Nato älskar Angi när hon väcker henne!

A: Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
N: Hej
A: Sooover duuu?
N: JA!
A: Slutaaaaaaaaa jag har varit vaken sen 9, ingen vill prata med mig!
N: Nej och det vill inte jag heller! Orka va uppe såhär tidigt, gå och lägg dig!!!




PUSS PÅ MIN ÄLSKLING, HON ÄLSKAR MIG SÅÅÅÅ MYCKET!


Desirée Larsson ♥


En av de bästa vännerna jag har, hon känner mig likaväl som hon kommer sin egen ficka, hon vet när jag är ledsen, hon vet när jag är glad, hon vet när jag är orolig, hon vet när jag är bekymrad, hon vet när jag är lycklig osv ni vet. Hon är den människan som stöttat mig igenom så otroligt mycket saker, hon har alltid funnits, dag som natt, alltid. Hon har bankat vett i mitt huvud när jag tagit konstiga beslut, hon har stöttat mig när jag har tagit konstiga beslut, hon har skällt på mig när jag trott på kärleken jag inte borde trott på. Hon är som en högerhand för mig. Hon har aldrig svikit mig, aldrig någonsin. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan henne. Nu har hon varit i Thailand sedan 3 Januari (Tror jag..runt där iallafall..) och jag har alltid haft henne nära mig, ett stenkast bort bara, jag har alltid vetat att jag bara kan ringa och vi kan träffas, men när hon åkte blev det tomt.. någonting saknas här hemma och jag är inte lika trygg i mig själv när jag inte vet att hon är nära mig. Därför vill jag att du ska komma hem nu! Om en månad undefär får jag träffa min ängel igen..äntligen!

Jag älskar dig otroligt mycket, tack för att du finns och att du är du.
Alltid och förevigt.




Älvros 07 (Jag skyddar mig mot MÖRDAR myggorna där borta, som bara vill äta upp mig hela tiden! speciellt in rumpa!)


Kat(t)astrof här hemma!

Dom här två sötnosarna, busar runt i hela lägenheten och river hela plejset!



Men dom är världens sötaste också..när dom ligger såhär!


Detta är humååååår!

"Asså när jag hade stambyte så hade jag typ eeeeen decimeter damm hemma, dente ens kuuuuuuul"

HUMÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!


bajskorv

Igår kom Mini hit och i käkade och pratade massa! Sedan kom Corny och Nattis och lämnade Chillie och tog en fika, när dom hade åkt hem så färgade jag Minis hår, till svart! Woho!

Nu håller jag på att laga mat och snart kommer Snuff och sedan ska vi röra oss mot centrum för att möta Linda.. om jag ska vara ärlig vet jag inte vilken Linda! Haha, as kul! Sara sa bara Linda i telefonen så orkade inte fråga! Det får bli en surprise!




Jag älskar dig!


Puss från vallavägen!

Älskling kom hem och då satte han igång med maten samtidigt som han slängde ett öga på "familj gay" som visades på tv:n. Köttbullar och pasta blev det, mums!  Efter det blev det soffhäng i någon timme sedan var det duschdags, efter att ha roat oss med sång framträdanden(Darin - why does it rain med vatten strålen i hela ansiktet) och toviga hår så var det bara att hoppa i säng! Blev lite Sims spelande för mig och lite mobil spelande för Timpa. Han ligger och snarkar bredvid mig nu, jag har stängt av Sims och datorn och satt i "Save the last dance" i DVDn, så nu ska jag kolla på den och sedan försöka sova! Imorgon är det en fartfylld dag med mycket planerat!

Bilder!



Hej Hej!



Bästis!



Darlingar



"En ful min.."



Puss på min Alle!



Allieballieeee

PUSS! <3



Min vackra Linda!


puss

Angelina: Hon är fisk när är man född då?
Timmy: Jag vet inte, står det meteorolog panna på mig eller?
Angelina: Meteorolog?


puss på min älskling

PUH!

