Någon som kan sätta in Nail hair extensions?!

Någon som kan eller vet någon som kan sätta in "Nail hair extensions"?!


Resultat ögonfransförlängning

Här har ni resultatet!






Ä-L-S-K-A-R

Min dag har varit underbar, livet leker!

Fick våra skattepapper idag, vi är ett lyckligt par. Haft ett givande samtal med min far. Fixat en bra sak för i sommar som kommer göra sååååå mycket. Förlängde mina ögonfransar imorse med Linda (kommer bild snart).

Som sagt, jag och Lindis var i tyresö imorse vid halv 10 och förlängde våa ögonfransar, väldans vackert och hon var super duktig som gjorde. Efter det gick vi till tyresö centrum och kollade lite, köpte med oss mat och gick till mammas salong för att luncha. Sedan åkte vi hem och jag mötte kära Nato i handen, kollade runt lite och köpte lite saker. Lollo joinade oss sedan också. Efter det gick Lollo och Nato till gymmet och jag gick hem.


Alltså, jag älskar mina föräldrar, jag älskar att skattepengarna är grymma, jag älskar mina vänner, jag älskar världens bästa pojkvän, jag älskar sambolivet, jag älskar våra katter, jag älskar att livet börjar gå mot ljusare tider, även dagarna..innan vi vet ordet av så är sommaren här! Mitt nuvarande projekt: Lägenhet!

Nu ska jag se på film!

blond VS brunett

Jag tror allt att jag saknar mitt blonda hår lite.. funderar på att sätta i lite slingor i mitt hår..


Matlagning

Fick för mig att laga super god middag till min älskling och mig, det blev köttfärsbiffar som jag gjorde själv med lök, salt, peppar och fetaost i och potatis och brunsås till det, en sallad också såklart! Det var super duper gott, riktigt stolt över mig själv. Sedan fick det bli efterrätt, glass med persika och kiwi, också underbart gott! En riktig myskväll med min finaste Timpa.

På onsdag ska jag och Lindis göra ögonfransförlängning.. ska bli väldans spännande!


skräckis

Film dags, nu ska jag se "black christmas"..

-




happy happy happy

Jag vet precis vad jag vill göra, har precis just bestämt mig, efter min födelsedag den 18 juni såå jävlar! Im so happy! Min födelsedag får skynda sig lite nu!

Helgen

Jaaa, helgen var det ja! Har hunnit med massor och även jobbat både fredag, lördag OCH söndag!

Efter jobbet i fredags så gick jag direkt hem och hämtade min dricka och vidare till Felicia två gårdar bort, där det var full fart! (Men det brukar det ju vara när det bara är brudar) Där vankades öl-spel efter öl-spel efter öl-spel och alla började väl bli lite runda om fötterna. Min kamera fick även bada lite då LindaR (Förvånade någon? haha) lyckades igen! Men hallå, vad är en fest utan att Linda har spillt? Ingenting haha!
När det var dags och rulla så drog vi till ett ställe, inte ens värt att nämnas, men vi stannade där i ca 10 min sedan satte vi oss i porten och väntade på resterande personer i sällskapet.
Efter det bar det väg till en fest som var ungefär lika misslyckad + lite anklagelser.
Efter det åkte vi helt enkelt till Folkparken där vi visste att vi skulle ha kul! Och det hade i ju faktiskt.
Runt 3 åkte jag och Linn hem och vi ramlade hem runt halv 4-4, för det var inte världens lättaste att klättra över snöhögarna vid vägkanten, båda benen bara försvann i snön..tillslut kom vi hem och deckade båda i soffan.

På lördag morgonen så hade FCD åkt till skarpnäck för att spela fotboll så jag och Linn hade lägenheten för oss själva, trodde jag ja! runt kl 11 vaknade jag av ett "Haaleeeeeu" i brevlådan och antar att Timpa är hemma, jo tjena! Där stod 8 svettiga killar som ville komma in..trevligt!

Ja sedan var det jobb igen då.. när jag slutade vid 9 kom Linn och mötte mig och vi köpte med oss film mys, vi hade ju tre skräckisar som änta på oss där hemma!
Två av dom var inte så jävla bra alltså, vi såg "They wait", "Amusement" dom var helt okej! Sedan tog vi den sista, "Messengers" och den var grym! riktigt riktigt grym, men vi satt typ och höll för ögonen med en liten springa hela filmen för den var helt sjukt läskig! Men den måste ses!

