😏




Dom bästa.





Min vecka

Idag har jag varit på jobbintervju, gick bra tror jag, ska provjobba på lördag i 3 timmar, bästa! 
Skulle öppna mitt bankkonto idag också men det kunde jag inte för att jag behövde mitt NI nummer, så skulle komma tillbaka när jg fått det. Vad tror ni ligger hemma när jag kommer hem? JO mitt NI nummer, haha suck. Men då har jag något att göra imorgon så det är okej.

På onsdag ska jag åka och möta Thierry på förmiddagen när han slutat skolan, så ska vi åka till Vania för att hjälpa henne packa sen ut och äta middag! 

På torsdag ska jag på ett möte på dagen, kommer bli spännande som fan. På fredag vet jag inte vad jag ska göra, ingenting speciellt. 

På lördag är det provjobba mellan 9.30 och 12.30 den är det bannemig fest! 



Welling.







Sweden - Canada

Sitter och kollar på matchen, herregud nervös! Och så gör dom ett jävla skitmål, suck. KOM IGEN NU SVERIGE! 




Fantastic three.

När Thierry skickade detta till mig och Vania imorse så brast jag ut i typ 10000000 tårar, då ser man ut såhär. 




Sista dagen!

Idag har vi haft STRÅLANDE sol hela dagen, helt underbart! Sista dagen i skolan, den har varit lite känslofylld då det var många vi var tvugna att säga hejdå till. Slutade iallafall med bra betyg och en C1 advanced English level. Jag är super glad! 

Nästa vecka händer det lite spännande saker i mitt liv och jag hoppas det ska gå bra, det kan vara början på något nytt. Längtar! 

Just nu sitter jag på bussen och känner mig super glad det var sista dagen i skolan, sol, fredag = lycka! 

Denna helg blir lugn för min del ska fixa lite saker, nästa onsdag fyller M år och nästa fredag är det partaj, torsdagen ska jag på möte, annars inte så mycket planerat, bara söka massa jobb.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, kan inte fatta att jag måste säga hejdå till Vania nästa vecka, på onsdagen ska kag och Thierry hem till henne och hjälpa henne packa sen ska vi ut och äta middag på en pub och känner jag mig själv rätt kommer jag fälla massa tårar. 





Examen!

Igår tog vi examen i skolan, så jävla skönt. Det var lite känslosamt, en tjej höll tal om hennes nio månader på EF och var nära tårar, jag med. 
Hon beskrev det som en rolig upplevelse, bra lärare, nya vänner, roliga saker att göra i activity center osv.

Jag håller fullkomligt med henne. 
Min första dag på EF var hemsk, jag hittade inte, jag förstod inget av tågen, jag åkte fel, jag hittade inte till skolan, jag var förvirrad, nära tårar hela tiden och framför allt, jag var ensam. 
Min andra dag på EF var då mitt liv förändrades, jag hamnade i en klass med en lärare som jag tyckte om från första mötet, hon spred lycka och hade ett bra sätt att lära ut engelska. När vi skulle göra 'lära känna varandra' lekar i klassen fann jag en av mina två närmsta vänner. Jag minns att Vania sa 'vi känner varandra' om henne och Thierry, då trodde jag att dom kände varandra från första början, men så var icke fallet, dom hade hittat varandra första dagen. 
Efter våran första lektion kom Vania fram till mig och sa "vi ska hå och äta lunch vill du följa med?" Det var där min resa med två personer som skulle komma att bli två av mina bästa vänner började.

Det tog oss ungefär en vecka innan vi visste det mesta om varandra och redan  hade börjat skapa våra band. Dom har hjälpt mig när jag känt mig nere, dom har fått mig att skratta när jag som mest behövde det, dom har fått mina lektioner att bli 10 gånger roligare än var dom skulle varit utan dom, dom har lyssnat på mig när jag behövt prata, dom har hjälpt mig när jag frågat om råd, dom har varit två stora berg jag kunnat luta mig emot och lita på. 

I 6 månader har vi hängt 24/7, hänger vi inte så pratar vi i telefonen eller i våran grupp konversation på whatsapp. Vi har funnit många andra vänner i skolan också men de har aldrig kommit in i våran lilla grupp. Alla vet att vi tre är 'fantastic three' och vi hörs överallt. Man vet att där man hittar en av oss där hittar man de andra två också. 

