Tatttooooo

Nästa onsdag ska jag och Mais tattuuuerrraaaa oss!! Är skit excited 


Muttliv

Såg i mitt förrförra inlägg att jag skrivit Mutt liv hahahahah det var lite kyl faktiskt, det ska förstås stå 'nytt liv' 

-

Funderade lite om jag skulle åka till Sverige ett par dagar nu när jag är ledig men det var förjävla dyrt insåg jag idag, typiskt! 😔 ska kolla lite sista minuten om det blir billigare! 

Ödet

Jag tror definitivt på ödet, allt som händer, händer av en anledning som sedan leder till något annat. Jag tänker mycket på sånna saker, så fort något händer i mitt liv, bra eller dåligt så försöker jag alltid analysera varför? Jag är en väldigt djup och känslig person och att analysera saker och oroa sig över saker kan vara både bra och dåligt.  Det kan vara bra för att jag inser saker när jag tänker för mycket på dom och det kan få mig att fatta bra beslut efter att ha tänkt igenom något, även om jag i vissa stunder är en väldigt spontan människa och jag älskar förändringar. 
Det kan även vara dåligt eftersom jag ibland över analyserar saker och hamnar i min egen lilla värld vilket leder till att jag börjar oroa mig för saker och ibland tror att jag har tagit fel beslut fast det är ett helt rätt beslut. Jag är väldigt mycket av en tänkare och håller mycket av mina känslor inom mig tills jag en dag när allt blir för mycket, exploderar i känslor. 

Jag har tänkt mycket på ödet den senaste tiden eftersom mitt liv tagit stora vändningar på de flesta plan. Jag menar tänk om jag aldrig hade sökt jobbet på the yacht då hade jag aldrig träffat mina vänner som idag har räddar mig från att vara en ensam människa med i praktiskt taget inget att göra till att ha ett jobb, fått en till umgängeskrets och träffat människor som får mig att bli glad och som jag har roligt med men också som hjälper mig när jag undrar över något, som tröstar mig när jag gråter, som ger mig tips och försöker leda mig in på rätt vägar. Jag är otroligt tacksam över det. Att bli välkomnad med öppna armar på jobbet och skaffat så mycket vänner hade jag aldrig någonsin kunnat tänka mig för 3 månader sedan. 

Jag är så stolt över mig själv som klarat mig igenom en flytt till ett annat land och lyckats bygga upp och starta ett Mutt liv i ett annat land. 

Visst är det inte alltid lätt, vissa dagar har jag svårt att uttrycka mig på engelska och vill bara skrika på svenska, men det är då jag har älskade Sanna som jag ringer, jag vill även ibland bara lägga mig i fosterställning och gråta för att jag saknar mina vänner och min familj i Sverige, det är även många gånger jag bara velat flytta till Sverige igen, men allt detta hade jag räknat med när jag flyttade och det kommer förmodligen att fortsätta att komma i vågor men det är då jag har dolk runt pmkrinf mog här som älskar mig och folk runtomkring mig i Sverige som älskar mig, och det är ni som får min livsgnista att börja glöda ordentligt. 

Jag älskar er! 

Betald ledighet

Ni vet den där lyckan man känner när chefen säger: 'jag måste ge dig en veckas betalt ledighet för du har dagar som du måste ta ut nu' ???? Man ba sure hahah japp så nu har jag en vecka ledigt, BETALD! Den gillar vi! 😍😍😍😍 + att M också hade en vecka som han måste ta, så nu har jag en mate att hänga med också, fest! 

Work

Jobbbbb 12.30-22.00 idag sen iväg ich handla dricka med Lew och Jade ich Jade, sen direkt hem till Jade för party. Förstår om ni kanske är lite smått förvirrade men såhär är det, jag har 4 tjejkompisar på jobbet som jag har kommit närmst och tro det eller ej men som heter Jade, Jade, Jade och Maisy hahah! 

Det är rutter väder idag vilket betyder att ingen kommer vilja sitta ute vilket betyder ingen mat utomhus vilket betyder glad angi! 

Jobbar med två av mina Jades och Mais idag också så detta kommer bli en bra dag! Oxh en bra kväll! Cantttttt waitttttt! 



