Vi är så jävla fula så man vill ju skratta lite, men ack så roliga






M!

Jag orkar inte mer nu, 4 dagen i rad med mardrömmar. Vaknade nyss, drömde att en av de jag kommit närmast på jobbet dog i en motorcykel olycka och jag var den som skulle rädda honom men misslyckades och han dog, jag orkar inte mer nu. Har aldrig haft såhär mycket mardrömmar. FÖRSVINN FRÅN MITT LIV!!!!!!!!!!!



Rast

Har rast atm, fett med fett! 
Denna dag har gått otroligt fort om jag ska vara ärlig, bästa. 4 och en halv timme kvar, nu kör vi! 
Jobbar 12.30-18.00 imorgon och tisdag, lycka! 
Tror jag ska ha ett cheeky litet glas med vin efter jobbet på tisdag.








Freak.

Igår var det fan busy på jobbet, helt slut när jag kom hem, påt igen idag, 13.00-23.30, sen är det bara två dagar kvar sen får jag vara ledig, tur att jag älskar mitt jobb. Haha. 

I helgen har jag BARA haft sönder 3 glas varav en av dom gick sönder i min hand och slajsade upp halva min hand, och den är en dag kvar haha, vet inte hur jag lyckas, igår drog jag även en vurpa i trappan, smidig tjej osv. 


Nackdelen med detta jobb + att vara ett tvätta händerna freak, mina händer ser ut såhär.. Man ser inte riktigt men dom är i praktisktaget helt röda och sår överallt, suck.
The life of being a freak.






Helvetesmardrömmar

Mina mardrömmar fortsätter, försvinn sa jag ju. Inatt drömde jag en mardröm som endå var så verklig, den gjorde mig endå lite glad. Simon var och hälsade på i mina drömmar.
Jag satt i en bil med Timmy, Robin och Mikkan. Timmy satt fram, någon jag ej vet vem det var körde och jag Mikkan och Rob i baksätet, helt plötsligt sitter Simon bredvid mig från ingenstans och ler mot mig, Robin kramar om honom och säger: "Angi lukta på Simon och krama honom han kommer försvinna snart" varpå jag får panik börjar gråta och kramar om honom så hårt jag bara kan, han kramar mig tillbaka och säger "Varför gråter du gumman? Jag älskar ju dig kom ihåg det" jag svarar "Jag älskar dig också, försvinn inte" han log mot mig och sen bara försvann han.. 
 
Helvetes jävla skit hor drömmar, vaknade upp och började gråta direkt. 
 
Tack min älskade Simon för att du kom och hälsade på, kom snart igen. 
Alltid saknad, aldrig glömd.
 
 
You've touched the lives of so many people,
Love you dude. 
 

Puss

Jag är så lycklig idag, vet inte varför, känner mig ovanligt glad!

Ska jobba idag, även imorgon, söndag, måndag och tisdag haha, fullt upp! På måndag ska jag vara på golvet, ska bli kul att testa det då jag stått i baren sen jag började jobba. 

Blir förhoppningsvis utgång idag, beror på hur busy det är på jobbet, när jag kommer därifrån och hur trött jag är. 

Jag drömde något konstig inatt igen, vaknade samma som igår visste inte vart jag var eller något, mardrömmar försvinn från mitt liv snälla, jag tycker inte om er. 

Längtar till på onsdag! 






gott och blandat

Jag längtar så sjukt mycket till båda killarnas konserter som jag ska på detta år, det kommer bli så jävla fett. Att få höra några av de nya låtarna live ser jag verkligen fram emot, kommer skutta av lycka tror jag, som jag gjort de andra två konserterna haha. Det är sjukt hur mycket styrka musik och artister kan ge en, deras musik har så många gånger fått mig le när jag egentligen bara vill gråta. Va vore världen utan musik?
 
Ni vet den här känslan när man stör sig på en människa? Man stör sig på ALLT personen gör och man stör sig bara på att höra personens namn, aaa den känslan ja. Speciellt när personen är så jävla omogen så man bara vill skratta högt i personen i frågas ansikte.
 
Men inga negativa tankar nu ska ju faktiskt jobba snart och jag tror bannemej att jag jobbar med roliga människor idag, det bådar gott, får ej glömma kolla mitt schema för imorgon heller, hoppas jag slutar tidigt så jag kan gå ut med J och J, awesoooooooooooooome.
 
