Super tändaren


Fick denna av Dave nyss, grov haha! Love it! 

Sommarvärme


Det är stört varmt ute idag höll på att dö av Svetlana när jag gick från tåget!! Då jävla nice! 
Idag ska jag baka en kladdkaka till min host family, cece sa att det var en riktig hit här! :D får se hur det blir! 

Pappa och Gitte bokade en resa idag, 13 december kommer dom, weeeeey!!!!! 

Friday






Lördags!









Mackiiii är här!

Igår efter skolan mötte jag Mikkan på Waterloo station och vi åkte till hennes hotell, först gick vi ut och käkade, köpte med oss lite godis och stannade sedan inne på hennes hotell. Vi var sjukt trötta eftersom Mikkan flugit tidigt på morgonen och jag hade inte kunnat sova dagen innan. Mikkan slocknade 9 och jag 10 haha. 

Vi vaknade tidigt dagen efter för att äta frukost och sedan ge oss ut på stan. Vi hann även förbi Majsans jobb för lite mat, hennes mamma kom även sen! 

Kom nyss hem, ätit middag och nu sitter jag här! 


RÄTT SÅ LÄCKRA!! 







Ready for tonight!




NANDOS

Skolan har gått bra idag, hade två lektioner imorse sen skulle jag och Thierry gå till våran fashion och design lektion, vi väntade och väntade och väntade, tillslut kom en lärare och sa att våran lärare var på sjukhus och våra lektioner var inställda, great! Vi åkte till Oxford street med Vania och Irene för att kolla lite, hittade min älskade jacka som jag letat efter! Så nu har jag min vinterjacka, check! Vi käkade även på NANDOS, yey, check! (Mamma och Magnus, det var det jag tjatade om
Att vi skulle hitta i USA men aldrig hittade haha) 

Efter det stannade vi på starbucks och sen åkte vi hem, kom precis hem. Ska äta och sen duscha! 

Fredag imorgon så jävla nice! 

På lördag ska jag träffa majsi <3







Pics








:)




Skräck vandring


Thierry och Vania! 

Nu har vi slutat, snart ska vi på den här skräck vandringen, scaryyyyy! 

Happy girl


Var ju ute på en prommis i området här i söndags det var jätte fint väder, vågade dock inte gå så långt med tanke på mitt FANTASTISKA lokalsinne haha, men gick ner till 'shopping' gatan och kollade läget! 

Idag berättade Thierry att han ska börja läsa fashion och design med mig, yeeeey! 


Can't believe I'm really doing this, I'm so happy!!!! 

5 dagar kvar sen får jag krama min bästa 

Svetlana

Hajjjj! Vaknade imorse och fixade nig iordning, fick lite bråttom på slutet och fick springa nästan hela vägen till tåget = svet(t)lana, när jag väl satt mig på tåget har jag glömt mina cigg, mitt läppsyl, mitt bankomatkort och det viktigaste av allt MITT HEADSET, ville vid detta tillfälle lägga mig ner på tåget och gråta... 
När jag kom fram till skolan träffade jag Vania som också var tidig, som tur va hade hon cigg! 

Skoldagen gick bra, hade två lektioner. När skoldagen var slut hängde jag, Vania och Thierry ett tag innan jag och V gick till tåget och T till sin sista lektion! 

Idag anmälde Thierry mig, han och Vania till en sak på onsdag, hajade inte riktigt vad det var men det är något liknande som "spökvandring" som finns på live it! Det ska bli super skojjjjj! 

Skajpade med Fell idag också, bästa! <3


7 dagar kvar sen kommer Macki!!!! 


Roomie

Snart kommer min roomie, ska bli så spännande att träffa henne! :) 

Sleeping beauty




Friday











LYCKLiG

Jag är så jävla lycklig just nu, vaknar varje morgon med ett leende på läpparna, känns verkligen som att jag har hittat mig själv, jag hör hemma här. Jag går runt och ler hela tiden, det liksom sprudlar i hela kroppen.  Jag kommer att stanna här för att söka jobb när skolan är slut känner jag redan nu, min mentor Frances har redan erbjudit sig att hjälpa mig skriva CV och hitta ett bra jobb genom hennes kontakter. Att jag har hamnat i världens bästa värdfamilj gör ju saken 1000000x bättre också, idag bjöd dom med mig för att följa med på trav på Halloween dom är så snälla, bjuder med mig på saker, frågar hur jag mår, frågar om jag ätit, om jag har det bra i mitt rum, hur dagen har varit, om jag vill ha te osv osv, dom är verkligen genom goa, jag trivs så bra här och känner mig verkligen välkommen och som att detta är mitt hem (vilket det ioförsig är haha). Att ha min bästa majs här gör ju saken bättre också och även min fina kusin. 

