ryktet går att

just nu pågår ölselet hemma hos mig..ryktena säger att

"nudlar är kåta på nötkräm"

så löd våran saga nyss.

segpropp

mina pinglor är på väg hit och jag har tjatat på dom hela dagen stackarna, och snart...alltså strax! är dom här och här sitter jag i underkläder och handuk på huvudet utan smink...jag är så rolig!

Nato: jag är på väg nu
Angi: braaaaaa äntligen
Angi: men alltså jag är inte klar jag sitter i underkläde roch handuk på huvudet
Nato: alltså du är ju så seeeg!


HAHA

en riktig partypingla!

' säger:
jag mår så jävla dåligt idag
du anar inte
har sovit till nu


tacos

Jag äter as god tacos, men min näsa är täpps så känner inte så mycket, tur att jag vet att det är gott. Yasmine är på väg, tack och hej!

slöfock

Jag vaknade halv 10 då min älskling pussade på mig, men alltså mina ögon ville inte dom ville verkligen inte, jag satte mig vid datorn ett tag, bestämde med niina att vi skulle till centrum, satte mig och kollade på något program lite och helt plötsligt VAKNADE jag! Och jag fattade ingeting kollade på klockan och den hade slagit 12 redan! Och niina hade ringt 3 gånger och ett sms.
Detta är alltså inte typiskt mig, utan detta beteende MÅSTE ha smittat av sig från min bästa vän.. detta är alltså "Tyiskt Mikaela"

Jag ska alltså duscha nu så jag slipper göra det ikväll och sedan ska jag röra mig till centrum för att möta Niina och Bella, om jag hinner haha, som vanligt så är jag seg, men det ska bli så jävla skönt att duscha, jag vill inte ens veta när jag duschade sist, mitt hår ropar på vatten och schampoo. Men först frukost...okej LUNCH!..

lycka på hög nivå!

Ett sms, gjorde min dag, ett samtal gjorde min dag. Angelina världens lyckligaste Söderström kan ni kalla mig nu för tiden. Det kommer att bli förändring, jag har mognat av detta. Jag hade till och med glömt bort din röst, att få höra den i andra sidan luren gjorde mig gråtfärdig, mina ögon fylldes och allt detta kommer rak ifrån hjärtat, mitt hjärta sa verkligen något till mig, att det kommer att bli helt igen. Ingen förstår hur detta har tärt på mig, på min kropp på mitt psyke och där av förstår ingen min lycka..
Jag älskar dig tokig.

ovetande

Jag tycker synd om dig som inte vet något, det gör jag, för jag tycker det här är sjukt! men endå kan jag inte säga något till dig, det kan jag inte. Men som sagt, jag tycker detta är sjukt, du förtjänar det inte, det gör ingen..ingen!

borta bra men hemma bäst

Så rolig kryssning, det var mindre kul än jag hade förväntat mig, men jag har skrattat så mycket under kryssningen så jag vet inte vad. alla borde ha en Mikaela säger jag bara, hon får mig alltid att skratta, speciellt dagen efter vi har krökat, världens stördaste och roligaste människa, gud vad skulle jag göra utan dig!
Har haft otroligt kul med mina brudar tack för denna resa! Men som vanligt så är det alltid skönt att komma hem och mysa med min prins som jag för övrigt saknade!

Men gud så trött jag var igår kännde mig allmänt efterbliven i huvudet plus att jag har så ont i min hals och är hur snorig som hällst! Det var såå skönt att sova ut och vakna pigg

Sitter och kollar på tv nu och har precis betalat räkningar och ringt och fixat lite med våra telefonräkningar som var fel, duktig mej är.


SMS konversation

Mikaela: Tar du med plattång?
Angelina: Japp! Tar du med rött läppstift?
Mikaela: Japp! haha

Tur att vi har varandra va?!

tagga tagga tagga

Jag sitter här och nyser och snorar hela tiden! blir tokig.
Musiken är på hög volym och jag taggar inför ikväll, förhoppningsvis så får vi skjuts in av Niklas, det skulle vara guld så slipper man konka på en väska och för de andra har jag inte ens något att åka på, måste dock leta fram något eftersom vi kanske får åka komunalt hem.