Btw, drömde en sjuk jävla dröm inatt vaknade upp helt svettig tidigt på morgonen och fattade varken vart jag var, vad som hände, eller om jag bara drömt. Jag drömde typ att jag var på någon buss, pratade med Fell i telefonen, vi skulle på någon slags fest med alla våra kompisar och jag var den enda (av någon skum anledning) som tog en annan buss än dom andra. Typ när jag och Fell hade pratat i 30 sekunder börjar hon skrika och jag hör bara massa ljud och massa skrik varpå hon skriker typ "VI KROCKADE", så jag hoppar av bussen och tar en bil från en parkering (som jag tydligen hade nyckel till) och åker mot klockarleden, det var i klockarledskorsningen dom hade krockat. När jag kommer fram springer felicia fram till mig och säger "VI MÅSTE LETA EFTER ALLA" och vi börjar springa omkring bland typ as mycket folk som var panikslagna och några låg på marken, efter ett tag kommer någon fram till oss säger "Era vänner är tyvärr döda, kolla på tavlan där" då stod det typ en stor anslagstavla vid vägkanten, där satt det kort på dom som var döda. Fell sprang fram dit och jag stod kvar sen började hon skrika och ropade till mig "ANGI MIKKAN ÄR DÖD OCH BILLY ÄR DÖD OCH BAJEN ÄR DÖD OCH TIMMY ÄR DÖD OCH ROBIN ÄR DÖD OCH ALLE IGNELL OCH ALLE C ÄR DÖDA" Så jag börjar gråta och skrika och springer dit, ser en bild på alla dom och sen ser jag en bild på min kusin Aleks och säger "Fell min bror är död...." sen kom Emma fram från ingenstans och ger mig en kram, SEN VAKNADE JAG, VAD FAN HAR JAG GJORT FÖR ATT FÖRTJÄNA ATT DRÖMMA EN SÅN HORIG DRÖM? Jävla skit piss äckel bajs mardröm, kunde absolut inte somna om efter det utan låg klarvaken och bara ville krama om mina älskade vänner. USCH!
 
Tack för mig.
 
 
 
 
 
 

😍

Har varit ledig i två dagar nu, najs najs! Idag jobbar jag igen, 6-22.30, ska bli skönt. Igår hade jag absolut inget att göra så jag gick förbi jobbet, lämnade lite papper, kollade hur jag jobbar idag och tog ett glas vin, hängde i baren haha. 

När Jake och Jade slutade så satte vi oss och tog ett glas till, spelade lite biljard och pratade, mycket mys! 
Vi bestämde en eventuell utgång på fredag, beroende på hur jag jobbar! Ska kolla det idag. 




Bara vara.

Vad fan? Det skulle ju vara sol idag? Jag som hade planerat värsta dagen, så är det molnigt, nåväl, jag ska hitta på saker endå på min lediga dag! 

Igår gjorde jag nada, men det behövde jag verkligen, var skönt att bara va en hel dag, ägnade min dag åt att kolla på YT videos, pratade med Alle på viber, skypade med Slemma, Billy och fellan, tog en dusch någonstans där emellan och fixa in ny musik på min mobil! 

Idag tänkte jag gå och lämna in ett papper på jobbet, ta en promenad, unna mig ett glas vin eftersom jag jobbar hela helgen! Tihi.




-

Om ni någonsin har jobbat som servitris (Erika du kommer förstå mig till 100% här) så har man såna dagar när ALLT går åt helvete kommer man till jobbet och en sak går åt helvete i början så vet man, denna dag kommer bli värre och det kommer vara såhär hela dagen. Sån dag har jag haft idag, jag har gjort fel, hört fel när folk har sagt vad dom vill ha, glömt bort saker, gjort fel drinkar, tappat saker och en sak till, jag har lyckats krossa 7 glas, fråga mig inte hur men lyckades gjorde jag. Men det spelar ingen roll, jag har bokstavligt talat garvat mig igenom denna dag pga detta, även mina jobbarkompisar har garvat åt mig, herregud. 

Min älskade älskade älskade Thierry kom förbi på en öl när jag hade rast också, dock för att säga hejdå :( kommer sakna honom otroligt mycket, kommer kännas fel att inte kunna ringa honom när jag vill. BUU på det.