När det var typ en timme var av filmen fick vi besök av två riktiga fyllskallar, Timpa och Rob. Jävligt kul, störde oss i filmen. Men, vi fick rosor iallfall, haha!

Gissa vilka två som somnade i soffan och fotöljen? Ja inte vare jag och Linn iallafall. Så såklart tog vi sängen och båda täckena.

Söndag morgonen vaknade jag 9, för 10 skulle jag befinna mig på jobbet.. och jag lovar.. trött var bara mitt förnamn!


Hej och hejdå

Skulle egentligen bara säga hej och hejdå.. imorgon när jag vaknar ska jag skriva om min helg som för övrigt har varit en riktigt skön helg! Nu ska jag gosa ner mig bredvid prinsen på ärten som ligger här och sover!


Filmtips


Denna film såg jag idag, den var verkligen bra, bättr än jag trodde, den är nervpirrande som fan! Finns även stunder under filmen som man bara måste blunda lite. Men absolut sevärd, se den!


i can´t smile without you






And then a hero comes along
 With the strength to carry on
And you cast your fears aside
 And you know you can survive


Tillägnat Mikkan!

Ja,jag hade tänkt berätta lite för er om Mikaela Maria Lorentzon, min bästuuus, när hon är full, för det är mer roande än ni någonsin kan tro! Ni som känner eller har träffat Mikaela vet att hon inte pratar allt för mycket när hon är nykter, hon sitter hellst och ser söt ut. När Mikkan har fått i sig ett par glas börjar hon smått höja sin röst och prata lite mer än vanligt..när hon sedan har fått sig några glas till börjar hon mingla och vingla.. när hon sedan fått i sig för mycket pratar hon så mycket så hon låter som ett gäng hönor..

Hon käcker gärna ur sig fraser som: "Jag är inte full..jag är söt!"

Om hon är väldigt trött så börjar hon snacka i nattmössan när man ska sova, väldigt underhållande!

Hon skrattar gärna åt sig själv när hon ska berätta något eller säga något..

Är hon tillräckligt trött och full, så somnar hon gärna gående..

Ni som känner Mikkan vet att hon är världens finaste och underbaraste människa i hela världen. Jag och Mikaela kan skratta tills vi kissar i brallan, för våran humååår är så jävla läcker. När Mikaela är full blir hon som förtrollad och hon är en riktig entertainer.

Här ska ni få en liten inblick i "Mikaela-full" ögonblick..












Mikaela full måste upplevas av varje människa!



I love you!


Bajshögar

Jag har ju glömt nämna en sak! I lördags när jag och brudarna skulle gå från Dennis & Robin (För er som inte vet vart dom bor så är det lääääängst ner på vallavägen i "studentlägenheterna" och ja, vi tog en väg genom skogen (VEMS dumma idé?), under den lilla biten från vallavägen till torvalla, på denna lilla otympliga väg såg vi otroliga 85 bajshögar.. nog för att det är i skogen MEN det finns dumma bruttor som vi som bestämmer oss för att ta denna väg, ska vi behöva trampa i detta då? puss!

Orphan



Den här filmen MÅSTE alla se, den är såååååå jävla bra! Läskig, spännande, äcklig, bra, psykisk.. åh aa det är så braaaaa!


Hej BUSTED!

Detta är en liten rolig händelse som jag än kan tänka tillbaka på och skratta såg jag gråter till! Det var alltså en varm dag i augusti, Angelica fyllde 18 och det skulle firas. Jag var först på plats, det vill säga att jag redan då spanat in stjärnfrukterna (SÅ goda!) i bålen. Tiden gick och folk rullade in, alla fyllde på sina glas hela tiden och emellan åt var jag tvungen att hämta nya stjärnfrukter eftersom mina tog slut, efter ett tag tröttnade jag och fick span på Adinas (Pile) glas som stod snett emot mig..




