Aj lav jo

Every morning I look at you and smile


Min vecka

Nu har jag jobbat två dagar och är nu ledig idag, imorgon och på torsdag, superskönt!

Tisdag: Sleepover med massa mys och skräckis hos bästis!

Onsdag: Middag hos bästa Sara & Bobby (Och lilla bebisen i magen såklart) med film mys och god middag

Torsdag: Kontraktskrivning kl 14.00, oplanerad efteriddag och kväll.

Fredag: Jobba 15-21, efter det ingen aning.

Lördag: Träffa finaste Patty när hos slutat, fixa oss, sedan sätta oss på 35an som tar hos hem till finaste Ems som bastar 19!

 

Låter som en super vecka må jag säga!


Våra kissemissar

SAKNA! <3


Det hemliga uppdraget..

Ni vet som jag var på med Nato förut? Det var ju så att det var en lägenhetsvisning vi var på och sedan har vi det varit papper vi ska skicka in och samtalt vi ska ringa och bla bla. och nu är det klart!!

på torsdag: KONTRAKTSKRIVNING!
21 juni: INFLYTTNING!


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD!!!!

Psst..

Psst. Om 26 dagar bastar jag 22 hela år..

othhjärtamig

Jag har sagt det förr och jag säger det igen..

ANGELINAHJÄRTAOTH för alltid.

<3



I love you!


SOOOOOOMMAAAAR!

Fyfan vilken mysväder det var igår. vi grillade här hemma, jag, pappa och Gitte. Hur gott som hällst. Efter det blev det ett parti "fia med knuff" och "yatzy", jag förlorade båda två...
Sedan blev det lite fiske..jag lyckades få allt man inte ska få..två stora pinnar, ett snöre och en jäääävla massa musslor.
Runt halv 8-8 kom Timpa ner och käkade, efter det spelade jag och Timpa fia igen.  Ingen lycka för mig där heller. Vi prövade lyckan med fiskespöna istället, men ingen lycka där heller så det ble ett till parti fia och sedan hopp i sängen för lite tv-tittande och sedan slumra in.

Super mysig dag med mycket skratt!


Jag älskar min Timpa något otroligt.

WORD

Säger ba en sak...Word!

http://krampis.blogg.se/2010/may/upprord.html


Läs och ta åt er, "kompisar". Ni kommer endå aldrig få veta något.


punkt slut

Tycker inte om när folk sårar mina vänner..absolut inte. En som gått igenom både det ena och det andra i kategorin kärlek ett år tillbaka är min vän och jag tycker inte om när hon är ledsen, då blir jag ledsen och orolig.
Jag har varit vid hennes sida under alla dessa problem, jag vet allt som hänt, jag har sett hennes tårar rinna jag har sett hennes humör svänga jag har sett henne vara nere. Det är inte okej. Min fina vän, jag står för alltid vid din sida. Du behöver inte falska patetiska människor som inte är dina riktiga vänner under denna svåra period. Folk har för lite fritid ibland alltså. l-å-t-h-e-n-n-e-v-a-r-a!


Jag älskar dig mer än du någonsin kan tro. Jaghjärtadigföralltid.

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT!

DET HÄR KALLAR JAG LYCKA!


HAPPY

 HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY HAPPY


-

Tänker på dig varje dag, saknar dig..väldigt mycket. Det här kommer bli svårt, oerhört svårt. Min klump i halsen kommer inom snart framtid att bildas till tårar och lättnad på ett sätt. Du får det bättre, det vet jag. Det kommer inte bli lätt, men vi kommer klara det, vi har varandra. Känslorna lever loppan i min kropp och tankarna har fest i mitt huvud, klumpen i halsen sitter där den sitter och tårarna bränner bakom ögonlocken. Kommer jag klara av detta? Jag som är så känslig, jag gråter för minsta lilla och jag har så mycket känslor så det räcker och blir över. Men långt inne finns en styrka, en styrka som gör att jag klarar det mesta endå, med nära & kära runt mig.

Volim te.

Film tips!

Kollade nyss på denna film, super bra och super spännande! Man blir helt till sig och kan absolut inte sitta still. Ni vet en sån film som man bara vill hoppa in i filmen och berätta för dom vad som ska göra och inte göra! Rekomenderar jag stark!


angelinahjärtasolen

Idag har jag och Nato ätit glass i solen på Brandbergsskolans skolgård, varit på hemliga uppdrag som jag ej kan avslöja..inte än iallafall!, ätit på greken i centrum och bara suttit i solen och haft det allmänt bra!


Ikväll blir det sleepover hos bästa Mini ed skräckfilm och massa mumsigt!

puss på min älskling, 15 månader!

Jag är så glömsk, glömde ju skriva en sak igår, som hände igår, onsdag alltså.. den 5e, alltså..


15 månader!
Grattis på oss, puss på oss, vi är bäst snyggast och tuffast..faktiskt..



ÄLSKLING


TIMMY


-

Hemma hos mammsen nu, ska sova här i natt med mina älskade katter..har saknat dom otroligt mycket mina små gosingar! Mamma kom och hämtade mig hos pappa runt halv 6 så åkte vi hem till mamma, handlade lite mat innan, lax och potatissallad. Sedan kom Magnus hem och vi käkade, efter det har vi bara suttit i soffan och kollat på TV och nu vankas te drickning, mömsi!



hej

Anonym om punkt slut!:

och det stavas inte "insperation" utan INSPIRATION! punkt slut ?!?!?!?!??!
haha








Om du läser söta du..så är den meningen på engelska.. + att jag har kopierat från en lyrics sida på internet.. PUSS :)





punkt slut!

Tycker det är as kul att alla sjunger "Tack för du håller i mig när jag hostar mitt/ditt snor" (Alla sjunger olika) när dom inte ens sjunger det för fem öre! Där kan man läsa klart och tydligt, som man kan på alla andra hemsidor där texten till låten finns, att dom sjunger när jag ostadigt står och lyssnar man riktigt noga så hör man att dom säger det också! punkt slut



Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my insperation and my shining star.

bilderbilderbilderbilderbilder



Underbara vänner!






I love you long time




Behöver jag säga något? En bild säger mer än tusen ord.




Bästa Fellisen!




PUSS!




SNOPPEEEEEEN!




Fina ni.




Spela fotboll med en snusdosa.




Såhäääär trött var Madde på väg hem från studentskivan




Underbara vänner igen!




Jag och min fina vän!




Linda <3 Angi


Lars Winnerbäck

Sitter och lyssnar på lars Winnerbäck, Längtar sååååååååååå mycket till 7 Augusti då jag, Linnsan och Fellan ska se han live. Mycket efterlängtat!


Jag saknar..

Jag saknar våra katter
Jag saknar att ha ett hem
Jag saknar att ha mina saker samlade på ett och samma ställe
Jag saknar att bo med min älskling
Jag saknar att kunna säga att jag ska hem
Jag saknar att sova i MIN säng
Jag saknar att känna mig hemmstadd


Jag saknar mycket jag!


Ps. Ett stort tack till Mini & Lotta, ett stort stort stort tack, ni är finast. Ds.

RSS 2.0