Friendship

Min helg har varit super, en kväll med A i fredags, vi var på samma pub som vi firade nyår på, massa skratt och en super trevlig kväll med mitt hjärta. 
Lördags firade vi Vania, åt på en jätte mysig restaurang i Shoreditch, gick sedan vidare till en pub och hamnade till sist på mb för ovanlighetens skull liksom, haha. 

















-

Folk som klagar på saker folk gör eller hur folk är så är dom likadana själva, SUCK!

OLD PICS :D

 
 

10 saker du kanske inte visste om mig.

Jag hatar att åka rulltrappa
Det är gör min höjdrädsla. Får alltid känslan av att jag ska ramla eller att någon ska putta mig pga. att jag gjorde de för ett par år sen i handenterminalen när jag var HELT själv haha.

Jag är extremt dålig förlorare 
Det är nog dock ingen hemlighet, jag hatar att förlora och skyller gärna på att personen jag tävlar emot fuskar, spelar jag tv-spel kör jag gärna "varför har som tillverkat ett spel som är omöjligt att klara?!" Och vinner jag så stoltserar jag det gärna så mycket jag bara kan. Vet inte hur många gånger jag har börjat bråka med Robin och Timmy när vi spelat spel, tv-spel eller typ kort, haha. Enligt mig så fuskar dom jämt.

Jag har bott på typ 3 miljoner olika ställen under mina 25 år
Brandbergen (typ 6 olika gånger), handen (3 olika gånger), norra Söderby, Hammarby, handen, Huddinge (2 olika gånger), ormkär, gullmarsplan, Tyresö, ramsdalen.

Jag trodde att det hette mördbultad tills typ 6 månader sen
Minns inte vem det var som sa det men jag tror det var Roy, jag sa något i stil med "jag känner mig mördbultad" varpå han skrattade och trodde jag drev haha. Man lär sig något nytt varje dag.


Jag har förstorat mina läppar en gång
Japp! Jag och Carro gjorde det i augusti förra året, för jävla ont gjorde det men värt var det! 

Jag har träffat One Direction
Lyckades få biljetter till deras boksignering, en sak till från min bucketlist jag kan bocka av.


Jag hatar ljudet av när någon går på golvet utan strumpor
Hatar hatar hatar, jag får panik när jag själv gör det också så sätter alltid på mig strumpor så fort jag vaknat.

Jag hatar när folk sover 'på' mig när jag sover bredvid någon 
För ett par år sen tyckte jag att det var mysigt och kastade gärna över både ben och armar när jag sov bredvid någon men på senare år hatar jag det, känner mig instängd och får panik, haha. 

När jag gick i fyran fick jag för mig att klippa page
Hemskaste frillan någonsin jag såg ut som en liten pojke, men men tur att man kan skratta åt det idag.

När jag gick på en kör i svartbäcksskolan gick jag sjunga med killarna pga min mörka röst
Japp haha, stod med tjejerna men min lärare sa "Angelina jag måste nog flytta dig till killarnas sida din röst är för mörk för att stå med tjejerna" taaaaaaaaack / Angelina med basröst


Det var allt för idag!




Föralltid i mitt hjärta.

Jag tänkte skriva om en person som har betytt jävligt mycket för mig som jag inte skrivit något om innan för jag inte riktigt haft modet då jag sist fick ett sms av en människa som jag inte längre kunde bry mig mindre om. Min dagbok har fått behålla mina tankar och funderingar, minnen och mitt hjärta har behållt henne.