Angelina: "Kan jag får din stjärnfrukt?"
Adina: "Nej.."
Angelina: "Snäääällaaa..varför inte?!"
Adina: "Men nej! Jag vill ha den"




Där slutade den konversationen och Adina vänder sig om för att prata med personen bredvid. Inte kunde jag väl då låta denna underbara skapelse ligga där i glaset och ropa efter mig? Kom aspelut inte på frågan!
Adina har pratat färdigt och vänder sig om och inser att det fattas något i hennes glas och kollar direkt på mig. Jag? Va? Stjärnfrukt? Nej, skulle jag aldrig!

Sedan kommer det roliga, under denna händelse sitter det någon finurlig person på andra sidan bordet och FOTAR just under mitt mission. SÅ fan klart man inte kan komma undan med något om folk ska fota en hela tiden..suck.



Skulle jag ALDRIG!


Hon är superduperkompis namber onä!


Världens bästa vän, kan ni ju fethajja!


angelina fettso = slut!

Nu har jag varit så duktig! Har verkligen bestämt mig att gå ner i vikt nu (eftersom det finns störda människor som kallar en för fetto och köttbulle fast man själv ser ut som rena rama fuckface) så ska jag vara en riktig babe i sommar! Nu är det slut på chips och godis (Ni förstår väl själva hur svårt det kommer bli att sluta med godis när man jobbar i en videobutik som är fylld med godis) och läsk är det också slut med, citron vatten is the shit. Idag har jag gjort en kyckling sallad som blev min lunch och min matlåda till jobbet. Istället för att köpa godis, chips eller riskakor på ica så köpte jag frukt om jag bli sugen på något! Nu jävlar alltså!

Nä nu måste jag sminka mig och gå till jobbet där min lilla tjockis-Sofia väntar! Och snart kommer hennes lilla bebis, sååååååååå mysigt!

tjohopp

hjärtegull




Dagens roligaste ever

Min vän ska på plåtslagar SM imorgon..det var dagens roligaste vill jag lova!

Timmy världens finaste Sundin

Om det fanns ord tillräckliga att beskriva dig skulle jag gjort det, men det finns det inte.
Du är ljuset i mörkret, du är glassen i struten, du är grädden i kaffet..du är helt enkelt allt!
Finaste prinsen i hela världen och jag är världens lyckligaste med dig.
Utan dig är jag inte trygg.
Kan fortfarande inte riktigt förstå att du är min och jag är din, att vi är ett.
14 månader senare och jag är fortfarande lika kär.

Jag älskar dig Timmy Sundin!



Jag vill ha..

bruna ben, korta kjolar, varma sommarkvällar, minigolf, uteserveringar, promenader, glass i sommarhettan, roliga fester, massa bad, massa sol, äventyr, resor, vänner, bikini, fina fjärilar, fågelkvitter, musik, en kall öl.

Jag vill helt enkelt ha SOMMAR!

Prinsen & Prinsessan

angelinahjärtaer


Min lillegos!


Sjukhus

Nähä, inte fan fick man bli frisk idag heller!

Måste även gratta min vän på födelsedagen idag, Kenny! Egentligen skulle jag ju dit och fika idag men min kropp säger helt enkelt nej. Tror inte det är så uppskattat att sitta där och snora och nysa och ha sig heller.. Så det får bli att fika i helgen istället!


Fick ju träffa Mini och Lottas lilla fjärt idag också, gosenos, så himla söt! 


Nu ska jag slänga mig i soffan och slänga på en film och vänta på min älskling som kommer hem om tre timmar så han kan pussa mig frisk!

 

HEJ!

hejhejhemsktmyckethejfrånmig


Fröken Snor

Jaha, då var det min andra dag med en snorfylld näsa, halsmandlar stora som bollar, ett tungt huvud och en seg kropp! Har spenderat dessa två dagar i soffan och försökt kurera mig själv med te och godis, hihi. Och denna hemska röst ska vi inte tala om.

Så nu ska jag ta en alvedon och fortsätta längta efter Desperet och Dating in the dark som börjar om två timmar!

Farmis

Tack för att du finns och vakar över mig, jag vet att du finns med mig, det vet jag!
Min älskade farmor.


