minaälsklingar

Vet ni hur mycket jag älskar er eller?! Heeelt obeskrvligt mycket!


Sommaren är väl bra härlig?!

På begäran av min söta vän Emelie så kommer här ett inlägg, vad gör man inte för sina vänner?!

Idag har jag och kuss legat och stekt heeela dagen, vilket resulterar i en HELT röd Angelina. Som tur var så har jag världens bästa Timmy som snart kommer hem med kylbalsam till mig, hur söt är inte han då?!


Ja, och flyttat har vi, till brandbergen. I söndags spenderade vi våran dag på IKEA, LOVE IT! och köpte massor med grejer till lägenheten så nu börjar det likna något. från ikea fick vi med oss bland annat; soffa, tv-bänk, vardagsrumsbord, en till bänk, köksbord, en spegel, 4 olika krukor, lite tallrikar, ett badrumsskåp, krokar, förvaringslådor osv.

Lägger in bilder om ett tag när vi fått lite mer fixat så ska ni få se hur fint vi bor.

I helgen vankas det middag med 3 söta brudar, detta är en födelsedagspresent från 2 av oss, efterlängtat.

Äntligen är sommaren här och det är ju fanimej helt jävla underbart, har mycket att se fram emot, Linda och Linda ska bo med mig i 9 dagar då min man är i turkiet, lars winnerbäck konsert, inflyttningsfest / Timmys födelsedag, älvros, massa party, massa kalla öl, massa skratt med vännerna, sitta på uteserveringar och bara må bra, stålboga. Åh, bara längtar till allt!


tjofadderittan lambo (Och en puss till Emelie som sa åt mig att blogga, ibland behöver man en liten knuff i ryggen för att få ut tummen ur arslet!)

iloveyoudarling


 
LILSIS <3


Födelsedagen!

Jaha då var man ett år äldre och fortfarande lika snygg!

Födelsedagen firades nere hos pappa med nära och kära, femkamp, massa dricka, massa skratt, ölspel osv ni vet.
Behöver jag säga något mer än att jag var på samma lag som Rob och LindaH på femkampen, men det menar jag såklart att vi kammade hem segern, men det visste vi redan innan självsäkra som vi är! Allt gick så bra och vi kammade hem en jävla massa poäng eftersom Robin var en jävel på att svepa öl med två tampisar i käften och kasta potatis i en hink var ingen konst för oss  vill jag lova! Sedan att jag och Rob hoppade ett steg fram och föll pladask på marken när det gällde säckhoppning är en annan femma, den grenen bestämde vi för att räkna bort då Emmy och Mikkan inte kom lång med sin säck utan mest låg på marken och hade jävlarns kul, Pirran och Erik trodde dom var snitsiga  när deras påse var hål i så dom kunde stoppa in varsit ben där och bara springa, fusk må jag säga. Linnsan och Bajen var de som hade den bästa taktiken och på de kom dom ganska lång men sedan föll också dom i backen! Fem kampen var med andra ord skrattfylld och rolig!

Jag vill tacka alla mina fina vänner för att ni gjorde den här kvällen så underbar, jag vill tacka för alla finaaaa presenter (som jag ska berätta mer om snart), jag vill tacka Linda&Linda som var här först med sång och åt middag med mig, jag vill tacka min far för att vi fick vara här och galleja.


Okej ni vill alltså veta vad jag fick i present har jag förstått, sjääääääälklart ska ni få veta det!

En extärnhårdisk, 4 handukar, en ljusstake, en elvisp, skor, necesär, puder, puderborste, mascara, klocka, sminkborttagning, ansiktsvatten, 2 ansiktsmasker, två tröjor, en klänning, ett armband, en väska, en kjol, en vinflaska, en champagne, en ros, en blombukett..hmm jag tror jag fick med allt!


Sammafattning: Jag hade en grym födelsedag!

Lite bilder kommer snart!


Idag är det min dag!

Japp, idag är det min dag! Fick en brakfrulle imorse av min älskling innan han åkte, bästa du.
Har suttit och försökte få tiden att gå hela dagen, nu är det inte långt kvar tills mina två fina vänner kommer och grillar med mig sedan kommer resten av mina fina vänner och firar mig med ett jävla gallej och femkamp, det kommer bli underbart! Väder värkar vara på våran sida också!


Nu ska jag välja ut kläder!

missyou

Vill pussa och gosa och krama och klappa och bara gooooooosa med er!
saknasaknasaknasaknasaknasaknasakna


MASSAAAAA BILDER!



Nya stugan hos pappa!



Nannanas!



Älskling efter vinst på kubb!



Nya hårfärgen!



En bäven!



Kubb!



Söto



Världens finaste Emelie!



<3



Fina Minen!