Vi fann varandra för länge länge sedan och hade via Facebook och sms kontakt, vi pratade mycket och om djupa saker, vi insåg att vi hade mycket gemensamt och efter mycket om och men så träffades vi, jag tyckte denna tjej var en av de starkaste själar jag någonsin träffat, hennes historier berörde verkligen mig. 
Vi tappade kontakten ett tag men träffades sedan igen några år senare och riktigt fann varandra. Jag, hon och Linn hängde dagligen i typ 5 månader. Vi hade nattliga konversationer och äventyr, vi delade tankar, vi stöttade varandra, vi hade myskvällar, vi festade, vi delade hemligheter men framförallt, vi skrattade och hade så jävla kul tillsammans och det kommer jag aldrig låta någon någonsin ta ifrån mig. Vi hade så många internskämt och hemlisar som jag alltid kommer bära med mig i mitt hjärta.
Jag gick igenom en tuff period denna tid och var ur balans varje dag, men att vara med dom två hjälpte mig koppla bort verkligheten och jag levde i en liten lyckobubbla med dom.
Till dom som någonsin tvivlat på att hon var en dålig mamma kan jag säga er att nej, absolut inte. Den kärleken hon hade för sina barn var oändlig, hon gjorde allt och lite till för dom som vilken annan förälder som helst. 
Vi har som sagt delat mycket hemligheter och djupa samtal med varandra som absolut ingen har något med att göra. 
Att vi efter dessa fem månader gled ifrån varandra och mycket skit hände, det är mellan oss, vad vi "diskuterat" om och hur våran vänskap tog en tvär vändning på slutet är något jag för alltid kommer känna skuld för, vi sa en del saker till varandra som vi inte menade och allt rann ut i sanden, men vi var absolut inte osams, vi var oense. 

Vad folk har för åsikt eller har hört bryr jag mig inte ett skvatt om, jag, hon och Linn är dom enda två som vet den riktiga sanningen och det räcker gott och väl för mig. 

Jag kommer föralltid komma ihåg den här roliga perioden i mitt liv med mycket äventyr och aldrig en lugn stund. Jag kommer för alltid bära med mig våra minnen och hemlisar och framför allt jag kommer alltid minnas våra dagar fyllda med skratt attacker som varade i timmar. 

Jag kommer aldrig glömma dig eller våra minnen tillsammans. 





 




Swiss chocolate

Igår fick jag och Vania 6 Chocklad kakor (Schweiz Chocklad) av Thierry, godaste jag ätit och jag förstår varför detta land är känt för sin choklad, herregud! Han vill obvoiusly göra oss tjocka, haha.

Fick även en annan sak av han som vi pratat om, han har berättat för mig om något pålägg dom har där borta som är skit äckligt, så han köpte med en tub till mig. Tog lite på min macka igår och det var det äckligaste jag ätit, det är brunt och är gjort av organiska produkter, har ni någonsin smakat Vegemite? Det smakar ungefär som det iallafall, jätte salt, både Vegemite och detta hör hemma i papperskorgen ska jag säga er, förjävla äckligt! 

Håller mig till chockladen haha. 

Love u!





Swiss chocolate

Igår fick jag och Vania 6 Chocklad kakor (Schweiz Chocklad) av Thierry, godaste jag ätit och jag förstår varför detta land är känt för sin choklad, herregud! Han vill obvoiusly göra oss tjocka, haha.

Fick även en annan sak av han som vi pratat om, han har berättat för mig om något pålägg dom har där borta som är skit äckligt, så han köpte med en tub till mig. Tog lite på min macka igår och det var det äckligaste jag ätit, det är brunt och är gjort av organiska produkter, har ni någonsin smakat Vegemite? Det smakar ungefär som det iallafall, jätte salt, både Vegemite och detta hör hemma i papperskorgen ska jag säga er, förjävla äckligt! 

Håller mig till chockladen haha. 

Love u!





Tourist of the day

Igår efter skolan mötte jag upp Majsan och vi turistade lite, bilderna nedan är tagna i Trafalgar Square, det är super mysigt där som ni ser. Vi försökte få lite turist selfies men det gick sådär haha. 
Efter det åkte vi till Oxford street och kollade på topshop, fotade oss även i deras fotoautomat haha (som ni ser på bilden nedan) 










Förvirrad skoägare

Jag har helt glömt bort att berätta min skohistoria för er, har berättar den för några av mina vänner men nu jävlar ska ni få höra!