*****

Jaa, jag har alltså tvättat sedan kl 7 imorse, så duktig är jag! Jag har hunnit äta frukost också, snart ska jag ta mig en dusch och göra mig klar!

När jag kommer in i tvättstugan så sitter där två gubbar och fibblar med ena torktummlaren som det har varit lite problmem med på senaste tiden och dom har alltså öppat min torktumlare och sitter där och fixar och trixar medans mina trosor och Timmys kalsonger och diverse underkläder och strumpor ligger i torktumlaren, hej!


robinson

Robinson spelet är grymt! Jag och mini nöööter..

Tvättstugan kl 07.00 vare va? Ja. Det klarar jag.. för jag är bäst, och förresten kan jag sova mellan maskinerna! puss på mig

<3 Mini

I will love you till the day I die



-

Min morgondag börjar med tvättis kl 07.00, herremingudsägerjagbara!
Efter det tänkte jag sova lite granna så man orkar med kvällen, packa ihop mina sakoor, fixa klart Natos present, bli hämtad av pappa och åka på lite ärenden för nästa del av Natos present sedan röra mig hem till henne när hon kommit hem från skolan! Sedan är det bara ladda för middag och fika och partaj!

Hallå eller, vadå rådjursattack!

Här kommer vi liksom och ska gå till valla livs och vad ser vi, jo ett rådjur typ 7 meter ifrån oss, nä inte fan var han själv heller han hade sina 4 polare med sig också! Sedan när vi skulle gå hem så stod dom allihopa på en altan och käkade eller något och den altanen måste man gå förbi för att komma hem till oss så vi sprang nästan förbi där och då jävlar fick dom panik så jag trodde att dom sprang efter oss och börjar springa ännu fortare och Timmy får panik och springer också så jag kollar bakåt och håller på att halka men som tur var fick Timpa tag i min tröja och jag höll mig på fötterna! Men gudars vad rädd jag var! Haha, jävla rådjurs farm här på valla vill jag lova!!

puss på alla hela tiden jämt och ständigt

Hejhejhallåååååååååååååååå!
Älskade Timpa lagade nyss fläskfilé, pompa och bea till oss, det var massa gott! Snart ska vi gå till Valla och köpa chirre och dirre, muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!

Idag var Nattisen här på en fika och lite skitsnack! Moöuöouousiiiiiiiivgt!

Imorgon ska vi fira Nanooooooooooooooooooo, massa kul! Jag ska åka med min far (Om han kan) på lite uppdrag först och fixa en del av hennes present! Sen åker jag direkt hem till Nano, gooooooovs!


Hej 

Min lilla prins

<3


Matte trauma

Ska jag berätta en lite rolig sak, som Timmy för övrigt inte tyckte var roligt för fem över, men jag vet en som kommer skratta iallafall, MIKKAN!


Det är såhär att när vi gick i högstadiet var jag inte direkt en höjdare (Som min far brukar säga) på matte, liggande stolen, bråk, plus, minus..nä! Det föll mig inte riktigt i smaken och jag tyckte mest att alla tal var en enda röra, jag satt ofta kvar i skolan på "extra matte" och satt på varenda oprovs tid med mina satans matte omprov.
Så en dag hade vi fått veta att vi skulle få tillbaka våra prov på mattelektionen och som vanligt var den tiden innan en riktig nagelbitar tid för mig då jag hoppades på ett G. 5 min innan lektionen börjar så kommer en kille i klassen fram till mig, såhär låter ungefär våran konversation:
T: Du fick IG på provet..
A: NEJ hur vet du vet?!
T: Kenta sa det..
A: Nej!!
T: Nej jag skojja bara!

Förstår ni.. denna människa behöver alltså en rejäl lektion i HUMOR, detta var alltså inte inte inte humååår för mig just i den stunden och arg var jag, det vill jag lova, länge också. Efter det bestämde jag och Mikkan att han skulle minsann få heta Skojar-Tommie efter detta och än idag är han alltid Skojar-Tommie för mig.. efter detta traumatiska ögonblick!


hej och hejdå

Ledig, ledig och åter ledig!

Greys, yes!