Jag är verkligen SÅ jävla tacksam att jag har fått detta jobb btw, det är helt otroligt hur man kan fästa sig vid personer och ett jobb på 2 veckor, dom är så underbara, jag ÄLSKAR mitt jobb och ser fram emot varje dag jag jobbar, för mina jobbarkompisar, miljön och gästerna gör jobbet 1000 bättre, jag älskart. Det går inte riktigt att förklara men dom är bokstavligttalat, hjälpsamma, förstående, välkomnande, sociala, trevliga, genom goa osv osv osv ni förstår.


Jobbar imorgon och måndag igen sen har jag två dagar ledigt, ska bli nice! 


Puss ch godnatt! 


rotat igenom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder.

1 – Fem bilder som gör mig glad.
 
 
 
 
 
 
 
2 – En person som betyder mycket för mig.
 
3 – En person som alltid får mig att skratta
 
4 – En gammal bild
 
5 – En bild från en rolig tid i mitt liv.
 
 
 
6 – En person som känner mig väl.
 
7 – Någon jag saknar.
 
8 – Två personer (kissemissar) jag längtar efter.
 
9 – Fem bilder från ett minne 2012.
 
 
 
 
 
10 – Två personer jag inte skulle klara mig utan.
 

11 – En bild som är från när jag var liten.
 
 
12 – En bild från en dag jag alltid kommer minnas.
 
 
13 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen.
 
14 – En person jag alltid vill ha i mitt liv.
 
15 – En bild jag har tagit som betyder något.
 
16 – En bild som är över ett år gammal.
 
17 – En bild som du tycker om.
 
 
18 – En bild som inte är tagen i staden jag bor.
 
19 – En bild som betyder mycket för mig.
 
20 – En bild som får mig att skratta.
 
21 – En bild som påminner mig om gamla tider.
 
22 – En bild på någon som jag tycker om väldigt mycket.
 
23 – En tokig bild.
 
 
 
24 – En bild på mig en vecka i mitt liv jag aldrig kommer glömma.
 
 
 
25 – En bild på någon som betyder mycket för mig.
 
 
26 – En bild som beskriver lycka.
 
27 – En bild på mig och min bästa kompis.
 
 
 
 
28 – En gammal bild på mig och en kompis.
 
 
 
 
 
 
 
 

PUSS

Efter ett 12 timmarspass på jobbet igår är jag taggad för ännu en dag på jobbet, börjar 18.30 idag till 00.30, kommer säkert vara skit busy om man tänker på hur mycket folk det var igår, taggad!
Jobbar även hela helgen, tagglana på den.
 
Pratade med min far på skype för ett tag sen, saknar mina föräldrar och vänner otroligt mycket just nu, skulle vilja komma hem på lite kramar, vi får se hur det blir med det, ska se när jag kan få lite tid över från jobbet så kan jag komma hem en vecka, skulle vara så mysigt!
 
Sagt det förut och säger det igen, min flytt till England är det bästa jag gjort. 

MYS

Igår åkte jag till Sannis efter hon hade slutat, hon bjöd på mat och sen åt vi frukt, choklad och kollade på en skräckis. Pratade massor om allt, en riktig tjejkväll. Imorse tog jag en dusch och sannis gick och köpte frulle, vi fixade oss och begav oss mot Welling, vi gick förbi mig så jag kunde byta om, sen begav vi oss vidare till mitt jobb. 
Väl där åt vi lunch tog några glas vin! Jätte mysigt! Mycket skratt dom här två dagarna, behövde jag! Bästa hon ❤️









Jobb!

Jag ÄLSKAR mitt jobb! Helt otroligt, dessa fantastiska människor har tagit emot mig med öppna armar och behandlar mig som en riktig prinsessa och får mig att känna mig välkommen! Detta är skillnaden mellan jobb i Sverige och här, jag var så sjukt nervös innan jag började att dom skulle skratta åt min accent och sånt där, visst skrattar dom åt mig men inte på ett elakt sätt, dom kör lite "prata proper engelska din invandrare vi förstår inte" "vad menar du vi förstår inte vad du vill invandrare" hahahah, skrattar mig igenom mina jobbpass alltså, underbara människor! 