Vi har skapat våra internskämt som ingen någonsin kommer att förstå, vi har delat så många minnen, vi har samma humor, vi har skrattat, vi behöver bara kolla på varandra för att förstå vad den andra menar. 
Vi har våra tre olika karaktärer, Thierry med sina starka åsikter, roliga historier, han vill aldrig ha fel och han har ett hjärta av guld. Vania med hennes utstrålning och sinne för mode, hon är som den storasyster jag aldrig fick. Och jag med min högljudda röst och skratt som är mer än känt i skolan, mina lärares favorit meningar till mig är "vad är det som är så kul nu då?"  "Vi kommer sakna ditt skratt som man hör i hela skolan" "Angelina gå ut och ta lite luft innan du kvävs av skratt" "Nu är hon igång igen, nu kommer hon aldrig sluta skratta" .



Att få dela dessa 6 månader av mitt liv med dom här två människorna är jag mer än tacksam över, jag har skaffat mig två av mina bästa vänner från helt olika kulturer i ett främmande land, jag är fortfarande fascinerad över det.

Jag kommer med all säkerhet få besöka Chile och Schweitz i mitt liv, otroligt häftigt. 

Det är med sorg jag skriver detta då jag nästa onsdag måste säga hejdå till Vania som åker hem om en vecka och om en månad säga hejdå till Thierry som åker 16 mars. 

Jag är otroligt tacksam att jag funnit två av mina närmsta vänner här, och det här är inte slutet, det är bara början. 

I love you so much. 





















.













Pix









<3

Har haft bästa dagen, började dagen med att besöka lite sevärdigheter i London med M & M, vi fortsatte sedan till en pub där vi tog en öl och åt lite. Runt 3 åkte vi vidare mot Welling därjag  bor för att träffa min host Mum och host dad, vi drog till en pub här i närheten för öl och middag, mums! 

Sen åkte vi till en annan pub och tog en öl där sen åkte vi hem hit för en öl till, bästa kvällen! 

Längtar till den 1 mars då ska jag och Sanna på en överrasknings fest för dottern i familjen som jag bor hos och hon ska sova hos mig kommer bli grovt!!! :D längtar!! 

Tack och hej bästa dagen! 



Puss

Ni vet såna där människor som inte har någon egen fantasi? Screw them 👌

Pix







-

Nu har min kära vän åkt hem, idag fattade jag det, kände mig lite nere imorse när jag läste hennes hejdå brev till mig men som tur var så är hon bara 2 timmar bort som alla mina andra älskade vänner, lätt att åka och hälsa på!
 
MEEEEEEEEEN jag har faktist varit så jävla glad idag endå, får ju krama min älskade mammi imorgon, hon och Magnus kommer hit och jag är så jävla excited, slutar 12.40 imorgon, ska då sysselsätta mig tills dom kommer hit runt 5-6. LÄNGTAR! 
 
På onsdag har vi våran graduation som sagt, kommer bli awesome. Vi fick reda på att Thierry kommer ta examen med oss även fast han slutar skolan lite senare än vad vi gör pga. hans tenta. Det kommer att bli awesome, vi ska äta lite, sen har lärarna fixat ihop ett klipp vi ska se (Som jag och Vania för övrigt dansar i haha) och man får även rösta på elever och lärare för olika saker så priser ska delas ut, vi ska få våra diplom och ta lite bilder.
 
Just nu håller jag på att söka jobb för fullt, har sökt massa massa jobb, imorgon ska jag få ett samtal av en bar manager där dom söker folk, vi får hoppas på det bästa.
 
 

Ledsen tjej

Ledsen tjej för att min finaste lövet åker hem nästa vecka, kan inte ens föreställa mig hur jag ska klara mig, hon är ju en av mina tryggheten här. Jag kommer inte kunna ringa henne när jag vill berätta något Kul jag kommer inte kunna komma till henne när jag behöver en sleepover, kommer inte kunna ringa henne när jag behöver tips och råd om allt som händer här, kommer inte kunna ha våra klockrena utgångar bara hon och jag. Det kommer bli tomt, vi kommer få gå tillbaka till att skypa igen som förra året. 

