puss

Lön om 6 minuter, jag tror jag dör av lycka.

samtal samtal

Imorgon hoppas jag att jag får ett samtal som kommer göra mig glad!
Imorgon ska jag även ringa ett samtal som kommer göra mig glad, till min älskade pattis, känns som att jag inte hört hennes röst på hur länge som hällst! min fina älskling!


15e bilden: En person som du vill vara med.

min älskade ärtis!


Inte okej

Jag har ont i mitt huvud, jag har ont i mina bihålor, mina öron värker och jag svettas och fryser samtidigt, på min lediga dag dessutom! .. men annars är det bra.. hur mår ni själva?

Nästa vecka!

Har massor att se fram emot nästa vecka, det är löning för det första, man får reda på vad man får tillbaka i skattepengar, jag är ledig hela helgen och så väntar jag två skit spännande samtal! Är så taggad för nästa vecka, denna helg får gärna gå fort.. shit.. skrev jag verkligen det där? Inte likt Angi. Kan bero på att jag jobbar stängning hela helgen, hejdå liv vi ses någon gång..

Emma har även sin tenta så för henne håller jag tummarna!

puss på nästa vecka!


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider


<3



ångest

Jag har ångest över att vi har tvättstugan idag (Vi har typ 5 mil till tvättstugan), jag har ångest överatt jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, jag har ångest över att det är måndag imorgon, jag har ångest över att jag ska jobba nästa helg, jag har ångest över att vi måste fixa en ny lägenhet, jag har ångest över att vi inte har några pengar typ, jag har ångest över att sommarn aldrig kommer och det känns som att den aldrig kommer komma heller.

Jag ska stänga in mig i en garderob och sitta där tills början av juni typ.. puss

13e bilden: Du och någon klasskompis.

När vi går i 1an tror jag. Heeeee heeeee söta!


Hojhoj

Sitter och väntar på Emma just nu men hon är inte så snabb.






Igår var jag, Pattsen och Carolajn hos Isak och Emma, det var jätte trevligt! Sedan åkte jag och P vidare till en killkompis, där vi hade jättekul. Ni vet när jag och P är i farten då kan allt hända och vi har aldrig tråkigt, den perfekta duon.

Alla älskar oss + att vi är skitsnygga också.. helt okej!


Hej

Hej vi har precis ätit möggligt bröd här hemma, jag har riktigt jobbig ångest för det. Inte helt jävla okej. Jag tror jag dör.


-


11e bilden: En person du kan berätta allt för.


smesteeeeeeeeeer

För övrigt tänkte jag bara informera igen om att det är fyra fucking månader kvar tills vi åker.. jag och mina tre favoriter. Förstår ni hur bra det kommer bli eller? Nej det förstår ni inte för ni är inte lika bra som vi. tyvärr.

BEBIIIIIIIIIIIIIIIIS

Lilla prinsessan Madeleine ville äntligen komma till världen, min älskade vän Pat blev storesyster för 5 gången. Jag ska pussa så mycket på hennes lillasyster! Sjukt att´jag känner såhär för Pats lillesyster liksom, tänk då när Pat själv får barn, deeeeet kan jag redan nu kalla kärlek, det barnet alltså, kommer bli min lilla ögonsten.

btw, längtar redan till nästa OTH avsnitt, jag typ dör.. kärlek till den serien.

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Bellabus, genom snäll och typ vackrast i världen!


Hej min framtida man


The way you are

Igår kom Fellus hit och kollade på BB med mig och Timpa. Vi försökte få Timmy att gå till Statoil och köpa godis till oss men det gick inget bra.. så efter mycket om och men så gick vi själva och kom tillbaka med massa gott som vi mumsade på medans vi kollade på Titanic och lite av SATC 2 filmen.

Idag har vi umgåtts med pat och bara pratat massa skit och mysiiiiiiiit! Vid 2 åkte jag iväg med pappa sedan åt jag och fellan lunch och kollade på bert, roade oss även med att fixa och trixa med kinderägg leksaker hihi.


Vet du ens hur mycket jag älskar dig?!


9e bilden: Någon i din släkt.


RSS 2.0