SNYGGASTASTE


dumanddummare

Idag har jag umgåtts med Felluuuus, vi har spelat Wii, snackat skit, ätit och kollat på tv. MYSIGT!

Veckorna går så sakta när man längtar efter något och när man inte gör något om dagarna.

Fredag: Bowla med Fellus och Annelää, sedan ska vi hem till A och käka tacos och min goda efterrätt som jag ska göra. Sedan ska vi spela speeeel och snacka skiiiit!
Lördag: Bolagut med A, hem till henne sen och laga middag, sedan kommer hennes släkt på middag och till sist ska vi fira Stanze!

Nu ska jag se Dum & Dummare, sooooooooooooooom jag har längtat!

hjärta

you and me, under the same roof, behind one door, with only one last name on the mailbox..



Bilder från min mobil


Julafton



Julafton



Milo-buuus



Morbror 




Jag och finaste bebis, Milo!



Älsklingarna



Snuff



Har man ingen vinöppnare så har man ingen..



Annelääää 




Goskissen



Milo



Annis fina drink



Angi



SNYGGAST I STAN


Dum angi resulterar i skållad läpp

Ja alltså jag måste berätta om igår när jag skulle laga mat. Timmy gick till Ica och jag tänkte att jag skulle börja koka pastan så den var klar tills han kom tillbaka. Jag tog pasta skruvar och penne, dom kokade och jag stekte bacon samtidigt..sedan var det ju dags att smaka på pastan om den var klar. Tänker att det är smart att ta en penne eftersom dom är lite tjockare, tar upp en och biter på den på längden, vad händer då? JO, det samlas ju vatten i penne så detta skållheta vatten rinner ut på ena sidan över min läpp och bildar en liten fläck av bortskållad hud, det gjorde ont men syndes inte så mycket. Tji fick jag, imorse när jag kollade mig i spegeln så det ut som att jag hade munsår, HE HE


Tjejmiddag

Sitter hemma hos Pat med henne, Ida, Madde och hennes kille. Vi sitter i köket och pratar och fikar lite. Snart kommer Fellan. Ikväll är det tjejmiddag här hemma hos P, vi ska äta middag, sjunga lips, dricka gott och ha massa mys.

LOVEU 


best


roses are red

Jag längtar till kryssningen, våran resa i juni, Pats 18års dag och sommaren.. säkert massa mer, men detta står i fokus just nu! haha.

Jag vill verkligen ha ett jobb nu, man blir så uttråkad av att bara sitta hemma och sitta och sitta och sitta.. men förhoppningsvis så får jag ett jobb inom snar framtid.

Jag vill bara vakna super jävla tidigt och veta att man inom typ en timme ska sätta sig i bilen och åka till arlanda för att åka utomland, älskar att resa, älskar att vara på arlanda, älskar känslan. Vill inte vänta till juni, vill åka nu. puss

trio

Patricia Hornesjö Brejding Angelina Söderström Felicia Lundell Lindblad - En trio utöver det vanliga. Tillsammans är vi starkare än någonsin. Jagälskarer.



CMOK

I love you, always forever


min lilla tiger


invalido

Jag säger bara en sak.. SUCK med stora bokstäver, jävligt stora bokstäver..

Jag älskar er


RSS 2.0