Puh! Jag har städat alla rum utom kläkammarn och sovrummet, annars har jag varit såååå duktig, fixat och donat hela dagen, dammsugit, lagat mat, lekt med kissen, diskat osv!
Däremot blev alla mina kompis träffar inställda idag och förflyttade imorgon, träffa Mini, Sara och Nattis!

Snart ska jag lägga in lite bilder här från helgen här och på facebook, så håll utkik alla som var med i fredags!

Nu kom min vackra prins hem, gosigt va?!



OTH viktigare än allt

Nu råkar det vara så att OTH avsnittet precis blev färdig, vilket betyder att jag MÅSTE se det.. så enkelt är det bara! Men det håller ju på i ca 42 minuter och då ska jag börja städa direkt! Nu OTH, men först en cigg..Tack och hej

storstädarn

Vet ni vad?! idag har jag bestämt mig, jag ska STORstäda här hemma, för vart man än går så ligger det saker ÖVERALLT, jag och Timpa är inte direkt pedantiska..tyvärr!
Men idag blir det en rejäl storstädning.

Skulle även färga Minis hår idag, men hon verkar inte ha vaknat än! Ring  när du vaknar babe!


Ikäll kommer min söta vän hit och lämnar sin kisse, då vi ska vara kissevakt tills saker och ting har ordnat sig! ♥

Nu ska jag äta något, spela lite sims, sedan är det rensning av andra kalabaliken!

Sims!

Nä-ää hörrni, jag håller på att spela SIMS och det ska jag fortsätta med nu! tjollahopp

Det där med att lära sig av sina misstag

Ja ni vet, man brukar lära sig av sina misstag.. inte min katt..

förra veckan satt jag lugnt och stillsamt i soffan och kollade på TV, helt plötsligt hör jag ett dunder och brak från andra sidan lägenheten.. och helt plötsligt kommer hon inspringande i vardagsrummet som en raket med eld i baken men i själva värket var det vatten hon hade i baken! Jag gick runt och kollade vad hon hade ställt till med för rackartyg, jajamensan.. hon har hoppat upp på toaletten ovetandes om att toalettlocket är uppfällt.. resten kan ni nog räkna ut själv!

För sisdär 15 min sen, gjorde hon exakt samma sak..och vart DYNGSUR! Ja jag vet inte vad jag ska säga.. man brukar lära sig av sina misstag men hon är allt för nyfiken för att lära sig!

Ett gott skratt har jag fått mig bägge gångerna iallafall! Haha. söt lillegos!

Heeeeelt sjukt!!!!

http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=348921590411&ref=mf



hej söt!


K-Ä-R-L-E-K

Kärlek det kan betyda så mycket, kärlek till sin familj, sina vänner, djur, respektive, barn..osv. Kärlek är något fint och värdefullt och det är inte alla människor här i världen som får uppleva kärlek från någon eller något alls och det är tragiskt.

Kärlek från ens respektive är en kärlek som är oersättbar, kärlek kan vara från så små saker till så stora saker, kärlek kan man känna av en puss på pannan, kärlek kan man visa genom små ord och bokstäver, kärlek kan man isa genom matriella ting, när man ger sin kärlek till en annan och får samma kärlek tillbaka är bland det finaste som finns, man lovar på ett sätt att alltid respektera och uppskatta denne människa, att för alltid vara denne människa trogen och för alltid finnas vid sidan om som en hjälpande hand. Det är kärlek och det är vackert!