Typ idag skulle jag in i köket och hämta en sån där, vet inte ens vad det heter på svenska... ni vet när man sopar? Så har man en liten sak man sopar upp skräpet på? Vad fan heter det? Aja jag ville iallafall ha den och kom in i köket.. "Erhm eh hello eh I want he you know that blue thing" hahahah, suck på mig. Dom bara garvade och gav mig typ hundra blå saker, garvade. 

Måste säga att britterna dricker skumma saker också jag blir lika förvånad varje gång jag hör något skumt dom vill dricka, ni ska få lite exempel.. 
Sprite med apelsinjuice
Guinness med svartvinbärs saft 
Öl som är toppat med lite Sprite 
Japp och listan kan göras lång ska jag säga er! Så skumma saker. Men ska prova det mesta tbh! Måste ju testa haha.

Har lärt känna alla stammisar redan också, dom kallar mig Ang, haha. Ja mina smeknamn är också lite intressanta, jag heter typ, angel, Angelica (för att irritera mig), Angelina ballerina, Angelina Jolie, Ang, Angie och min favorit 'trouble' hahaha. Ja så går det när man har ett namn som går att göra massa smeknamn av. 

Hände en rolig sak idag också, jag stod och serverade en gäst och han sa "förlåt måste vara fråga, kan inte riktigt placera din accent?" På engelska då, då svarade jag Sweden och han säger "men då kan vi ju prata svenska" på svenska haha jag vart så paff och bara stod och glodde på han haha, visade sig att han hade bott i Trollhättan i 15 år, han sa att han saknade Sverige och såg det som sitt hem! Sötve gubbe! 

Idag efter jobbet satt jag kvar med 3 killar från köket och en av servitriserna på en drink, börjar bli standard haha. Sen skjutsade J hem mig, mycket snällt så jag slapp gå ensam i mörkret! 

Nu är kl redan 2, ska sova nu. Har skypat med majsis i typ 2 timmar, imorgon ska jag träffa Sanna, längtar! 




Trötttttt

Tänkte jag skulle göra ett inlägg och berätta lite om jobbet, men ärligt talat, jag är helt slut, dessa två dagar, lördag och söndag har varit så jävla busy så jag är helt slut! Skriver imorgon! Puss och kram. 

Angi, Bajen och Billy.


I miss these two morons. 
Mina två kära vänner! 


Live, laugh, love.

Fredag idag, om någon hade missat det liksom! Idag ska jag träffa Thierry och Frances, ska bli himla mysigt, behöver lite uppmuntran från underbara vänner. 



Imorgon och söndag ska jag jobba, taggad! 14.30-22.30 imorgon och 15.30-22.30 söndag, ska bli kul. Sedan jobbar jag även måndag, torsdag, fredag och lördag nästa vecka! 

Det var super varmt här igår, idag lyser solen igen och på söndag skulle det bli runt 17-18 grader, våren är påväg kompisar.

Jag saknar även att köra bil, drömmer om det ibland faktiskt, ska försöka åka till Sverige på en liten visit snart, ska bli skönt att få träffa nära och kära och även köra biiiiil. 





Ni är det finaste jag vet.

Jag saknar er så fruktansvärt mycket. Jag vet inte hur jag skulle klara mig utan er. Min älskade pepe, min älskade Macki, jag älskar er, till månen och tillbaka. Aldrig utan er.
 
 
 
 

Fikaaaaaa

Idag är jag ledig! Ska fika med mitt hjärta snart, saknar honom så det ska bli mysigt! 



Älskade du.

Jag kommer sakna dig. Vi har växt upp tilösammans och jag minns hur jag brukade kolla på när du och Aleks spelade fotboll hos baba. Vi byggde även lego, tänka sig vad kul lego kan va. 

Sist vi pratade sa du till mig: "du förtjänar det bästa här i livet, jag kommer alltid skydda dig om något händer dig. Du och Vurre betyder så jävla mycket för mig. Glöm aldrig bort att du är våran lilla Angelina, vi låter ingen skada dig" och gav mig en bamsekram som bara du kan.

Nu är du borta. Livet är så orättvist. Jag kommer alltid att minnas dig. bästa Simon. 

Vila i frid kompis, nu får du träffa Bellman igen. 




The yacht

Fick jobbet! Här hittar ni mig framöver! 




RSS 2.0