Bananattack

Om ni undrar vart alla världens såkallade bananflugor har tagit vägen ska jag ge er svar på det!

Dom är nämnligen hemma hos oss!


Timpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis <3

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you




EADAB




Fredag jag är kääääääär

Det sägs på stan att jag är oerhört dålig på att uppdatera bloggen, fy mig.

Denna vecka har bestått av jobb och mina vänner. Veckan har för övrigt gått jävligt fort om jag får sägaaaa så!
Imorgon är det fredag och jag slutar kl 14.00, så skönt!

Ska berätta om en rolig sak som hände i natt, jag vaknar.. eller rättare sagt jag väcks (!) av Timmy då han flyger upp från liggande till stående på en sekund och fladdrar och skriker helt förtvivlat. En sekund efter detta flyger nästa person (alltså jag) upp ur sängen och springer och ställer mig en bit ifrån sägen och kollar lika förtvivlat jag på Timmy och försöker för en sekund förstå vad det är som händer.

Efter mycket skrik och panik så stannar Timmy och säger något i stil med "Det var massa djur här..mummel mummel" och lägger sig ner i sängen och somar om. Där står jag som ett fån arg och förvirrad efter vad som just hänt. Lägger mig ner och sover.

Imorse vaknar jag av ett sms där det står såhär

"Haha asså min hand somnade inatt och jag drömde om sköldpaddor. När jag vaknade kom jag åt med min hand (som jag inte hade någon känsel i) på mitt ben. Hahahah trodde jag hade sköldpaddor i sängen. Medge att du blev lite skrajsen ;)"

Skrajsen? SKRAJSEN? Frågan är inte om jag blev skrajsen frågan är hur jävla skrajsen jag blev och hur nära mina ben var att täckas med varmt kiss, herregud!

Men ooooooom jag skrattar åt det såhär i efterhand? Ojaaaa!


Fredag imorgon, puss!


håppiefajs

Snart börjar idol och då måste man vara såhäääääär glad!


-

Igår var det tisdag, det betyder "ut-och-vandra-och-leka-i-skogen" - dag. Sagt och gjort gick vi till skogen, det blev lek och på tillbaka vägen vart det svampplockning. Denna skogsrunda resulterade i MYGGBETTS FYLLDA BEN!

Dagens jobb dag bjöd inte på mycket speciellt. NO lektion som vanligt på onsdagar, gick för övrigt förvånadsvärt bra! Annars då? Jag blev sminkad och fick manikyr..med pinnar och stenar.

Imorgon fyller min älskling Linda åååååååååååååååååååår, då blir det kalas med smörgåstårta, muuuuuums!


Tillbaka på jobbet

Blev glatt välkomnad tillbaka till jobbet av mina sötnosar som berättade för mig hur mycket dom hade saknat mig och hur gärna dom hade velat att jag skulle bli frisk förra veckan! Då blev jag lite rörd.
Lugn och trevlig dag på jobbet, jag har fått manikyr, agerat häst, snurrat och såklart ritat lite. En vanlig dag på mitt underbara jobb.


Jaha.. och Lindas present är fulländad och helt perfekt, den ser verkligen exakt ut som jag hade föreställt mig. Jag lyckades göra den precis så som jag ville ha den, nu är det bara det roliga kvar, överlämna den till min älskling, jag hoppas hon blir glad!

Nu håller jag verkligen på att kissa på mig..

 


Bingolottonight

Hejhejhallåååååå!

Nu gick precis Pattisen och Jocke hem, vi har spelat bingolotto, ätit glass, följt valvakan och T & J har spelat fifa.
Efter sura miner från oss alla då vi inte vann ett jota på bingolotto så kör vi igen nästa söndag.. med två lotter var!


En späckhuggare dyker upp på TVn..
Timmy:  Åh! en sån där har jag sett........på kolmården........fast det var delfiner...


Valvakan är på TVn och jag ska stolt försöka vara lite insatt i politik och förklara för mina vänner att jag röstat på Centerpartiet
Angelina: Jag röstade iallafall på Centralpartiet...
Patricia: Centralpartiet?!

Myskväll.