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig, men har lagt ner lite olika saker iallafall, köpte ju en ny tröja igår så det lär nog bli att ha den om det inte blir för varmt dock, för den är stickad. men men, det återstår att se.

Nu måste jag verkligen kissa och snyta mig!

kryssnings time!

Nu har jag vaknat till liv, ligger i sängen fortfarande, men strax ska jag gå och sätta mig i soffan för jag ska kolla på "våra bästa år" som den nörd jag är! Sedan är det dags att packa och diska.

Jag hade världens sjukaste men sötaste dröm, Bobby och Sara hade fått barn men Sara hatade barnet så Bobby fick ta hand om de själv och det var typ världens sötaste unge jag satt typ och lekte med henne när vi satt på en buss och alla på bussen trodde det var Bobbys syrra, sedan gick vi av i Brandbergen centrum där Timmy stod och väntade. Mongo dröm.

"det är samtal före dig men du behåller din plats i kön, vi hjälper dig så fort vi kan" är inte de det värsta som finns när man ska ringa någonstans, jag har suttit här i kö nu i 2 min...suck.

vinst för dif handboll


Nu är min älskling hemma efter att ha varit på match i Irsta och vunnit! han sitter och kollar på något polis program men snart ska vi lägga oss och kolla på en film!


min nya älskling

Välkommen till familjen Söderström Sundin min nya älskling!


hemma igen

Japp då var jag hemma igen, med mickis. Fick med mig lite schampoo och så från ÖB, en locktång från claes ohlsson och en tröja och legging från gina. Och så hårfärg offkååårs!
Sitter med hårfärgen i håret just nu, ska tvätta bort den vid 7, spännande spännande.

Min prins är i Västerås (Irsta) och spela handboll, han kommer hem runt 12 någon gång tror jag, då ska han få bli lite överraskad över min fina nya hårfärg.

Vi sprang runt som 4 yra hönor i centrum, den ena skulle göra de och den andra skulle göra de, vi köpte även biljetter tills på lördag, så käkade vi middag tillsammans, en riktigt mysig och rolig dag med mina pinglor.


KRYSSNING IMORGON! nu ska jag kolla klart på nest och sedan försöka packa lite..

i love you, always forvere

Japp nu har jag sminkat mig lite, bytt om och ska snart möta Yasmine, sedan ska vi till centrum och möta Nato så blir det biljett köp! och sedan måste jag ner till öb och köpa till shampoo osv ni vet.

Och så mitt eviga problem.. jag ska färga håret idag och jag har fortfarande inte bestämt mig vilken färg jag ska ta?! som tur så har jag med mig Y och N som moraliskt stöd när jag ska välja min blivande färg!

Hörde denna vackra låt på radion imorse och blev genast påminnd om hur mycket jag älskar min prins då detta är våran låt (även om jag får dela den med han och arman...suck haha)


Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering you

Those days, of warm rains come rushing back to me
Miles of windless, summer night air
Secret moments, shared in the heat of the afternoon
Out of the stillness, soft spoken words 

I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you
I love you, always forever
Near and far, closer together
Everywhere, I will be with you
Everyday, I will devour you

You've got, the most unbelievable
blue eyes I've ever seen
You've got, me almost melt away
As we lay there, under a blue sky
with pure white stars
Exotic sweetness, a magical time

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything

Say you'll love, love me forever
Never stop, not for whatever
Near and far and always and
everywhere and everything


vakeeeeeeeeeeen

Vaaaaken, vaknade 11.11 idag och Sofia ringde, med goda nyheter!

Nu ska jag gå till Ica och köpa lite frukost, för jag är hungrig och så måste jag ju hinna tillbaka till sjunde himmlen!

mallis <3


Mikkan, Corny och jag på mallis 06! <3


typ TUSEN vuxen poäng till mig!

Jag är så duktig! jag har städat sovrummet, dammsugit sovrummet, städat vardagsrummet, dammsugit vardagsrummet, städat båda hamsterburarna. Dock har jag inte tagit köket, men det är mitt projekt imorgon! Imorgon ska jag även möta nato och yasmine för biljettköp till i helgen och sedan hittar vi väl på något trevligt.