Det har gått en vecka och jag har redan insett att jag har så underbara människor runt omkring mig, hamnade i en underbar klass med bästa mentorn också, har Thierry och Vania där varje dag som är genom goa och även Ranya som jag dock inte går i samma klass som men vi hinner ses endå på raster osv. 


Och om 9 dagar kommer min bästa vän hit och är här i en vecka, hur nice? BÄSTA! 





Suck

Hahahahahahaha vad fint att min iPad ändrade "skittrevlig" till skytteliga HAHaHa, suck! 

Q

Igår efter skolan åkte jag direkt till Sanna där vi skulle föra lite innan Motherbar! Väl där tog vi sen en taxi till Motherbar och mötte upp majsan som hade jobbat, hade en skytteligan kväll med mycket dans och alkohol! Sov sedan hemma hos Majsan och Sanna i deras nya boende. I förmiddags åkte vi tillbaka till deras gamla lägenhet för att lämna en väska och hämta mina saker. Vi hann med att shoppa nya skor till Majsan också. 

Efter det åkte jag hem och då var ingen hemma så jag gjorde lite mat och satte mig för att kolla på Tv, efter en stund kom Joe, Tom och Dave hemma efter att ha varit på puben här i Welling. Tom åkte hem och sen har jag och Joe suttit och kollat tv och fruckit te, han gick precis och la sig för att han ska jobba imorgon så nu är det bara jag och Teddy kvar, han sover dock i andra soffan haha. 

Imorgon tänkte jag ta en promenad runt i Welling för att kolla läget, dock så sa Joe att det ska regna deluxe på eftermiddagen så får gå upp med tuppen (som om jag inte brukar göra det annars? Haha) och ta en prommis! Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra imorgon 



Goooooodmorgon



Gick upp lite tidigare idag så jag skulle hinna duscha eftersom jag ska till majsans jobb efter skolan som jag för övrigt slutar 18.25 idag ! Konstigt nog går skoldagarna och lektionerna jävligt fort här fast dom är 1h och 20min! 

Efter skolan igår så gick jag, Ranya och Marco till ett sushi ställe så Ranya fick äta sin sushi som hon tjatat om hela veckan haha! 




Cozy timeeessss

Har precis slutat, sitter kvar i skolan och väntar på Ranya, hon slutar om en timme! Vi ska ta en fika på ett jättemysigt fik som ligger precis vid våran skola! 

Imorgon börjar jag 10.20 så sköööönt inte lika mycket folk på tåget. 
Ni som har varit här vet förstås att det är Stockholm runt 16.00 x 10000000 mellan 16-20 här ungefär. Konstigt nog tycker jag om kollektiv trafiken mycket mer här än Stockholm, haha!

Jag är så glad över min underbara värd familj som jag fått när jag får höra massa skräckhistorier om folks familjer här, herregud! 




Welling ❤




Skola


Sitter I solan för tillfället, ska strax ha design. Banja och Thierry slutade precis nu efter våra två första lektioner, så nu är jag ensam! Ska försöka leta rätt på Ranya efter min design lektion! 

Har ont i halsen, det suger ju ganska asmycket. 

Träffade äldsta brorsan i familjen jag bor i igår, så vi bestämde att han jag och den andra brorsan ska ta en ööööl på fredag innan jag ska träffa majsan och sännaaaa! Ska bli trevligt

Nu börjar min lektion hejdåååå



Fiiiiint väder idag




Pics











Vilse i London

Igår vad min första dag i skolan, vaknade kl05.00 och började göra mig iordning. Min värdmamma hade sagt till mig att det borde ta mig ungefär 30 min så är jag i skolan, vet vi vad det tog MIG aka angelina-utan-något-lokalsinne-över-huvudtaget... 2 fucking timmar! Haha. När det gått typ 1 och en halv då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.. jag tog fel overground från mig, hamnade på Victoria station, skulle försöka ta mig med underground därifrån (OCH HÄÄÄÄR vill jag påminna eller informera er om att London har ca 250 underground stationer och 11 linjer) SÅ FEST, åkte fel igen, fick åka tillbaka, och hamnade rätt, Waterloo. Därefter mina kära vänner skulle jag gå, från stationen är det i praktiskt taget undefär 5-7 min till skolan, nej men verkligen inte hörrni, jag snurrade runt där i minsr en halvtimme tills jag lyckades fråga mig fram och äntligen hittat rätt.. SUCK. 
Så jag gick alltså hemifrån 7.20, var framme i skolan ca 9.35...haha
 
 
I skolan gick det bra, vi fick veta lite info, fick massa papper och jag hittade även Ranya igen, som jag träffade igår. Vi var kvar i skolan på något möte sedan gick vi och mötte majsan och åkte in till Oxfordstreet. Ranya hittade ett par skor och till mig fixa vi ett engelsk nummer. Majsan hade även bokat biobiljetter till 'This Is Us' åt mig och henne så vi åkte och hämtade ut dom i Leicester. 
 