En kärlek jag ser upp till är mina föräldrars kärlek, det har varit gifta, de har gått igenom mot och medgångar men aldrig svikit varandra, de har alltid visat varandra resekt. De skiljdes när jag var runt 3års åldern, det är många barn som får uppleva detta, men även fast mina föräldrar skiljdes när jag var liten så har jag aldrig upplevt det här att bli skjutsad mellan mor och far, höra skitsnack från den ena om den andra och tvärtom utan jag har upplevt kärlek.. och vänskap! I regn och solsken har dom alltid funnits vid varandras sida och alltid vid min sida och alltid velat mitt bästa även om vi skällt och skrikit på varandra. Dom har alltid sett till att jag har det bäst och det bästa, dom har lärt mig att lita på människor man bör lita på och hålla sig ifrån människor man inte kan lita på. Min mamma och pappa har gett mig allt, deras kärlek är det finaste jag fått.
Sen att jag blev snygg är ju bara ett +! (FNIZZ)


Jag älskar att ha de bästa vännerna i världen, dem bästa föräldrarna, den bästaste bästa vännen i hela världen, världens bästa släkt och världens finaste pojkvän i hela världen.

Tack för att ni gör mig till den jag är och förlåt för alla gånger jag gjort er illa, för det har absolut inte varit min mening, men ibland tar temperamentet över.

Jag älskar er!


19 års dag och älsklings skor

Idag har jag varit duktig! har tvättat, vuxen poäng till mig, tack tack! Mamma kom hit runt halv 1 tiden och då åkte vi till skopunkten och mina älskade skor fanns kvar och i min storlek också, glad jag blev råååå!
Var även och köpte Minis present efter det, så nu är det klart! Städade lite hemma nyss, bytte toa-lätt i kattlådan och städade badrummet, nu ska jag laga mat!





GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN MIN FINA ÄLSKLING!
I love you


Vuxna människor

Ingen har väl missat att på fyran idag kl 21.00 visas "Vuxna människor", gud vad glad jag blev, den filmen bjuder ju verkligen på massa skratt!



HEJ!

Hemma med Jenniföööör just nu, vi sitter och kollar på tv!

Imorse gick jag till jobbet och lämnade en nyckel som råkade följa med hem igår och tänkte då att jag lika gärna kan uträtta lite ärenden, djuraffären gick jag förbi, köpte lite godis och så till lille kissen och lite sand till hamstrarna, ja, rena rama djurparken här hemma!
Gick förbi bakomaten och kollade saldot som var mer än förväntat och när jag endå var där kunde jag ju lika bra beställa ett nytt kort då mitt nästan har gått i två bitar och fick då även veta att jag har ett sparkonto som jag absolut inte visste om men pengar på (!) det gjorde dagen ännu bättre, fixade så jag kan kolla mitt saldo via telefonen och bokade in ett möte om ppm.
Tog även en tripp förbi apoteket och sa "Jag vill ha något som får bort detta" och pekade på mitt munsår som absolut inte vill försvinna och blev tipsad om en jätte bra kräm!

Skönt att få lite saker fixade och extra pengar är ju aldrig fel..

Tvätt tid är även bokad! Jag är så himla duktig.




Kat(t)astrof

Hej papperstussar är det roligaste som finns!



Skosnören och handbollsko också!



Lillegos





När hon blir stor ska hon gifta sig med en av Patricias katter! Hur gulligt?!


puss på allt och alla!

Jag måste bara böra med att säga att jag har varit på otroligt bra humör idag!

Är det bara jag som inte har ägnat mig dag åt att äta semlor?! Kan bero på att jag absolut verkligen inte för tusan heller tycker om semlor, annars hade jag nog för all del gjort det!
Nä, jag har ägnat min dag åt massa annat kul min dag kan nog sammanfattas i några ord som låter som dessa: Äta, gosa med lillegos, Jennifer & Märt, datorn, jobb, älskling, tv-spel och film!

På jobbet idag var det KOOL lugnt vill jag lova.. nog för att det brukar vara lugnt på vardagar men herremingud vad lugnt det var idag, då är det tur att det finns söta människor som Amanda och Co. som man har att prata med! Annars blir det så att man inte har pratat på ett tag så ska man säga ett ord och rösten är helt fuckad, ja precis, som på morgonen när man vaknar och ska svara i telefonen tillexempel.. vackra stämma!