Vänner och familj

Kan inte förstå hur lycklig jag är. Att få ha min familj som är det finaste ever, att få ha mina älskade vänner i Sverige, att få ha mina nya älskade vänner här i England, förstår inte hur lyckligt lottad jag är. Dock att jag har förlorat en av det viktigaste och mest betydelsefulla människorna i mitt liv svider.

Jag har haft en underbar dag, fixade naglarna imorse med Mais, sen åkte vi till Crayford för att kolla tatueringstid för nästa vecka, nästa tisdag gäller det. Så sjukt billigt med tatueringar också, betalar 200 för min! Är överlycklig. Efter vi var klara släppte hon av mig vid Nandos i Crayford, där jag mötte Matt, Jade och Lew för middag. Efter det drog vi vidare för lite mer vin och öl med andra vänner, mycket trevlig kväll! 

Tack mina vänner här i England, ni får min gnista att lysa extra mycket! Ni är värda guld! 








På fredag ska vi ha party hos Jade, can't wait! 


Ledig

Hade en super lördag, åkte till bexleyheath med Mais på förmiddagen, åt lunch och shoppade, sen åkte vi hem till henne och vidare till jobbet. Där mötte jag Jade, vi fixade oss och tog en buss till O2 arena där vi skulle möta Matt och George, vi tog en bubbelgum drink på fridays och väntade på dom. 
Vi käkade på fridays och åkte sedan vidare till Crayford fär vi skulle på en pub, tråkigt pinsamt när vi kom dit, hehehehhhehe! 

Efter några shots, lite biljard och massa skratt åkte vi vidare till ett ställe i Dartford, mycket kul! 
Ramlade hem runt halv 4 sisådär lagom rund om fötterna.

Igår stod bio och kinamat på schemat, vi såg Noah, den var grym! Rekommenderas starkt. 

Längtar redan till nästa helg då Jade är ensam hemma, wohoooo! 

Lite pics














Knackered

Förlåt alla oroliga föräldrar och vänner, jag lever! 
Jag lever dock på mitt jobb haha, denna vecka har varit och är jobb jobb jobb för mig, måndag 12 timmar tisdag 10 timmar, onsdag 10 timmar, idag 11 timmar imorgon 11 timmar, ledig lördag och söndag vet jag inte än, igår var även min första riktiga helvetes dag på jobbet, underbemannade, kaos i köket, mat kvittot bara rullade in i köket som mest hade vi runt 25-30 beställningar och 1 och en halv timmes väntan på mat, KAOS! Men det var kul, tiden rullarnoch man har alltid nåhot att göra! 
Tror inte man riktigt förstår hur det är att jobba på en populär restaurant i England förens man gjort det, i början var jag skit rädd på golvet för man måste deala med köket och tro mig, ibland är dom inte roliga, det är för det första bara killar i köket och när något går fel är det fan Gordon Ramsay varning på dom, man är efterbliven, man är en cunt man fattar ingenting och ja dom kallar varandra och oss på golvet det ena och det andra men jag har lärt mig nu att alla är under press både i köket, på golvet och i baren och ingen menar något illa. Och jag försöker alltid hålla humöret uppe och tackar alltid, skrattar alltid osv, och jag får alltid höra "jag gillar din attityd du är alltid glad och skrattar och trevlig fast vi är under press" set uppskattar jag att höra!

Hade en incident gör ett tag sen med en av de killarna jag har kommit närmast, det var typ såhär han skrek: jag har sagt åt sig att denna mat är till samma bord varpå jag säger oj någon är på bra humör idaghör jag jsg ville bara va säker, varpå han då säger att jag är efterbliven, känslig som jag är blir jag då nere och irriterad och pratar inte mer med han, M hörde hela konversationen och bad våran chef komma ner. Chefen kommer in typ 5 minuter senare och vara står och observerar efter ett tag så tar han ut denna personen och pratade med honom, 10 minuter senare kom det en: sorry Ang you know you're my favourite girl darling. Hahah lite så är de i vårat kära kök! Tur att vi tycker om varandra i slutet av dagarna endå. 

Har varit skit orolig för att få en sån här hemlig gäst som vi får varje månad som kollar hur vi sköter oss, självklart fick jag denne den här månaden, jag i baren och Sherri på golvet och vet ni vad? 100% gick vi! £10 extra på lönen och 50 poäng till våra team, var behövligt för mitt team då jag råkade ha min mobil på mig förra veckan och förlorade typ 30 poäng för att min chef bad mig ringa en av tjejerna på jobbet och jag drog upp min mobil från BHn varpå han skrattar och säger: - 30 points for your team. 
Hahaha ops. 