Det började med att jag köpte nya skor för att jag, Majsan och Bella skulle till project, sen bestämde jag mig för att ha dom på nyår också, sagt och gjort jag hade dom på mig. 

Sen så som ni vet så hade jag inga skor när jag trampade i bajset här hemma men att skorna var borta tänkte jag inget mer på. 

Sen typ 2 dagar efter det så gick jag ut på en promenad här i området, och typ runt hörnet här där jag bor låg det ett par skor så jag ringde majsan och vi garvade åt att det låg skor mitt i gatan, sen så gick konversationen typ såhär:
Jag: det såg fan exakt ut som mina skor..
Majsan: men nej jag såg dina skor i ditt rum
Jag: gjorde du? Aaa bra.. Men fan det ser exakt ut som mina..
Majsan: men sluta det är omöjligt du och J tog en taxi hem..
Jag: ja det är sant! 

Japp sen tänkte jag inte mer på det, på kvällen skulle vi till motherbar så jag började fixa mig och när jag skullens mina skor så insåg jag plötsligt att dom faktiskt var borta.. då blev jag lite orolig över att det verkligen var mina skor. Så jag gick ner och pratade med min värdfamilj om det och vi fick oss ett gott skratt, vi konstaterade att jag och J varit för fulla för att inse att jag gått ur taxin utan skor, att jag antagligen haft ont i fötterna i taxin och tagit av dom och därav glömt dom och så har taxi chauffören kastat ut dom..
Så jag frågade J om han kommer ihåg men han var ju lika kalas som jag så han kom inte heller ihåg något, haha.

Jaja sen så tänkte jag aja men jag hämtar dom imorgon.

Sagt och gjort jag gick ut på en prommis och hämtade mina skor, kände  mig som värsta luffarn när jag tog ett par dyngsura skor från gatan hahah.
Kom hem och var skitnöjd och ba: "MY SHOES" 

Dåååååå mina vänner kommer M fram till mig och ba "Angelina jag hittade dina skor!!! Är det inte dom här?!?!" Med mina skor i handen, där står vi tre förvirrade tjejer, M med mina skor i handen och jag med ett par EXAKT likadana i min hand och Jackie bara såg allmänt förvirrad ut. Hahahaha 

Mina skor var alltså återfunna och dessa skor jag trodde var mina åkte i papperskorgen och vi skrattar fortfarande åt min söta skohistoria! 



Helllloooo

Lördag, solen skiner, jag är på strålande humör och again det är ju lördag! Woho.

Denna vecka i skolan har varit helvetisk och inte organiserad för fem öre, mitt schema har ändrats typ 300 gånger pga att jag bytte min fashion och dom har ändrat runt mina ILab osv osv. Den här skolan är väldigt oorganiserad och lärarna har inte så jävla stor koll på något. Nästa vecka är Vania tillbaka iallafall, skönt då får jag sällskap och moraliskt stöd på lektionerna igen, för våran nya klass och lärare är speciell haha. Men men med Vania vid min sida klarar vi det tillsammans. 

Mitt CV är iallafall färdigt nu, J's syster hjälpte mig att skriva det så ska skriva ut det på måndag. Woho.


Tiden går förjävla fort när man har kul hörni, det är 4 månader sen jag kom hit och det är ungefär 1 och en halv månad kvar i skolan, inte ens det. 
Ska bli skönt på ett sätt att sluta men på ett sett inte!

Två saker att se fram emot, mamma och Magnus kommer hit den 13 februari och Mikaela, Micke, Sebbe och Emma kommer hit påskhelgen, FETT MED FETT! :D längtar!! 

Nu ska jag börja fixa mig lite ser ut som ett troll som just vaknat från att legat i ide. 



Att leva med OCD


Nu ska jag berätta för er. 