Tre dagar framöver är jag ledig, imorgon ska jag träffa Jennifööör, vi får väl se var för bus vi hittar på.. på torsdag har jag inget planerat utom att jag tänkte att min söta mor skulle pallra sig till Haninge då hon har en film som ska lämnas tillbaka hemma hos mig och sen tänkte jag plocka fram mina söta hundögon och be henne ta med mig till skopunkten där jag har förälskat mig i ett par skor som jag bara måste ha, finns dom inte kvar eller inte finns i min storlek så börjar jag gråta!

Sedan måste jag även slänga in att jag är väldigt besviken på en vän som stängdigt försöker trycka ner mig på ett eller annat vis, jag har bara en tanke i huvudet, varför?! försöker du få mig ledsen och besviken? Grattis, du har lyckats.. så som du betett dig den senaste tiden trodde jag inte man var mot sina vänner, men du har bevisat raka motsatsen..

desperate housewives!!

Ingen har väl missat reklamen på kanal 5?! Det vill säga, att desperate housewives börjar den 2 mars! im soooooooooooooooooooooooooo happy!!!!!!!!!

i can´t smile without you

Jaha, ingeting har jag hunnit skriva om helgen, det ska vi genast ändra på!
I fredags, jobbade jag, vilket jag kom på tio i tre (Jag började kl tre..) så det var bara att lägga benen på ryggen och springa, vilket resulterade i att jag inte hann äta lunch så fick skicka iväg mina bejbs. Efter jobbet kom M och mötte mig och vi rullade till Marre, där det var full rulle. Efter mycket "Johan" och "Dem där jävla 92:orna" så begav vi oss till favorit haket.. där blev vi kvar hela kvällen och jag kan nästan säga att jag satt på samma stol hela tiden och inte drack jag något heller..tråkig jag vet..

Lördagen vaknade jag pigg och glad! Ledig från jobbet men en oplanerad kväll, ringde runt till brudarna och kollade läget, sedan kom ett ostron hit och vi satt och kollade på melodifestivalen med Martin, Timmy och Johan, sedan begav vi oss mot bussen som skulle ta mig till Marre och Nato till brandbergen för fördelsedagsfirande. Hos Marre möttes jag av Marriiii, Lindis och Allieballie. Det blev ölspel och dylikt, sedan fick vi sällskap av ett gäng glada! På nattkvisten sådär så bestämde vi för en tripp mot vallavägen, resten drog på efterfest, själv smög jag hem när ingen såg, busig hihi. Väl hemma kröp jag ner i sängen bredvid världens finaste människa och världens finaste kissemiss.

Och alla hjärtans dag, inte fick jag spendera den med min snuffi iallafall för han gick upp tidigt och skulle iväg för match, då kom mamma och Magnus över på lite fika. Sedan en kvar innan jag skulle åka till jobbet så kom Timpa hem, då kom även Dennis, Dewin, Niina och Veronica. Jag kom hem runt halv 12, då vart det soffmys sedan sängen för en film!

Det var min helg det, nästa helg väntas, firande av min finaste Mini, barnpassning och jobb!


tears in heaven

Alltså det har gått 5 min av OTH och jag har redan hunnit gråta..och rysningarna jag fick de första fem minutrarna ska vi inte snacka om.. jag bara ääääälskar one tree hill!


Idag har jag varit i centrum, mötte Madeleine och satt och fikade på Café Momo, vi hade så mycket att prata om och pratade även gammla minnen, vi har ju trotsallt kännt varandra se vi gick i 9an, har saknat henne så mycket, det var verkligen kul att träffa henne.
Efter det hade Mickis ringt mig så jag pligade henne och i möttes för en liten prommenad och sedan gick vi hem till mig ett tag och nu sitter jag här och kollar på OTH som jag väntat på hela dagen!