Imorgon ska jag även frsöka att packa min väska inför kryssningen för jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig, det förblir en gåta tills imorgon då jag bestämmer mig. vilket jag vet att jag inte kommer att göra dock för det kommer att sluta med att jag tar med mig sjutton olika plagg att ha på mig, sedan slutar det endå med att man endå inte vill ha på sig något man har med sig, men det är därför jag är så glad att mikaela och jag har samma storlek och att jag vet att hon är likadan som mig, då kan man rota i hennes väska också!


Roast på berns är ju bara för roligt btw, sitter här och fnissar för mig själv.

Gårdagen i bilder


Sofia och han från fame factory..Mathias?!


Mina babes


Jag och Sam (ser ut som att jag har gråtit men det har jag faktiskt inte)



Sofia och Dogge, haha Sofa fick ställa upp på alla bilder


MUMS




MASSA MUMS!


gårdagen

Jullåt på högsta volym sitter jag här i min handuk och inte har några trosor att ta på mig (jag vet att man måste tvätta då, men vi har faktist tvättstugan ikväll).
Jag är jätte törstig också, men det finns typ bara vatten, det står en stor cola i kylen så just nu önskar jag verkligen att jag tyckte om cola för de ser as gott ut..

igår var vi ju på centrum festen, det var hur kul som hällst, dogge doggelito var där, suck.. vilken tönt. och sedan en som har varit med i fame factory och melodifestivalen, minns inte vad han heter! Sedan bar det av till ollan med Sofia och Yasmine, sedan kom Sam med donken ligan. Det var huuuuuuuuuuur kul som hällst, jag hade så sjukt roligt alltså! Sedan mötte jag min älskling så gick vi hem och sovade, jag somnade tryggt på hans bröst med hans andetag i örat.

kl 17.00 börjar jag jobba, med Sam, Sofia skulle kom in sa hon också, vi har ju lite att prata om igår, haha!

segast i världen

jag har inte plattat håret än..snabb tjej..nu MÅSTE jag platta håret!

<3


Bästa mamma i världen!


nystädat badrum!

okej! jag är ett steg närmre färdig! jag har duschat, tvättat underkläder, städat badrummet, plockat undan lite hemma och nu sitter jag här igen. Snart ska jag platta mitt hår och välja ut lite kläder för ikväll och sedan gå till ica, sedan möta Soff.

Nu väntar jag på att nato ska ringa och informera mig hur det går för henne där borta i uppsala, och med tanke på att bussen hem gick 15.00 hoppas jag att hon är i bussen eller bredvid bussen!

Nä.. platta håret vare ja!



Nystädade badrummet!


Stress stress..

Pratat med mina hjärtan. Nata kommer hem. förbi Michaela med blommor. möta Sofia vid jobbet. hem till mig. förbi Matzan hämta öl. hem till mig och föra. till centrum festen. möta Nata och Yasmine. party!

Så ser min förmiddag ut och jag är redan sen i min planering, men men..sån är jag..

Den här veckan ser jag fram emot väldans mycket
Söndag - jobb
Måndag - jobb
Tisdag - hemma, packa, mysa med prinsen
Onsdag - kryssning!
Torsdag - hem från kryssning, mysa med prins
Fredag - oplanerad
Lördag - Björn Rosenström på ollan med brudarna
Söndag - no ide!


godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen av att det knackade på balkongdörren, där stod Matzan.

Sedan dess har jag suttit och kollat på simpsons och nu böjar scrubs.
Snart ska jag städa badrummet för det ser inte helt okej ut, men det kommer dck vara skinande rent när jag är klar!


julen




GUD vad jag längtar till denna underbart mysiga underbara högtid, mys.



Världens finaste jullåt!

Stjärnorna, fallar i natten nu,
himlarna sänker sig,
ner över jorden.
Och när stjärnans bloss,
tänder sitt ljus hos oss,
brinner en låga klar,
i hela norden.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.

Och jag vill,
tända en stjärna until,
den som har frusit och gått vill i världen.
För den som inte finns hos oss,
tänder vi nu ett bloss.
brinner en låga klar:
Kom hit, här är den.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.