Den här teamen vi har är så att vi är uppdelade i 4 team och så kan vi tjäna och förlora poäng på olika saker och vinnande teamet får extra betalt, awesome! 

Jag vill även tacka min familj och mina vänner som står vid min sida under denna period i mitt liv. Tack även till mina jobbarkompisar som alltid får mitt humör på topp. 



Z

Trevligt att det är typ 18 miljoner trillioner billioner människor som läst min blogg, som vanligt så är andras liv mer intressant än deras egna, vidriga äckliga människor som inte kan sluta sprida rykten och snacka skit, ni förtjänat pannbenet inslaget allihopa. Folk som smutskastar människor när dom själva är typ 30 gånger värre, er skrattar jag åt, rakt upp i era fula ansikten, vidriga människor.


-

Simon, jag önskar du vore här, jag vill säga en sak till dig och det är: 'du hade så jävla rätt'  om en konversation vi hade för ett år sen och så vill jag ge dig en fet kram och säga att jag älskar dig, det ät exakt vad jag vill göra nu. Kom tillbaka. Så rätt hade du, så jävla rätt. 

Lediga!

Igår jobbade jag 12-17 sen åkte jag hem, bytte om, åt middag och begav mig till jobbet igen för att möta Jade och Matt, jag och Jade slutade med en flaska vin och när Maisy slutade åkte vi hem till henne och fortsatte dricka och hade en tjejkväll! Så jävla mys, vi slaggade hos henne. 
Dom filmade nig under natten då kag somnade före dom och jag skrattar i sömnen och pratar en massa skit haha. Sa typ 'you're such a moron, oh matt' haha drömde tydligen om matt. Sen slängde jag både armar och ben över Jade vilket är så inte jag, tog upp typ halva sängen. Maisy har en ascool rund säng också, vill ha!

Jag och Jade pratade även igår om att leta boende tillsammans, så nu har vi börjat kolla efter boende då hon vill flytta ut från sin mor och jag vill ha något eget, dela rum med min skumma roomie börjar bli jobbigt nu. 

Matt åker iväg idag och är borta i 4 dagar, that's shit tbh! Ska va utan min mate i 4 dagar på jobbet, tur att Jade jobbar hela helgen med mig.

Jag och Jade är båda lediga idagoch fet är typ 17-18 grader ute så vi + Maisy åkte imorse för en lunch, jag och Jade åkte hem till henne, fixade oss och hennes mamma skjutsade oss tillbaka till bexleyheath, nu sitter vi på jobbet med våran flaska vin, ikväll ska vi ut för en annan Jade på vårat jobb fyller år imorgon så vi ska fira henne!

Jag har bara en sak att säga: jag älskar mitt liv i England och jag älskar mina fina vänner här.


Min vackra Jade!




Skin skin som den sol du är

SOLEN skiner idag, tacka gudarna för det. Inte för att det spelar mig någon roll då jag jobbar till 6 men men, att se solen inifrån är iallafall något, haha. 

Imorgon är jag ledig, tror jag.. ska gå och shoppa en sak jag hittade förra veckan, det är till Macki, hittade två saker som bara skrek Mikaela så ska skicka dom till henne! 

Jobbar med min Buddy idag men imorgon lämnar han mig i 4 dagar för att åka på sån här militär prövning typ, fett med inte fest, hur ska jag klara mig i 4 dagar? BOOOOO 




Staff meeting

Sitter redan på jobbet, möte kl.9 he he he he. Fest. 

Igår var en sjuk dag på jobbet, så grovt mycket människor HELA dagen, herregud alltså. Igår fick jag höra att jag kom från både det ena och det andra landet, baserat på min accent sa två människor att dom trodde jag var från Wales (har ni hört hur dom pratar på Wales?? Hahah kul att jag låter så...) två trodde jag var från Australien och en trodde jag var från Polen, jävla snygg blandning haha, min accent verkar vara svår att sätta finger på. Haha. 

Är ledig idag ju, så jävla skönt men vet ni vad... REGN, det är fortfarande varmt men det regnar suck. Vet inte vad jag ska hitta på idag. 




