Ta emot vad jag vill ge, utan krav, utan tabu.

Ligger och kollar på "vingar av glas" i sängen, mina tre älsklingar ligger och sover!


Friendship


men hello handsome


Tjusiga tjejer


liten snuff

världens sötaste bebis i hela världen, min bebis!

ensamhet.

ensam.

London by night

Jag är kär!

Tacka gudarna för dig

Lying close to you Feeling your heart beating And I'm wondering what you're dreaming Wondering if it's me you're seeing Then I kiss your eyes and thank God we're together And I just wanna stay with you In this moment forever, forever and ever

Ingen förtjänar att må som jag mår just nu, snälla ge mig styrka, orkar inte resa mig upp från soffan. Alvedon <3 angi just nu.


Vem FAN körde över mig med ett ångvält igår natt?

Seiöst, somnade igår och vaknade femhundraelvatusen gånger hela natten av feberfrossa, feberyra, febersvettningar och dessa underbara feberdrömmarna, suck. Drömde för det första att jag var gravid och hade jätte osköna värkar och för det andra att Chilie hoppade upp på en fönsterbräda och ut genom fönstret från 7 våningen och dog. Jag grät hysteriskt i drömmen och vaknade av det, sjukt.

När jag vaknade imorse var jag förvånad av hur bra jag mådde trots att tröttheten inte var att leka med. Så jag gick upp och gjorde frukost och knatade mot jobbet hyffsat pigg, shi fick jag.. när jag hade ca. 2 min kvar till jobbet började jag svettas och det kändes som att jag skulle dö, svimma, stupa, avlida... aa ni förstår.
Har pinat mig igenom denna dag och att gå hem från jobbet uppskattades inte av min kropp och när jag kom hem stupade jag i soffan och ligger här fortfarande..

Min vackra vän


Grattis lilla älsklingen!!

Lilla bebisen fyller 9 år idag!


HARRY POTTER!

idag kollade jag på sista delen av Harry potter och jag vill bara gråta och gråta. Okej det där lät lite nördigt men vad fan, man är ju uppväxt med det här och har följt detta sen man var yngre och så ba ere slut. Inte okej. Men ett vackert slut blev det iallafall. MEN det visste jag ju redan för jag har ju en så SNÄLL kompis som avslöjade för mig, kära vänner.. ett tips, prata ALDRIG med "Emma-som-precis-varit-på-bio-och-är-helt-i-extas-och-bara-MÅSTE-avslöja saker"
/ Harry potter-tönt

älskar dig finaste

image description

71 dagar kvar..


soulie, anglicia för alltid och alltid


Outsider

På torsdag kommer min mor skriva ett sms till mig där det står "Kolla på femman" som hon gör varje gång outsiders visar avsnitt om detta, när outsiders börjar, det handlar nämnligen om tvångstankar, vilket jag haft så länge jag kan minnas (om vad mina tvångtankar handlar om är oväsentligt) , försöker alltid kolla på det och köra lite terapi på mig själv men det funkar inte. Har kollat på just det avsnittet av outsiders som handlar om just det i alla år. Nej här kör vi med angi-terapi och lära sig leva med det, som jag redan gjort i 7 tusen år.
Nu börjar snart "Sol, fest och oroliga föräldrar" och Timpa är påväg hem från sabis med maaaat, mumsi!

Upp med tuppen

Ligger i soffan och kollar på "vakna med the voice",




Jag måste verkligen köpa en halsduk och vantar, då mina verkar försvunnit i flytten. Så jag funderar på att springa ner till centrum sen och införskaffa mig detta sen.



Nu ska jag äta frukost!


Bezt

Du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen


S U C K

Folk måste skaffa sig ett liv och lite jävla fritid istället för att gå runt och snacka massa jävla skit, så jävla trött på det!!

PUSS

Tjejmiddag med några av mina fina tjejer ska jag planera nu, mys! hjärtatjejkvällar


<3


Vaniljbullar!

I torsdags bakade jag och Timmy vaniljbullar massa mums, kolla bara..


Finaste

Finaste snuffsi kikar på Milo när han sover, så sött!


Puss

Finaste älsklingen gosar med mig!


kort.. långt..

Blir sjukt sugen på att klippa mig såhär kort igen meeeeen jag vågar inte, mitt hår är liksom ner till svanken nu, att klippa av det vore att synda..

älskade hjärtat


Gör oss redo (detta är alltså inlägget från i lördags som inte publicerats)

Här gör vi oss redo för en super kväll
image description

Galeeeeeeeeeeeeen

Förstår inte vad det är för fel på blogg appen, skrivit inlägg men inget kommer fram! Blir ju galen.. ska prova igen!

Hej rösten vill du gifta dig med mig?

Helt sjukt jävla stört bra.. puss på henne och hennes röst

Fetsnygga

Här får ni fem bilder från Gotland i somras! (har väldigt många fler bilder
och asroliga videos, men det kan vi ta en annan gång!)


Puss

Äääääääälskar att vi fått tillbaka våran tassimo! Muuuuuuums (notera min söta mugg som jag vägrar skiljas ifrån trots att Timmy inte är så stort fan av den)


Världens sötaste prinsessa


HJÄRTA


DH!

DH idag, sooom jag har längtat, me like me like me like me like!!

-

Vart inringd att jobba imorse så idag har jag spenderat min dag på mangon med Sabina! Mycket trevligt, samma sak imorgon. Me like.






I helgen är jag gräsänka så jag tänkte planera något trevligt på fredag, så det så!







Btw, idag när jag satt ute och rökte i Brandbergen så var det någon jävla idiot människa som hade satt fast sin hund utanför en port i en jävla timme, sånt där kan göra mig fly förbannad. Så jag ringde Nattis som jag vet är grym med hundar och frågade hur jag skulle göra och hur länge hunden fick sitta ute. Sedan ringde jag polisen, som tur va så som ägaren strax efter det. Jävla idiot säger jag bara, sånna där människor ska fan inte ha djur. Usch!!



Kärlek!


Mysigt

Massa mys, varm choklad, varma mackor och tända ljus!


Bort med det gamla och in med det nya

Idag har jag, mamma och Magnus städat våran gamla lägenhet och lämnat våra nycklar så nu är vi klara med det, känns super skönt att slippa tänka på det. Efter det åkte vi och storhandlade på City Gross så nu har vi MASSA MASSA mat hemma och det är ju underbart!
Nu sitter jag och myser i soffan med katterna och har tänd massa ljus. Snart kommer Timmy hem från sin match och då ska vi laga lite middag tänke jag.

LONDON ♥


Hjärta

Igår berättade en kär vän att hon ska ha bebis, jag blir så glad!

Hade världens mysigaste kväll med tjejerna igår, vin, mat, skratt, lite ledsna miner efter tunga samtalsämnen och massa glada miner!!

Mina fina tjejer, bästa!


Redo för kvällen

Snart kommer Cornelia och nattis och hämtar mig sen bär det av till Anni för tjejkväll!!


RSS 2.0