Jag är otroligt otroligt otroligt stolt över mig själv över att jag tog steget att flytta till England, det är det bästa jag gjort. Jag har vuxit som människa sen jag flyttade hit, jag gör saker jag aldrig sett mig själv göra förut, jag lär mig något nytt varje dag och jag har blivit mycket mer framåt som människa. Jag har träffat två vänner för livet som är från helt andra länder än jag själv och lärt mig otroligt mycket av dom. Jag har träffat massor med andra fantastiska människor här, bland annat min värd familj. 

Jag har lärt mig att klara mig själv med vissa saker som jag inte kan få hjälp med och min OCD har blivit så sjukt mycket bättre, för er som inte vet så gick jag hos en psykolog våren 2013 för min 'kräkfobi' mina föräldrar tyckte att det var nog och fixade detta till mig, jag hade en otroligt jobbig tid i mitt liv när jag total vägrade att åka kommunalt själv, fick ångestattacker när jag åkte själv och var ofta tvungen att hoppa av när jag inte skulle av, det begränsade mitt liv, jag vägrade söka jobb utanför Haninge vilket resulterade i att det var svårt för mig att få jobb. En del av min terapi var att åka kommunalt till mina möten inne i stan, mamma åkte med mig några gånger och även Robin, vilket jag är väldigt tacksam över. Timmy stod vid min sida i detta och kämpade med mig, det begränsade även vårt förhållande då vi inte kunde åka in till stan för att tillexempel gå ut och äta eller gå på bio. 
Det var jobbiga möten kan jag säga er, jag fick prata om saker jag länge försökt dölja, jag har varit väldigt bra på att dölja min OCD och det är inte många som vetat om hela min historia och allt runt omkring. I praktiskt taget hela mitt liv kretsade kring att behöva tänka på saker, efter ett tag lärde jag mig leva med det och allt jag 'behövde' göra gjorde jag per automatik. Jag berättade för min psykolog att mina vänner är så snälla som alltid talar om för mig om någon spyr på fyllan eller om det ligger spya ute osv osv. Hon rättade mig direkt och sa 'dom är inte snälla, dom hjälper dig inte att övervinna din fobi' det fick mig att tänka efter. Under denna terapi lärde jag mig mycket, hon 'tvingade' mig kolla på klipp på YT av folk som spyr osv. Jag vet att alla i hela världen tycker att det är äcklig att spy och spya är äckligt men det är svårt att förstå för folk som inte har fobi för spyor att förstå känslan jag känner. Det är inte bara för mig att 'glömma' om jag själv spytt eller om någon i min närhet har spytt, det kan ta mig flera månader att komma tillbaka till det normala, det rubbar mycket i min vardag, men jag kämpar på.
Jag har lärt mig att dölja saker jag gör och har gjort det i flera års tid, men med tiden har jag insett att jag är inte ensam och kommer aldrig att vara det heller. 
Att leva med bacillskräck har jag lärt mig och jag tror att jag aldrig kommer komma undan den, men det gör inget för jag lider inte då mycket av det längre, jag har lärt mig leva med det och jag skäms inte över hur grov den är. 

Det här med att åka kommunalt trodde jag skulle bli min största utmaning här i England, tvärt om, som ni vet åker jag fel hela tiden haha, så jag tror fan jag åkt kommunalt mer här i England i 4 månader än jag gjort de senaste 5 åren i Sverige. Nu förtiden finner jag det avslappnande att åka kommunalt och det är för mig något nytt. 