Vid 18.30 skulle vi vara tillbaka i skolan för att hämta ut våra scheman, sagt och gjort. Efter det bar det av mot bion.
Bästa älskade underbara film, dock lite för mycket konsert moments i den.
 
Hemvägen för mig gick betydligt mycket lättare haha, hittade tillbaka direkt!
 
Nu ska jag snart hoppa in i en dusch, idag börjar jag skolan 16.30 och har en lektion, haha.
 
 
Ni ska få lite bilder också, men dom är på min iphone och av någon skum anledning så vill inte min iphone ansluta till Wifi här hela tiden, typ bara på nerevåningen, så ska kolla om det funkar!

-







FRAMME!

Min resa har gått jättebra, träffade en tjej på Arland som ska gå på samma skola som mig, vi pratade lite innan vi gick på planet och möttes även upp när vi landade på Gatwick, det visade sig att det var hon och jag som skulle dela transfer från flygplatsen till våra boende, perfekt! Vi kommer att fortsätta hålla kontakten och mötas upp i skolan imorgon! Vi bor ungefär 10 minuter med bil ifrån varandra också.
 
När jag väl kom hit så var den äldsta sonen här med hans tjej och sina tre barn, även de två barnen som bor här och mina värdföräldrar, det var alltså fullt hus och jag blev helt ställd, jag blev så väl mottagen och dom erbjöd mig direkt mat och dricka. Jag började med att packa upp mina saker, min roomie som visade sig vara från Tyskland (Jag har trott att hon ska vara från Vietnam då jag fått den infon) är inte här än hon har bara varit här och lämnat sina saker, hon kommer hit nästa måndag.
När jag väl packat upp mina saker och halva släkten hade gått hem gick jag ned och fick mat av Jackie, min värdmamma, hon värmde allt i mikron och jag kollade som ett frågetecken på tallriken...
Egengjord potatismos, så jävla gott
Kycklig, så jävla gott
Såsen, så jävla god
Morötter och sallad, som hon även hade värmt med allt det andra i mikron, hmm ja.. jag är inget fan av varma grönsaker om vi säger så, åt två stavar med morötter och provade en liten sallad, haha. 
 
Efter jag hade ätit tog Jackie och David med mig till stationen och visade mig hur jag kommer till skolan och så hjälpte min värdbror Joe till att fixa ett Oystercard till mig också.
 
Jag har Wifi här hemma men min mobil vill inte sammarbeta med det men så fort jag får ordning på det ska ni få se bilder på vårat rum och huset som jag bor i, jättemysigt typiskt Engelsk hus i färgen rosa, älskart!
 
 
Jag älskar detta redan och det har inte ens gått 24h, tihi. PUSS

Bloggar från flyget

Sitter nu på flyget och lyssnar på musik, har redan läst ut min tidning så vettefan vad jag ska sysselsätta mig med nu haha. Mitt batteri på telefonen får inte ta slut heller!

https://cdn2.cdnme.se/1472763/7-3/pic_522c53bf9606ee0176a027b5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1472763/7-3/pic_522c53bf9606ee0176a027b5.jpg" class="image">


ARE U READY FOR ME ENGLAND?


Hello England!

IMORGON DRAR JAG!!!!!!!


En dag i bilen

Min dag har spenderats i bilen, imorse åkte jag och Annelie in till gullmarsplan, hon åkte vidare till jobbet och jag gick hem till Baba.
Efter ett besök hos Baba åkte jag och hälsade på morbrors grav, satt och pratade lite där för att sedan åka vidare mot Tyresö.
Jag har även shoppat nya hörlurar, laktostabletter, Alvedon, mascara och en ny väska, nu är jag redo att åka!

Skulle åka och hälsa på Deda idag också men han fick precis då en körning så jag rörde mig mot Haninge för att hämta Fell istället, vi gled runt lite, handlade, köpte glass osv.

5 fucking dagar kvar!


RSS 2.0