Varma kramar från en annan del av Brandbergen

Kram / En annan del av Brandbergen














VI HAR DET JÄÄÄÄÄTTTEEEE KYYYYYL IDAAAAAAAAAG, VANN FEMTON BILAR PÅ BINGOLOTTO OCH TYP 3 MILJONER KRONOR, MÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH, OCH EN TRIPP TILL EN ANNAN DEL AV KÖPING, HÄLSA PÅ VÄNNERNA LITEEEEEEEE, HÅIHÅIHÅIHÅI........


Min otroligt fullspäckade vecka!

Måndag: Jobba och sedan träffa Mini

Tisdag: Jobba och tvätta        

Onsdag: Jobba 

Torsdag: Jobba, hem till Linda och fira henne, välja kläder, frisyr och skor tills på fredag.

Fredag: Jobba, Lindas födelsedags party!!

                                                                                                       

 


Helgsmys

Det blev myskväll igår med pompa och en skräckfilm. Vi sjöng lite lips, sedan tröttnade vi och insåg att kvällen blir inte mycket roligare. Så film blev det.

Idag väntas en myskäll då Patricia och Jocke kommer hem till oss! BINGOLOTTOOOOO!



Lördag

Sitter hemma och väntar på Marre och Alle, vi ska sjunga lite lips och dricka lite gott! Väldans mysigt.



Måste bara säga en sak, jag verkligen älskar trevliga människor och att träffa nya människor, speciellt om dom är trevliga. Det är ju fanimej underbart. Jag har typ aldrig kommenterat bloggar förut för jag är allderles för mesig. Men tog mig i kragen och kommenterade en tjejs blogg som jag läst jätte länge och följer dagligen som handlar om henne och hennes kille och deras lilla söta dotter och vad som händer i deras vardag! Och att jag fick ett så gosigt och glatt svar gjorde mig oerhört tacksam. Sånt gillar vi.


Nåväl, nu ska jag gosa lite med mina otroligt söta katter.

Humör status: JÄÄÄÄÄVLIGT BRA HUMÖR! det gillar vi också. punkt slut

Kommenteraaa rååååååå..kom igen råååå

Hallå?! När så många nya läsare tittat in och alla mina gamla finns kvar så tycker jag allt att jag förtjänar lite mer kommentarer, kom igen nu kompisar! Puss på er och mig såklart

Surprise

Jag är så jävla nöjd över min present som Linda ska få, ioförsig brukar jag alltid lyckas hitta på sånna här konstiga och lite annorlunda presenter till henne och några av mina andra vänner! Min fantasi, den är inte att leka med alltså, när jag är rastlös kan vad som hällst hända i mitt huvud och händer det i mitt huvud att jag kommer på en super ide, måste jag prova att genomföra den.

Iallafall, tillbaka till Lindas present. Jag är jävligt nöjd helt enkelt.. måste ha fått det från min far, ni vet..när det vaknas födelsedagar så vankas det idéer hos honom och världens bästa snickare som han är så hittar han alltid på något med hans fyndiga plankor och etc. som har spar på där hemma!


Ska förklara sedan vad det var för något hon fick.

Bildör



HAHA mina söta extra katter luktar varandra på intima delar av kroppen..myyyyyys!



Ny slingat hår. Min mamma är världens bästa frisör!



Såhär blir det om man lämnar en toarulle på golvet och har en Snuffi hemma..



Tuttisarna


Slingooooor



Världens vackraste prinsessa Kimberly!



Snuffis nya favorit ställe


MIKAELAMARIALORENTZON

Hur bäst är inte du då? Jag är så stört lyckligt lottad. Jag och Mikkan. Vi är som händerna i handskarna vi. Vi är snyggast, vi är bäst, vi har bästa humorn i världen, vi är asroliga.. ja i är helt enkelt bäst.

Vi har delat allt genom alla år, sedan vi var 9 år. Vi har varit utomlands, vi har gråtit i varandras famnar, vi har supit oss fulla, vi har skrattat så mycket att vi knappt vet vad vi heter, vi har bott tillsammans, vi har hittat på rackartyg, vi har varit elaka, vi har varit snälla, vi har bakat bullar, vi har sjungit, vi har tattuerat oss, vi har piercat oss, vi har gjort nästan allt och vi har fortfarande hela våra liv framför oss tillsammans.