Igår vaknade jag på morgonen av att jag var jätte arg, för jag hade drömt att jag slog en viss brutta, kanske ska tillägga att detta är 3 gånger jag drömmer att jag slår denna person, hej psykhem! Men jag hade samtidigt drömt om gymnastik, så jag tänkte på den drömmen istället och fick ett stor smajl på läpparna, större blev de när jag insåg att min kära vän var och hälsade på idag, SOLEN! så underbart.

Jag var ledig idag, ledig imorgon, ledig på fredag, hur bra typ typ typ?!

Puss på dig!

"Hej jag tror jag är världens största United fan i hela världen" Hrmpf...sopa!


Underbart väder = Léenden!

Idag har jag varit  centrum på möte, swedbank. Sedan mötte jag Jenniföör och vi gick runt och kollade lite, hittade ett par jeans (Hör och häpna!) och ett par leggins, skit braaao!
Vi mötte sedan Mikkan för att bege oss mot Torvalla industriområde, där vi skulle till djuraffären, kattmat fick jag med mig hem, matskålar, anti-hårboll mat och en tablett (Tablett som används för skålana, inte för att stoppa i munnen).
Sedan lämnade jag brudarna och begav mig till mitt jobb igen för att hämta papper som jag hade lämnat där sedan gick jag hem. Observera att jag har gått mellan alla punkter jag har varit vid idag, så duktig mig är!

På måndag ska jag och min finaste skriva på lite papper, vad det är för papper håller jag hemligt tillsvidare. puss

På fredag ska vi fira N, ska bli såå kul!

DAGENS CITAT

"Han brukade alltid plinga på hos chillreb när han var mindre och fråga honom om han ville följa med ner till donken och ta en vatten"


Jag tror jag dör, så otroligt roligt!


kussie ♥

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN BÄSTA!
Jag älskar dig!




HAHAHAHAHAHA

- Heeeeeeeeeej tjejer vart har ni varit ikväll?!?!?!
- heeeeeej Olearys, det har du också, så hejdåååååååååååååå!


Gud så jag har skrattat idag, mina vänner är bäst! underbar kväll på Ollan, underbart!


SÄÄÄÄVTNÅÅÅÅVSAR!

Imorgon ska jag träffa sötaste hjärtegullen! Saknat massor! <3

puss




Vi klarar allt!

Vi klarar allt, allt.. vi ska fixa det här och tack så himla mycket till alla söta människor som hjälper oss med det här, det kommer bli så bra så.

Bröllopsduellen

Hej och hejdå, nu ska jag kolla på "Bröllopsduellen" som jag för övrigt har sett förut men jag kännde verkligen för att se den! Hörs imorgon!

Im lovin it

Jag har suttit med Bobby i telefonen och äntligen fått mitt Backpacker installerat och spelat ett tag. Timpa sitter i köket och spelar sitt spel, riktiga nördar.
Imorgon är det redan onsdag och fan inte långt kvar till ännu en helg, imorgon ska jag träffa Linda! Ska bli väldans mysigt, får se vad vi hittar på för bus.
På torsdag är det jobb och sedan helg, woho. På lördag har min älskling match och den ska ses, det ar allt för länge sedan! Annars vet jag inte vad helgen har att bjuda på riktigt, men det återstår att se..

MIKANG




Vad skulle jag göra utan dig?
Bästis för alltid.


Stenkoll

Anonym om INTE OKEJ!:
Jag som trodde du hade järnkoll på allt med datum på mat. =) Puss
IP: 109.58.37.231



DET TRODDE JAG MED! Jag vet inte var som for i mig riktigt..kollade datum på allt utom den! Och jag ska säga er att KOLLA alltid datum när ni handlar på lilla Ica vid Vallavägen, för detta är i första gången kan jag säga, jag har sett så mycket gammla saker där, jäst, gräddfil, lax..osv! Var på eran vakt, datum är inte deras grej!

Längtan

Fredagen den 12 mars kommer bli grym och fredagen den 19 mars kommer bli grym, jag längtar så jag spricker nästan!

INTE OKEJ!

Jag gick till ica för att köpa lite saker, kommer hem börjar äta min goda yoghurt, åt några skedar, kollar datumet...jo! Den gick ut igår..Tack Ica, tack så himla mycket! Väldigt snällt av er..blir så föriiiiiiibannad!


RSS 2.0