Alla mina nära vänner vet ju om mina skumma saker jag gör och dom skrattar gärna åt mig för jag beter mig så skumt ibland och det är absolut inget jag tar illa upp för, jag har berättat för dom och dom har lärt sig hur det är att vara med mig haha. Och jag skrattar gärna åt mig själv ibland för hur jag beter mig också. Jag äter gärna chips i min egen skål, sköljer av burkarna innan jag dricker i dom, sköljer av bestick, har inte ätit lösgodis utan papper på X antal år, jag sitter aldrig på en toalett vart jag än är, jag är tvätta händerna polisen, ingen får laga mat med mig utan att tvätta händerna, jag har alltid med mig handsprit, när jag äter pomfritt så äter jag aldrig delen jag hållt i, man pillar INTE på min mat, om man ska dela cigg så börjar jag, jag har mitt egna sätt att ta ut cigg från ett ciggpaket och tar gärna inte emot om någon ger mig, jag låter bara Erika laga min mat på pizzahut haha ja ni vet, jag kan fortsätta hur länge som hällst. 

Det jag vill komma fram till är att jag är tacksam för alla älskade vänner och familj som står bakom mig i detta, hur konstigt jag än är så tar ni mig för den jag är och struntar i mina brister och det är äkta vänskap och kärlek.


Dock så har jag under det senaste året växt otroligt mycket och jag har slutat med mycket skumma saker jag hade för mig för ungefär 2 år sedan när detta var som värst.

Tack till mina älskade föräldrar som tvingade mig gå till en psykolog, och alltid står vid min sida, tack mina älskade vänner för att ni står ut med mig och älskar mig hur konstig jag än är, tack min psykolog för att du gjorde mig starkare, tack England för att du gör mig till en starkare och bättre människa, tack min värdfamilj för att ni är underbarast, tack Vania och Thierry för att ni kom in i mitt liv och tog mig med storm, tack Timmy och Robin som varit två stora stöttepelare när det kommer till min OCD, tack Mikaela för att du också har dina skumma saker för dig så jag aldrig är ensam, tack alla för att ni inte dömmer mig, tack till mig själv för att jag är stark, tack, tack Angelina.




Har rotat igenom gamla bilder..














Autocorrect

Såg att där jag skev att Billy och Inno har varit här hade autocorrect vart o farten och döpt om Inno till Aino man ba ok!! Haha

Lite bilder från mitt lov

































Jullov!

Så tänkte berätta lite om mitt lov, det har varit underbart, en vecka i Sverige med nära och kära var precis vad jag behövde, det var bara en vecka och jag skulle förmodligen behövt lite mer dagar för att hinna med allt och alla, men det gick bra endå. På julafton flög jag tillbaka till England och åkte direkt till min kusin där vi skulle fira jul, min andra kusin var även där, kul att träffa honom också!
Hade en super mysig jul med kusinerna, Jiten + hans familj! riktigt underbara människor!

Dagen efter var det ju Engelska jul så jag åkte hem till min värd familj där 3 syskonen, mormorn och Jackies syster var, jag var inte mig själv på hela dagen och det förstod jag ju varför sen när jag på kvällen blev magsjuk som typ alla mina vänner hemma i Sverige, då vi hade samlats allihopa hemma hos D och C för att fira Leo, alla åkte på det.

Men det var en mysig jul endå, god mat även om min aptit inte var på topp och det var spännande att få fira jul på ett annat sätt, fick även en onsie, tofflor och en 1D kalender av dom haha så jävla underbara.

Resten av mitt lov har jag spenderat med Alexandra och Sanna typ bara tagit det lugnt och vart ute lite, sen var ju Billy och Aino här i 3 dagar! 
Sedan var det ju få nyårsafton och den kan bara summeras i ett ord, BÄST! Tack bästa ni som var med och gjorde min kväll underbar.




In back!

Såååååå jag är tillbaka i skolan, fick precis kramas med Thierry igen, har saknat honom och Vania då mycket. Vania ät inte här nu dock hon spenderar dagen med sin pojkvän! Sitter nu och väntar på att Thierry ska sluta sin lektion så vi kan luncha och prata om allt! Excited! 