Vi har så mycket minnen som vi kan spendera en hel kväll med att bara prata om och bara skratta helt jävla stört mycket, som bara vi förstår också. Vissa av minnena vill jag absolut inte ens nämna, för vi har delt gjort saker som är helt störda haha. Men kul som fa-an har vi iallafall haft genom alla år.

Du kommer föralltid att vara min bästa vän och din plats som min bästa vän och i mitt hjärta kommer alltid vara din. Vad fan skulle jag göra utan dig? Skulle aldrig i mitt liv klara mig.

MIN BÄSTASTE VÄN I HELA VÄRLDEN!

Då.Nu.Föralltid













Fredagsmys

Skulle bli en hemmakväll med Timpa och Dampus, men dom fick för sig att dra till Brassan och ta en öl, så jag blidde själv. Missförstå mig inte nu, jag fick mycket väl följa med men det var så att jag faktiskt inte orkade fixa mig och skulle jag inte fixa mig skulle det betyda för T & H att de skulle få ha med sig en svettig, smutsig, osminkad brud som har fettigt hår, söt jag är va?!

Nämen aa.. Jag väntar tills imorgon med att hitta på något. Imorgon ska jag nämnligen upp hyffsat tidigt och ta en dusch (behövlig!). Sedan ska jag ringa och väcka Billisen och röra mig mot Handen för att möta honom. Egentligen ska jag ringa och väcka Bajen också men jag och B känner han så väl att vi nyss bestämde att vi möts upp först och sedan så får vi ta till hårdhandskarna med att väcka Bajen, för svara i telefonen, det är inte hans specialite! Sedan ska vi tre hitta på massa bus som vanligt..


Nåväl.. nu ska jag ta att spela lite på datorn, nörd jag vet. puss HEEEEEEEEEEEJ

Snorfia

Legat hemma i en vecka nu och varit dunderförkyld, det liksom kliiiiiiiiiiiar i hela kroppen när man knappt rört sin feta röv utanför dörren på en vecka. Och jag är inte den som sitter still liksom, det är ju tråkigt.

Jag har tänkt på så mycket som jag måste skriva om, men nu står det helt still. Tror jag har snytit ut alla mina hjärnceller, typiskt!

Jag längtar iallafall tills på fredag och på torsdag fyller en av mina närmaste vänner år, jag har världens bästa present till henne! Min fantasi bara flööööööööööödar!

Juste jag har helt och hållet glömt bort att lägga in bilden på lilla Kimberly, har den på mobilen. Men jag lovar..idag ska jag lägga in den!


Skräckfilms hiss och diss

När man legat hemma förkyld hela veckan så är skräckfilmer perfekta, love it!



Det här är verkligen en Angelina-film, den är riktigt bra och trovärdig, inte sådär överdriven som vissa skräckfilmer kan vara.



Helt värdelös och helt störd, men tycker man om massa blod och störda saker så passar den nog perfekt.



Lite konstig men helt okej, världigt förvirrande.



Har sett den förut och den är så värd att nämnas igen, en av de bästa skräckisarna jag sett. Spännande, det är en sån här film som man bara vill hoppa in i filmen och berätta hur läget ligger till, ni vet? Fem av fem toasters



Också jäääävligt grym, den rekomenderar jag starkt!


puss

Ljubavi


prinsessa

Idag har jag hängt med mamma Sofia och lilla Kimberly, vilket litet undervärk! Snart ska ni få se en bild på prinsessan!

minifot

Förra veckan insåg jag att jag hade likadana skor som en 6-åring, inte nog med det så sa en annan 6-åring till mig i fredags "Jag har likadana skor som diiig fast rosaaaa"...OKEJ! Det är sånt man får stå ut med när man måste köpa skor på barnavdelningen..

tihi

Det må jag säga att det var NÄSTAN bara dessa bilder som tål att visas, annars var det massa gamla låtar, inspelningar och videos..very funny!


nostalgi

Nu är det så här himlaaaaarns kul va, att jag har hittat bilder från typ flera åååår sen, så jag tänkte jag skulle dela med mig, kika in strax! Du kanske hittar dig själv på en bild..

bebisaaaaaaar




Barn är allt charmiga va?!