Att få ha upplevt min första tid i England med min pärla är ovärdeligt, vi har gjort så jävla mycket roligt tillsammans och vi har såna sjuka minnen och hemlisar som vi har samlat på oss det senaste 6 månaderna här i England. Vi har haft dom sjukaste utgångarna som slutat på alla möjliga olika sätt, vi har hat dom bästa sleepovers med skratt så man storknar, det har hänt sjuka saker under tiden vi har varit här, vi har haft dom bästa stunderna över lag. 

Jag har förträngt denna tanke senaste veckan och tänkt att vi ska gå ut, att vi ska spendera fler kvällar på railway, att vi ska spendera fler kvällar på mb, att vi ska göra så jävla roliga saker men det börjar komma ikapp mig att det bara är en vecka kvar nu, en vecka. 

Jag kommer gråta ihjäl mig nästa vecka. Först åker hon sen typ 2 veckor senare åker V och T, för jävligt.

Summering.

Kvällar på Motherbar. Nyårsafton. Dagen efter nyår. 1DDay. Sleepovers. Funky Buddha. Efterfester i ME. One direction. Shopping. Pær. Kenta. Lasse. Lewis. Skitstövel A. Dans. Plötslig resa till Sverige. Efterfest på Liverpoolstreet med okända bandmedlemmar. Skratt. Skratt. Skratt. Tamponger mitt i natten. Skohistorier. Massa foton. Crowded kitchen förfester på Liverpoolstreet. Bakis dagar. Skumma människor. Facebook konversationer. Nyårskyssar. Drinkkväll i 'mexico'. Lurade av promoters. Project. Vin. Öl. Welling. Fyllekäk. Railway. Haz. Nialler. Studentfesten. Walk of shame. Tandtråd. Fireball. 

Och mycket mycket mer. 

Jag älskar min majs och kommer att sakna henne så mycket. 







Mina stjärnor



Saknar dom här två, väldigt mycket. 



Det börjar närma sig slutet

Har endast typ 2 och en halv vecka kvar i skolan, blandade känslor, ska bli så jävla skönt att slippa skolan men ska bli jävligt tråkigt att lämna mina två finaste. Vania och jag satt och planerade våra sista två veckor här, nästa vecka ska vi äta middag på en restaurang för en liten hejdå middag, vi vill ta det så tidigt som möjligt eftersom vi kommer ha sjukt mycket att göra nu framöver.

Nästa vecka kommer mamma och Magnus och jag kunde inte vara lyckligare, ska bli så skönt att få spendera ett par dagar med dom här och visa allt. Längtar så mycket! 

Den 19 februari har vi våran 'graduation' då är det typ en heldag med alla som går ut, vi kommer äta, göra massa roliga saker, få våra diplom och lite priser. Lärarna har tydligen något planerat också, sen på kvällen ska vi nog alla till puben som ligger vid våran skola där det ryktas om gratis öl till alla studenter, vem fan klagar över det liksom? Kommer bli en perfekt dag. Hoppas bara att Thierry får spendera den med oss också eftersom har inte läser samma kurs som oss och slutar lite senare så vet vi inte.

Och sedan den 21 är det sista dagen i skolan, yeeeeeeeeey! 


Nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och lägga mig och kolla på min favorit youtuber ThatcherJoe, aaaaaah! 




Puss

Fått klagomål av älskade Alle om dålig uppdatering, håller med henne.
Har äntligen fixat mitt NI nummer, nu får jag officiellt jobba i UK, woho! 
Imorgon ska jag gå och lämna in CVn efter skolan, ska lämna in på lite ställen här omkring, spännande! 

Jag ORKAR verkligen inte gå till skolan, så fruktansvärt tråkigt nu. Men det är 11 dagar kvar tills mamma och Magnus kommer, längtar så jävla mycket, det kommer nog få dagarna att gå lite fortare, när dom åker hem härifrån är det 4 dagar kvar i skolan. Fredagen den 21 februari är våran sista dag, då har vi 'graduation' den dagen, vet inte riktigt vad det innebär och vad vi ska göra men kul ska det bli 😃 

Saknar er alla där hemma! 

Här får ni lite bilder från senaste tiden.
Jag och Teddy, han skulle äta sina avmasknings piller och ingen hade lyckats få i han dom, han bara spottade ut dom, sen kom jag, miss dolittle och kirrade biffen! 

Vi har underbar väder här!

Man kan nästan tro att det är början av juni inte februari.



Jag och min älskling på Hawaii festen o torsdags.

Darling!

Skype med min soulmate

En sötis räv som skrämde livet ur mig 



RSS 2.0