👏

Heeeeeej! 
Har varit lite dålig på att blogga på senaste, har jobbat (jobbade mitt sista pass i lördags dock) och försökt att spendera varje stund jag kan med mina vänner här! 

Jag och america hade en mysig dag igår. Både Maisy och America sa till mig igår att det faktum att jag åker snart börjar krypa närmre och vi alla börjar få lite små panik. När jag bestämde mig för att flytta till Sverige så var det ungefär 2 månader kvar tills jag skulle åka, nu är det 13 dagar.. 13 dagar!! Kan inte förstå det. Vi ska försöka göra så mycket vi kan de dagar vi har kvar. 
Idag ska jag och Mais åka till hennes husvagn och stanna där till imorgon, ska bli himla mysigt! Det ligger typ en timme bort. 

Sen på fredag ska jag, america och Mais åka till maisys mosters hus och bada i hennes pooooool, loving life! Sen på kvällen ska jag, Oliver, Jade och Will åka till bluewater och äta på five guys, yummmmm!
På lördag är det dags för min hejdå fest, vi ska alla dricka för drinkar hos maisy sen gå ut! Det kommer bara vara folk från jobbet och vi kommer ha en grym kväll! 
Sen har jag en vecka kvar där jag och tjejerna bara ska försöka umgås så mycket vi kan. Sen måndagen den 11 ska jag, jade, america och Mais ut och äta på en fin restaurang som ett avslut.

Tisdag morgon den 12 kommer Gitte, ska packa ihop mina sista saker, jag har redan packat en väska och jag har panik, för det är så sjukt mycket saker kvar. Jag vet jag vet det är lite tidigt att packa än, skyll på min mamma, om hon ska åka och spela dart i 3 dagar så kan fu hitta hennes packning framlagt as tidigt.
'Aaaah du packar, vart ska du mamma?'
'Äh ska bara till Malmö och spela dart i tre dagar'
'Aha när?'
'Aaa alltså om 3 veckor men du vet hur jag är'
Hahaha det där är typ mamma! ❤️👏

Men iallafall jaaaa sen ska jag bara packa ihop allt mitt sen är det dags att åka till flygplatsen och åka hem till lilla Sverige! 


Mina älskade vänner! ❤️





















!

Jag är väldigt fascinerad över hur låtar och dofter kan framkalla så mycket minnen. Jag har två låtar och en doft som får mig att tänka på förra hösten/vintern så jävla mycket, det är en av mina Victoria secret, som jag fick av Sanna och två one direction låtar, strong och better than words.

Min Victoria secret får mig att tänka på alla helger som jag Sanna och majsan var på Motherbar och alla saker vi gjorde. 

Låtarna får mig att tänka på Vania och Thierry och alla gråa regniga dagar jag åkte hem och till skolan på. One direction släppte albumet med dom låtarna förra året och jag minns det dagen när jag var i skolan och jag var överlycklig, tvingade v & t att lyssna på alla nya låtar och dom var sådär lagom intresserade. Lyssnade konstant på dom två låtarna och det väcker så mycket minnen. 

Har nu 18 dagar kvar i England och det går alldeles för fort, även om en del av mig bara längtar hem, försöker njuta av mina sista dagar här med tjejerna och spendera så mycket tid som möjligt med dom. Jobbar även min sista dag på lördag, men kommer förmodligen att göra några extra pass innan jag åker endå. 



❤️

Dom här tre! 










❤️

Håller på att skriva 'hejdå-brev' till mina närmsta brudar, dom kommer få rolig läsning! Skrattat mig igenom mitt gemensama brev till Jade, Jade och Mais! ❤️

❤️

Hade en så sjuk dag på jobbet idag, har garvat mig igenom hela dagen, viket får mig lite ledsen då jag inser hur mycket jag kommer sakna mina älskade vänner här. Även efter helgen, som var underbar! 

Mina knasiga, konstiga, muppiga vänner, Gud vad jag kommer sakna dom! 













 



Ett kapitel.

Nu ska jag dela mina innersta tankar jag haft den senaste månaden. Jag står lite i valet och kvalet om jag vill flytta hem till Sverige eller inte, japp ni läste rätt, starka Angelina har fått nog. 

Jag har listat upp för och nackdelar med att flytta till Sverige och bo kvar i England och här står jag, lika förvirrad endå. Det märks på hela mig vilket vrak jag är just nu. Jade sa att jag inte är mig själv, till och med stammisarna på jobbet säger 'ang vad är det med dig du brukar alltid skratta och le?!' Jag känner inte något lycka, jag känner mig tom, tom på känslor och slut på tårar. För första gången sen jag flyttade till England känner jag mig svagare än någonsin. 

Mina fördelar med att flytta till Sverige? 
- prio nummer ett, min familj, vänner och släkt. Jag vet, dom finns alltid kvar men det är just känslan av att inte kunna glida över till dom när jag vill, kunna ringa när jag vill osv. 

- mycket mycket mycket bättre lön. Den sketna lönen jag får här för det jobb som jag gör är skrattretande. 

- det är så frustrerande att aldrig kunna uttrycka sig helt och hållet på engelska,visst min engelska har förbättrats något kopiöst sen jag flyttade hit men ibland vill jag bara skrika på svenska för att jag blir så frustrerad. När Vania och Thierry bodde här hade vi sånna här stunder och dagar när engelskan bara gick år helvete och då hade vi en speciell sak vi gjorde, vi började prata samtidigt på våra egna språk i typ en minut, bara pratade om allt möjligt så fort vi kunde, sen var det bra! Att kunna få prata sitt eget språk är något jag alltid kommer uppskatta sen jag flyttade hit. 

Fördelar med att bo kvar i England?

- mina nya vänner, visst, samma här, dom finns alltid kvar och jag har skaffat mig vänner för livet, men jag menar hur ska jag klara mig utan Jade? 

- jag älskar England, verkligen älskar detta underbara land. 

Men har jag kanske insett att detta var ett kapitel i min oskrivna bok? Kanske ser var ett äventyr som bara fick mig att växa som människa, för ser har det gjort, jag är en helt annan människa och det tror jag alla ser, på ett bra sätt dock. Jag är fortfarande gamla vanliga, skrattfyllda, leende, fjantiga, löjliga Angelina, men inte just nu. 

Jag är en förvirrad själ, väldigt förvirrad. 

Och ver ni vad? Jag är inte hel utan min bästa kompis, hon ger mig så mycket styrka i detta liv, hon är min andra halva och min högra hand. Att vara utan henne är rent ut sagt ett helvete. Och att hon förra veckan skrev till mig att jag bott ifrån henne för länge skär i mitt lilla hjärta. Min BÄSTA kompis i hela världen. 

RSS 2.0