Jag har bytt min fashion and design till 'UK culture' and 'academic skills' kommer nog bli skitbra, jag är nöjd. I slutet av veckan får jag även mer Info om min internship och hur mycket pengar jag får tillbaka för min fashion course. 

jag känner att det kommer bli hur jobbigt som helst att sluta skolan, lämna Vania och Thierry, från att ha dom 24/7 vid min sida till att ha typ 2 timmar från Thierry och 24 timmar från Vania kommer bli sjukt jobbigt. Det som är bra att jag kommer att få åka till Schweitz och Chile för att hälsa på dom. Vi ska även åka till Sverige tillsammans och dom ska komma och hälsa på mig här i England igen :D dock är jag sjukt taggad på att börja jobba och börja mitt liv här i England.

Den 13 feb kommer mamma och Magnus hit också, kommer bli awesome! 


Jag har även fått en ny roomie, hon kan inte prata engelska haha, jag pratar och pratar men hon typ ler och förstår inte ett dugg av vad jag säger, stackarn vi försökte hjälpa henne med massa saker igår men det är ju näst intill omöjligt att hjälpa någon som inte förstår vad man gaggar om, jag och J försökte förklara om vart man kan växla pengar osv men det gick ju åt helvete. Haha! Saknar min gamla roomie lite faktiskt även om hon inte pratade så mycket haha.







Alexandra!

Hahaha Alle det var typ 6-7 år sen när vi var på Valla och typ Robin och Billy och dom spelade fotboll då vi skulle kolla och då hittade vi en skateboard, skulle åka, gick inte så bra, den typ flög iväg och jag också, hahahaha :D 

This tho ❤️

PHTEVEN ❤️


Nyårsafton!

Kan med handen på hjärtat säga att detta var den bästa nyårsafton jag någonsin haft, Majsan och jag är så jävla nöjda vi hade en grym nyår förra året och en GRYMMARE detta år.

Dagen började med att vi åkte hem till mig på förmiddagen där vi spenderade x antal timmar i mitt rum och gjorde nada, observera att vid detta tillfälle har vi alltså INGEN aning om vad vi ska göra på kvällen. 
Runt 4-5 pratade jag med Megan om vad hon hade för förslag att vi kunde göra på kvällen och det fanns typ två, en klubb här i bexleyheath eller en pub i Blackheath, Megan ringde båda ställena till oss och efter mycket om och men bestämde vi oss för att åka till Puben i Blackheath. 
Vi fick förjävla bråttom eftersom Tom sa att det är ganska crowded där på nyår så vi skyndade oss och skulle försöka vara där till 8.
När vi väl kom dit så träffade vi Tom och hans kompisar där och satt vid deras bord med dom. Kvällen rullade på och Inno och Billy kom även sen, det var liveband och ölspelet började, vi fick lära oss ett nytt! Haha.
Vid 12 slaget var vi kvar inne på puben och tjoade och tjimade och hade oss, kanske inte låter så kul men det var det, bästa bästa!

Vid halv 2 pyste majsan och vid 2 stängde dom då tog jag och Joe en taxi hem hit vi satt uppe och kollade lite tv och pratade, vi gick även ut och tog en cigg, då såg vi att hunden hade lagt värsta BAJS högen precis bredvid dörren, garvar lite åt det, röker klart och vad tror ni händer sen? JO lilla angi vänder sig om och trampar RAKT I BAJSET med mina strumpbyxor, härliga tider, jag och J fick oss ett gott skratt iallafall. sen gick vi upp och stupade i våra sängar. 

Imorse kom majsan tillbaka hit och här har vi legat hela dagen i mitt rum och skrattat som fan åt våran lyckade gårdag, så jävla bäst.


Efter denna vilda nyår kan vi konstatera att:
• majsan har använt tandtråd 
• publivet på nyår är grovt
• Lasse, Paer och Kenta 
• hemligheter har avslöjats
• tamponger är viktigt 
• Kenta ville ha sig en kyss
• angi fejkar pojkvänner för att bli av med andra killar
• Vi SÖG på det nya ölspelet vi lärde oss.
• live bandet var rockers
• vi har än så länge skött vårat gemensamma nyårslöfte
• STOR







RSS 2.0