Work

Mys dag idag! Var uppe tidigt, gick iväg till bexleyheath och kollade i lite affärer, vid 2 begav jag mig till jobbet för magen kurrade, M slutade vid 3 så väntade på honom så käkade vi och han hängde med mig till 6 då jag började, himla trevligt! 

Jag jobbar imorgon, sen är jag ledig söndag, men ver ni vad? Nej vi sätter ett personal möte vid 9 på morgonen på Angelinas lediga dag, perfekt......

Imorgon kommer bli en bra dag på jobbet, jobbar med sköna människor, bland annat M, så nice, min polare! 




Tihi

Jag har haft en grym dag på jobbet, busy men endå inte. Nu har jag typ sovit igen alla timmars sömn jag förlorade i Sverige haha, igår var jag helt slut och efterbliven, hade en konversation med J om lite saker men jag somnade mitt i och vaknade utvilad imorse, så skönt! 

Jag älskar och hatar att leva detta 'dubbel liv' som jag lever, jag älskar det för jag har mitt liv här i England, jag har mina nya vänner som jag verkligen tycker om och dom får mig lycklig, jag har min underbara värdfamilj, jag älskar landet, jag älskar mitt jobb,jag har Sanna, jag har min kusin, jag älskar området jag bor i osv ni vet. Det som jag inte tycker om är att inte ha min familj och vänner nära mig men vet ni vad? Det gör inte så mycket, jag har Skype, jag har Facebook, instagram osv och framför allt jag är bara 2h bort! Det som är jobbigt är att inte kunna ringa dom när jag vill, eller kunna åka till dom när jag vill. 

Trots detta så är jag nog en av världens lyckligaste tjejer. 

Idag har jag skrattat hela dagen och det behövdes verkligen med tanke på den lilla svackan jag hade när jag åkte hem från Sverige. 

Pusssssssss


djungelvrål

Jag gav mina jobbarkompisar en påse med djungelvrål igår och jag önskar att alla fick se deras reaktioner, jag ångrar att jag inte filmade. Det var typ det roligaste jag sett, jag garvade i typ en timme konstant, dom typ hajjade inte smaken och bara kastade in en godis i munnen, den åkte ut lika fort kan jag säga, dom drägglade, drack vatten, sköljde sina munnar, stod och spottade, osv osv. och jag bara stod och garvade hahahahahaha.
Jag rekomenderar alla att ge folk som inte har saltlakrits det, för det är as roliga reaktioner, pahahah.
Efter jag hade gett dom det skulle jag ge M en 'Jätte salt', ni vet såna här hårda, han gav mig typ en blick och sa "Nej Ang jag litar inte på dig" men fick han tillslut att slicka på den och det slutade med fina miner och jag vek mig av skratt ännu en gång.
 
Fick dom även att prova mina cigg som smakar blommor, var inte heller uppskattat.

Home

I'm back! Vilken vecka jag har haft alltså, trots att det har varit en underbar vecka hade jag velat haft en till, för att få koppla av lite, spenderade i praktiskt taget min vecka i bilen. Men jag klagar verkligen inte, har haft bästa veckan fylld med vänner, familj och lycka men även sorg och tårar. 
När jag landade imorse kände jag lite ångest för första gången, vara tillbaka, första passet på jobbet på en vecka osv. När jag kom hem till huset fick kag ännu mer ångest och jag var nära tårar hela tiden. Jag somnade och vaknade sedan 2 timmar innan jag skulle till jobbet, fortfarande lite osäker på hur jag kände.

Det mesta ändrades när jag kom till jobbet, det bevisar bara vilka underbara människor jag jobbar med, alla log när dom såg mig och sa att dom hade saknat mig, det gjorde mig glad!

När jag sedan bemöttes av 'there's my girl' och en bamsekram av min bästa M kände jag mig hemma igen. 
Att ha någon som man kommer så bra överens med är viktigt känner jag. Det behövdes verkligen igår. Hade en grovt rolig kväll på jobbet igår också, jobbade med bara underbara människor! 

M hällde sås i min hand så jag dränkte hans mobil med ketschup 😈 efter han gjort samma sak satte jag upp en fin toffs på han och kletade in hans ansikte med sås, snela kompisar!
Dessa hittade vi på killtoaletten, någon var taggad haha!



RSS 2.0