Har gjort snickerskaka idag, MÖMS





Fashion exhibition

Här är lite av våra verk vi gjort i våran fashion och design kurs. Vi har även gjort en fashion magazine, kan lägga länken till den här sen!









Me and Andrew last week!




Stolt

Vi hade ju ett prov i måndags som jag sa, vem fick bäst i klassen? Jo JAG! Jag ä sjukt stolt och nöjd, min lärare sa att jag skulle va stolt över mig själv! Och att hon tycker att det ska bli kul att vi ska föytta upp en nivå och att jag är resor för C.1.1! Stolt över mig själv! 

-

När jag och majsan åkte hem till henne i lördags fick vi sitta på bussen i 1 och en halv timme för att man måste åka igenom hela Oxford street och picadilly, SUCK på att det var såhär mycket folk! 




I wanna be drunk when I wake up, on the right side of the wrong bed.







Tandlös

Nu ska ni få höra vad som hände mig i lördags natt, efter 1DDAY bestämde jag mig för att åka hem, gick med majsan till stationen och började min färd, vid detta tillfälle borde jag veta att det är en dum ide att åka hem klockan två på natten från Liverpool street till Welling, brydde jag mig? NEJ envis som man är, efter mycket om och men så hamnade jag tillslut på rätt buss. Efter 1-2 stationer kommer det på två dyngraka tjejer som sätter sig ner och ber en man säga till dom när dom är på rätt station, lycka till tänkte jag. 

Vi fortsatte åka, efter x antal stationer började vi närma oss mitt hem, vi svängde varav den tjejen som satt längst ut åker av sätet och landar på ansiktet med ett jävla duns, alla saker i hennes väska åker ut och hon gnyr av smärta, jag får panik och slänger iväg min väska för att hjälpa henne upp och killen mitt emot mig hjälper också till. När jag försöker hjälpa henne upp möts jag av FLOD av blod som jag inte ser vart den kommer ifrån innan jag inser att hon har slagit ut en tand och killen som står med mig pekar på den och ser förskräckt ut..

Jag får panik och börjar fråga folk om servetter medans killen plockar upp alla hennes saker från hennes väska och hennes KÄRA vän gör inget annat än skrattar, lyckas få servetter tillslut som vi  gav henne och hon gråter nu av förtvivlan och panik men jag vet inte om hon inser att hennes tand har slagits ut, min station kom och jag var tvungen att hoppa av så jag sa bara lycka till och hoppade av haha, stackars tjej alltså! Kan bara tänka mig hennes min när hon vaknar dagen efter, ugh! 

Godmorgon

Det har blivit lite mycket bilder och lite text på senaste tiden så tänkte passa på nu när jag vaknade kl 6.30 på en lördag morgon, seriously? Jag somnade liksom 2 igår så jag tänkte bra då kommer jag sova ut lite, a jo tjena vaknade pigg som fan.

Idag är det 1DDAY som jag ska spendera med majs och sänni, tacos, vin och massa mumsigt. om ni inte vet vad 1Dday är, googla 😙


Har massor att de fram emot nu känns det som.. 
-1Dday idag
- Soccersix med Thierry nästa söndag
- Alan Carr
- OCH PAPPA OCH GITTE KOMMER!
- Lovet börjar 13 
- Sen den 20 åker jag hem i 4 dagar, ska krama min mammi så mycket.
- Fira engelsk jul
- 29 kommer BILLY OCH INNO!
- 31, nyår i England woho!

Hm? Vad kan jag berätta.. 
Jag drömde att jag träffade Mikkan inatt och hon berättade massa roliga saker som jag skrattade åt, kommer ute ihåg vad det var men jag garvade sjukt mycket sen åt vi typ godis och sen helt plötsligt skulle vi gå på bio, haha. UH saknar min bästis. 


Skolan rullar på, vi har ett typ test nästa vecka, inget man kan plugga till det är bara ett sånt här typ test för att se vilken nivå man ligger på, jävligt boring.

Förra fredagen var vi på en fotovisning med våran engelska klass, var sjukt spännande men det framkallade mycket känslor för vissa bilder var tuffa att se, efter det så gick vi ut hela klassen och våran lärare på en after school för det var en kille i våran klass sista dag, tråkigt han hade blivit ganska tajt med mig Vania och Thierry. Usch vi tre tycker det är jobbigt när folk lämnar våran klass nu och blir värsta känslosamma osv. Fatta när V & T ska lämna mig här, från att ses typ 7 dagar i veckan och prya hela tiden till hejdå, usch. Vi har iallafall lovat varandra att vi ska hälsa på varandra! 










Forever

Tror inte ni förstår hur mycket jag saknar min Pepe le pew 🇫🇷🗿







Hello my friend




-




See you on Monday!




Love you!




Love








Can't wait for Christmas! ❄️









😊




Ang




Kärlek










LOL






Retard mode on

Igår kammade jag lätt hem priset för den mest efterblivna människan i London. Som ni nog har förstått från mina inlägg här och på Facebook så har jag det SÄMSTA lokalsinnet i hela världen, igår bevisade jag för mig själv och för alla andra att detta verkligen är sant! Nu ska ni få höra...

