för mig. Jag kan inte med ord förklara hur mycket kärlek jag har för dom.

Snooki, snuffie, chilie. 













I'm back!

Idag är jag glad och känner mig som en ny människa! Ha inte bloggat på hundra år, massa att ta igen, ska göra lite olika inlägg om vad som hänt senaste tiden, men nu ska ni få höra om min hemska gårdag.

Jag vaknade tidigt av mensvärk, låg i sängen i typ 2 timmar och grät, vred och vände på mig av smärta. Hade inte ätit något på typ 14-15 timmar, gick ber och försökte äta men höll på spy varje gång jag tog en tugga så jag fick lägga mig igen, efter mycket om oxh men fick jag en paracetamol, låg och grät ytligare en timme, somnade i typ 15 minuter sen när jag vaknade kände jag att smärtan började avta, men jag var helt slut i kroppen och hade fått feber, försökte resa mig upp för att äta, gick inte alls mina ben bara vek sig och jag var helt slut körd i hela kroppen. Låg i sängen några timmar sen började jag känna att smärtan kom tillbaka. Låg typ 2 timmar och grät med smärta igen, Jackie gjorde mat åt ni och gav mig en till paracetamol, hjälpte inte, låg 30 minuter och vred och vände mig av smärta och visste knappt vad jag hette, så hon gav mig ännu en tablett, efter 30 minuter hjälpte det och jag fick sova gott hela natten utan smärtor! 
Hemskaste dagen! 

Idag är jag på bra humör, tvingar köket att sjunga one direction med mig och alla Disney sånger som finns, mycket bra dag!

Här får ni lite bilder från våran lilla fest hos Jade i lördags!


















RSS 2.0