Barn 1: "Fröööööken fröööööken hon sa shit maj gaaaard"

Barn 2: "Jag råkade bara sägaaaaaaa det"


Veckans stjärna

Veckans stjärna

Denna vecka får min bara min Pattisen beröm, för att vara en sådan underbar vän. Hon förstår mig i alla lägen och hon stöttar mig i alla lägen.

Jag kommer alltid stå vid din sida och ta emot dig när du faller.

Tack för att du finns. Min Pattis. Min fina vän.

 

Well, you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you

Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for



Helt oetroeligt!

Jaha, imorse ringde min klocka 05.30, jag var minst sagt trött då. Men väl uppe ur sängen och piggna till så var jag inte så trött längre (Kan bero på att jag slocknade runt 22 igår..) så det var bara att masa sig iväg till bussen som skulle ta mig till jobbet.

Idag kännde jag en otroligt bekant känsla i mina armar som skrek träningsvärk, det var inte igår! Och bli inte för stolta nu över att jag har varit ute på en svettig löprunda eller ett svettigt pass på gymmet utan jag har bokstavligttalat suttit rakt upp och ner i sandlådan och lekt med spade och hink.. inte visste jag att det krävdes så lite som att gräva lite med en spade för att få träningvärk..

Hade min första NO lektion idag, den ska vi inte tala om må jag säga!

Jag har helt totalt glömt bort att berätta om min mysiga lördag med mysiga vänner och pojkvän.
Jag och Timpa städade hela våran lya från klockan 11 på morgonen. När klockan började närma sig fyra var det bara att hoppa in i duschen och ringa Pattisen som jag skulle möta på våran vanliga plats för att sedan gå till ica och inhandla kvällens taco tillbehör.
Medans vi skötte mat, skötte Jocke och Timpa öl. Efter lite (läs otroligtjävlamycket) fifa och lite öl så blev det sällskap spel som gav många skratt vill jag lova. Tro inte att fifa var slut än.. efter sällskaps spel så blev det fifa igen så jag och Pattisen intog balkongläge och hittade på lite roliga lekar för oss själva. Vi pratade även om våra planer här framöver, puss på att jag längtar som en galning!


Tack för mig, puss


fina ord från pikkan på fajsbook

just like a tattoo, i'll allways have you


Rest in peace min älskling

Titta vad som hände med min älskling här om dagen, jag tror jag dör. Jag klarar mig inte utan min plattång, absolut inte. Åh..


Dagens rosor

Okej lite beröm här tänkte jag börja med, har lovat att börja uppdatera lite mer så måste sätta lite press på mig själv..alltså en gång i veckan så tar vi lite hyllningar/dagens ros här av lite olika personer. Då kanske min blogg blir lite mer intressant, ellerhur alla mina miljoner läsare?


Vi börjar med dessa 5 personer

Min fina älskling förtjänar en ros varje dag för att han förgyller min vardag med att bara älska mig för den jag är




Mina två bästa vänner, det säger väl allt.

Mikkan och Billis






Mina föräldrar

Er skulle jag kunna ge allt för allt fint ni gjort för mig


men hej ditt lilla kryp

Okej..hej Angelina irriterad. Säger bara en sak, nej jag kan inte ens uttrycka min irritation på denna otroligt irriterande människa. Utan att låta som på dagis nivå så måste jag bara få säga, SLUTA härma folk med ALLT hela jävla tiden, åh! Jag tror jag smäller av..

Gulligaste ever


Barn 1 (kille): "Hur gammal är din bror?"
Barn 2 (tjej): "Han är 8, två år äldre än oss!"
Barn 1: "Okej hoppas vi blir typ 100 åååååår"
Barn 2: "Om man blir hundra år är man nog död"
Barn 1 i förskräckt ton: "Undra om vi blir 8 år? Hoppas det"
Barn 2 i lugnande ton: "Jaa men vi får vara försiktiga så blir vi nog 8 år"


RSS 2.0