Skit nöjd Timpa efter han vann på bowling över mig!



Kusin och jag åt massaaaa goda frukter i solen!



Linus & Emil



Nya hårfägen igen



Prinsen och jag gjorde god middag!



Världens enligt mig sötaste bild på min älskling!


16 Juni

Ojoj vad längesedan!

Idag är det den 16 juni 2010 vilket betyder massa olika saker.

- Jag fyller 22 om 2 dagar!

- Det är exakt 6 år sedan min kusin försvann ifrån oss.

- Min äldsta kusin fyller år!

- Det är en dag tills en doktor ska skära i min nacke (hjälp!)

- Det är 6 dagar kvar till flytt

- Det är 9 dagar kvar tills Midsommarafton!


Vilket betyder att det är alltså massa kul att se fram emot (okej, utom doktor besöket imorgon)

 

Igår färgade vi mitt och Lindas hår, mitt såg ut som "Hej kom och hjälp mig, men det var verkligen ingen i hela världen som kom", japp så såg jag ut. Linda vart super fin, men det tycker hon inte själv så hon ska dra lite mörka slingor. Det är i sånna här lägen man bara älskar att ha en mamma som är frisör, nu mera är jag brun/röd hårig oh blev väldans nöjd med resultatet. Tack mamma!





Fina kusin.


prinskorv

I lördags var det den 5:e, då var det min och Timpas 16 månaders dag!
Jag älskar dig finaste prinsen!


Riktig vän

Pattisen <3


NI BA MÅÅÅSTE LÄSA DETTA!

Ni ba mååååååååååååste läsa min väns blogg, Yasmine heter hon, hon har skrivit ett så braaaa och rätt inlägg så man blir ju tårögd, ni ba mååååååste läsa det! Hon har så jävla rätt, you go girl!!

www.wepartylikerockstars.blogg.se

Oj, jag glömde säga att hon har lösenord, wops, tråkigt för er som inte har det då och får ta del av smaskigheterna hon skrivit på sin blogg..

XoXo Gossipgirl punkt

F-A-L-S-K

Folk ser igenom dig, folk ser igenom din falskhet, folk ser igenom dig att du är desperat efter bekräftelse, folk ser helt enkelt igenom dig. Folk vet vad du gjort, folk vet att du alltid kommer hålla på så. Tyvärr men du har satt dig själv i den här situationen.

MinNattis

Min vän, Nathalie Sjöbeck med femton e brukar jag kalla henne, eller ärtan!
Den här bilden nedan är på Dessan och Jennifers födelsedags party hemma hos dessan
då jag Nattis och Mikkan fick för oss att vi skulle ta bilder när vi trycker ut magen så det
ser ut som att vi är gravida.
Nu två år senare har det inträffat på riktigt, min vän..min fina vän har en liten Ärtan junior i magen.
Oj vad jag ska pussa på lillskiten!

Ärt 


Ge mig utomlands!!!!!

Alltså ni förstår inte..jag tror jag är den människan som vill utomlands mest av alla i hela välden nu känns det som iallafall. Senast jag var utomland var för två år sen när jag, Robin och Aleks var i spanien i våran lägenhet. Det var bara en helt spontan resa som vi bara bokade över en dag och något sånt vill jag göra nu också..bara boka och åka!

Jag har inom en månad drömt att jag har varit i Thailand 2 gånger med mina vänner, en gång att jag var i Spanien och en gång att jag åkt kryssning till Tallin..snacka om att vilja komma till värmen och bara njuta.

Jag är sååååååååååååå avundsjuk på min vän Patricia och hennes prins Joakim för dom åker utomlands om ungefär 2 och en halv vecka..såååå avundsjuk. Dessutom missar hon min födelsedag för att njuta i värmen den jävla fjärtungen :)

Nu har jag suttit och kollat resor till mig och min prins och drömt mig bort att få vara utomlands med honom..det gör ju inte saken bättre att han ska åka på en veckas semester med sina killkompisar till Turkiet för att gå på deras väns bröllop, lite avundsjuk där med.

Därför har jag bestämt att jag och min älskling ska åka bort under sommar och där med basta, skulle ju inte gråta om jag fick åka till Venedig som alltid varit mitt största drömresemål, men jag vill även åka till en semesterort och bara sola och bada och dricka drinkar vid stranden...åh jag tror jag dör!


Förstajuni

Idag är det alltså 17 dagar tills jag bastar 22 och 20 dagar tills vi flyttar! Jag längtar ju jävligt mycket kan jag ju säga! + Att det inte är långt kvar till midsommar heller, guld! Jag och brudarna har ju planerat mysmidsommar så dit längtar jag faktiskt ocksåååå!

RSS 2.0