Ge oss av den frid som rår,
i stjärnornas förunderliga hem.
Led oss på den väg vi går,
så att vi hittar hem until den.

Julen är här,
och lyser frid på jorden.
Glädjen är stor -
i ett barns klara ögon bor den.
Julen är här,
i våra mörka länder.
Kom låt oss ta varandra händer,
när julen är här.


jag hjärtar min timpa

I can't live, if living is without you


haninge festen

Mötte Mikkan när jag slutade och vi gick hem till mig och Timmy och kollade  på idol och sedan någon film som Timmy ville se, vi små tittade dock bara, inte helt okej film, men vi mysade med chips och kakor, massa mums.

Imorgon är det ju Michaelas place som gäller, sedan ska jag möta Sofia och så ska vi till Haninge centrum där "haninge festen" hålls, för dom som arbetar i centrumet, det ska bli kul faktiskt.

Nu ska jag stryka Timmys skjorta som han ska ha när han ska ut med grabbarna imorgon.

BESLUTSÅNGEST! brunett vs blondin




Vet inte om jag ska behålla mitt blonda hår eller färga tillbaka till brunt?!


pussi letande

Jag har precis kollat på OTH, jag tror jag dör, så jävla spännande, mina ögon fylldes med tårar flera gånger, detta måste vara den bästa serien som finns, jag bara älskar den!

Idag ska jag vara hemma och mysa med mikkan med massa gott och lite tv-spel och diverse ni vet, lite idol också!
Imorgon har min älskling match, men ska dock inte kolla å den för jag ska på födelsedagsfirande hos Michaela som fyller 21 år :)


Igår när jag var på väg hem från centrum så hörde jag något precis när jag skulle in på våran gård, nämnligen någon som ropade "PUSSI!" och jag började kolla runt omkring mig och börja undra om jag hörde i syne eller om det verkligen var så att någon ropade på denne Pussi i fråga. Jag hörde igen "PUSSI" vart är du?!" och så såg jag en kvinna komma fram runt en buske och letade förbryllat runt omkring sig..jag antog att hon letade efter ett djur, antagligen en katt. hon skrek iegn "PUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIII!" jamen jag menar hallå?! vem döper sin katt, eller djur överhuvudtaget till Pussi, det är ju rena rama förolämpningen, inte konstigt att stackarn rymmde hemifrån..

Nu måste jag platta mitt hår, vi hörs snart!

<3

Jag skulle andas i de tomrum som blev över om du lämnade mig nu ♥


bloggtorsk

Sitter här och pratar med Nato och Yasmine på msn, vi har värsta heta diskussionerna om kryssningen! och två speciella personer som ska med på kryssningen, inte helt okej.

Jag funderar på om jag ska gå till valla och köpa något, eller inte? värsta i-landsproblemet.. men jag har ju ett tag till på mig att bestämma mig.


Jag är verkligen VÄRSTA blogg tönten, jag har typ 20 bloggar på mina favoriter och varje gång Timmy kommer hem eller Robin kommer hit så ba "åh vad ovanligt, läser du bloggar?!" jag är verkligen en bloggtorsk!

bacon

Har precis lagat bacon till min kära pojkvän som kommer hem snart, han ska äta lite snabbt sedan på träning, så det blir tydligen ensamt för mig idag..

imorgon är det löning.. men det har väl inte undangått någon? Och det är fredag också, kan inte bli bättre.
Och på onsdag är de kryssning, gud vad jag längtar.

Nu börjar americas, det ska jag se, vi hörs om ett tag.

om du lämnade mig nu



Älskling i världen, du är bästast i världen.
Timmy


byte

Japp då har jag bytt tillbaka till blogg.se, jag har kvar min gamla blogg på bloggplatsen.se (pangi.bloggplatsen.se) men jag kommer dock inte att uppdatera den något utan jag kommer att köra på denna blogg framöver!
Några av anledningarna var att man kunde inte ha så många foton på bloggplatsen och jag kan den här sidan bättre eftersom jag hade min gamla blogg här, jag trivs helt enkelt bättre på blogg.se!

Jag håller på att fixa min blogg lite just nu så jag skriver om ett tag!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0