Jag slutade skolan 18.25.. Mitt tåg var lite försenat så jag gick längst ner på perongen och väntade, så kom ett tåg som jag självklart antog var mitt, det stod inget på tåget och jag hade hörlurar med musik så jag hörde inget. Hoppade på tåget, dom sa inget i högtalarna och det rullade ingen text i tåget.. antog fortfarande att det var mitt tåg, när vi passerade Lewisham så var jag bombis (fult ord osv) på att det var mitt tåg.. Tiden gick och vi stannade vid Woolwhich Arsenal, nu började jag tvivla på att det var mitt tåg, så jag gick av där, sökte hur jag kunde komma hem och hemsidan visade en buss, visst tänkte jag, kan prova åka buss för det har jag aldrig gjort hem.. letade rätt på busshållplatsen, bussen var sen, sen kom den, hoppade på och började åka.. 
Jag antog att jag skulle hoppa av vid 'Welling'.. Sagt och gjort, jag hoppade av där. Trodde vid detta tillfälle att jag kände igen mig så jag började vandra, detta skulle jag snart få ångra, när jag hade gått i 20 minuter var jag så irriterad på mig själv så jag ville bara gråta, när jag sökte på min gps sa den 15 minuter, great tänkte jag och fortsatte gå, när jag hade gått i ungefär 40 minuter ville jag dö för jag var så hungrig, svettig, hade en tung väska, trött ville bara gråta, sagt och gjort, grät gjorde jag, för just då kände jag mig som den mest misslyckade och vilsna människan i hela världen.. Jag SMSade Jackie och hon försökte hjälpa mig, hon sa att jag kunde ta en buss därifrån där jag var just då, satte mig och väntade på bussen. 

Efter ungefär 5 min kom bussen, missade Jackie på vägen när jag satt på bussen och sa vilken buss jag var på och vart den åkte mot, gick ett svar att jag skulle hoppa av bussen DIREKT, det gjorde jag också.. var nu på ett ställe jag aldrig i mitt liv hört talas om, ville gråta igen men försökte samla mig och andas, Jackie skrev att jag skulle korsa gatan och ta bussen på andra sidan mot Bexleyheath, det gjorde jag, hon messade vilken station jag skulle gå av på.

Efter cirka 15 min var det den stationen och jag hoppade av, gick 5 min och var äntligen hemma!!!!


21.45 var jag hemma, 3 TIMMAR OCH 15 MINUTER.. Jag vet jag är totalt jävla efterbliven hhaha men idag kan man skratta åt det iallafall! :D 




-




Childhood

Igår åkte jag direkt till Cece efter skolan, vi åt middag, åt godis, pratade om våran förvirrande men underbara släkt och massa tjejsnack. 
Träffade även hennes sambo för första gången! 
Ni anar inte hur skönt det är att ha sin kusin här, som dessutom har bott här i 5 år och kan det mesta, vi pratade om det igår vi har verkligen vuxit upp tillsammans och det har alltid varit jag, Jenny, Jimmy och Cece på något vis. Jag spenderade mestadels av min barndom med familjen Tornberg och Sundberg och som Cece beskrev det "du var ju vårt syskon".Stålboga är ca 70% av våran barndom. Det var alltid Jenny och Cece som satt och läste tråkiga böcker, inte en heller utan dom kunde läsa bok efter bok efter bok... medans jag och Jimmy spelade tv-spel, lekte, byggde banor åt ökenråttorna eller helt enkelt bara gjorde rackartyg. 
Vi är en jävligt stor släkt, mycket bråk och tjafs under alla år men ÄNNU MER KÄRLEK, jag och Cece kom fram till att vi har haft en underbar barndom.

Det var en gång när Farmor var barnvakt åt mig, Cece och Jimmy. Av någon skum anledning så lekte vi frisörsalong, ja jag tror ni kan lista ut resten, mitt långa lockiga hår var ett minne blott och Jimmy hade små tussar överallt, hahaha, lika roligt att höra den historien varje gång!

Det jag ville komma fram till var iallafall är att hon är stor del av att jag känner mig så trygg här, att veta att hon bara är 30 minuter bort, som jag sa till min vän "she's my rock" 


Jag och Cecelina! 

Jimmy, cece och jag i Stålboga med otroligt fina kläder....

Jag och Jenny i Stålboga

Jag och Jenny i Dalarna

Jag och David

Jimmy, jag och Cece

Jag och faster Lotta 

Jag i Dalarna

Cece i Dalarna 

Jag och Rolle hos Farmor

Pata, Jenny och jag (med ett par jävligt snabba brillor) 

Jag och Cecelina på skara 

Jenny, jag och Pappa på Malta



















Miss you dude





Beautiful London.







Bonfire night

Ja igår var det bonfire night men var inte och såg det dock, vi var och kollade på fyrverkerierna och det i lördags! 
Daves dotter, hennes man och tre barn kom hit runt 4, så åt vi middag och sen begav oss till parken! Det var i den gigantiska parken här vid oss, jättemysigt men cp kallt! Haha. Det var musik och folk dansade, karuseller, stånd och fyrverkerier. Tog dock inga foton för det var hur mörkt som helst där! Men det var jätremysigt. 
När vi kom hem så hade hunden varit så rädd under fyrverkerierna, gömt sig under en bänk och fastnat haha, tjockis! Så vi var tvungna att försöka hjälpa han loss stackarn! 

Annars var min helg lugn och skön faktisk! 

Imorgon bjuder min älskade kusin på middag så ska hem till henne och hennes kille efter skolan, mys! 

Well yes




Always








RSS 2.0