Nu ska jag ta mig något att äta..

Dagen OTH avsnitt

Jaaaa vad ska man sääga, jag har sett avsnittet hundra gånger men jag gråter lika mycket varje gång när jag ser på detta avsnitt och lika mycket grät jag nyss! Speciellt i slutet när Haley står själv och skriker på hjälp. Gud, jag och mina konstiga saker att gråta till alltså.


Angelinahjärtaonetreehillföralltid


min prinsessa!

MEN SÖTNOS! <3


1 års dagen!

Såhär snygga var vi på våran 1års dag, världens snyggaste par eller?!












Och här är dom otroligt fina rosorna som jag fick av finaste prinsen!


hårda ord

Hårda ord från mig igår, Timmy kom hem och ville se på sporten när jag har suttit och väntat på blåsningen sen jag slutade jobba.. det ville inte jag, jag ville se blåsningen, men jag fick inte det.
Efter en drös mindre söta ord från mig rusade jag in i sovrummet med ett par hejdundrans stora steg..
två minuter senare kom min söta älskling in och kramade mig och sa att vi inte skulle bråka, då blev jag glaaaaad!

Och ni skulle bara se (Ni skaa få se, så fort jag satt in bilderna på datorn) dom OTROLIGT vackra en meter lång rosorna jag fick av honom på våran 1-års dag.

Jaaa jag vet jag har världen bästa pojkvän i världen..snygg är han också för den delen..inte illa pinkat!


sool

ÅÅÅÅÅÅÅÅH sooooooool ute, hur mysigt är inte deee dåå! glad man blir av att se solen!

1 år, 2010-02-05! <3


1 år tillsammans älskling, ett fucking år. DuJag mot världen, tillsammans klarar vi allt!

JAG ÄLSKAR DIG SNUFFIE!
2009-02-05 - Timmy <3 Angelina
Always and forever



















ThjärtaA

2009-02-05 <3


Bilder på sötkatten

Jag såg ju att Snuffen hade skrivit kommentar och jag hade ju lovat bilder på lillen!






jag bara ler....

Åh satt precis och kollade i min studentmössa, alla saker som folk har skrivit, detta resulterade i att jag nu sitter och ler för mig själv, detta är vad jag fann!

"Du & Jag, ÄVENTYR <3"
"Grattis alltid glada människa!"
"Tjena lille sate"
"Lycka till ät mitt bajs"
"Grattis snygging <3"
"Grattis!"
"Min bästa vän tack fr att du ställer upp för mig"
"Du är en toppen tjej och har ett leende man kommer sakna"
"Min lilla ärta, tack för dessa år, älskar dig"
"Ballaste jäveln"
"Grattis gumman ta det lugnt med snoppdä! love"
"Älskar dig"
"Du är speciell"
"Grattis gumman"
"Jag älskar dig Angelina, bästisar för alltid"
"Min finaste ängel, finns ingen som du, sluta aldrig vara den du är, jag finns här oavsett, du och jag mot världen, älskar dig mest min älskade, min Nino för alltid"
"Nu är du 20 och kan köpa sprit älsk, men bara till Alle & Mickis"
"Lycka till babe"
"Snacka om minnen för livet, puss & kram"
"Grattis baby! I love you"
"Du är bäst"
"Du är en riktigt bra tjej"


Man blir så glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, jaghjärtaminavänner

och jaghjärtaminbästavänmikaela
"MIN BÄSTA VÄN, ALLT JAG BEHÖVER<3"
jag bara ler..
 

FINAL!

Åh nu är min älskling hemma igen! så skönt att ha honom hemma.
Från England fick jag en parfym, 15 par strumpor och en tröja, sötaste älskling i världen!

Och han fick sig en överaskning när han kom hem också, vi har mejlat med en tjej ett tag nu och medans Timpa var i England fick jag och pappa åka och hämta våran lilla kattunge, så nu springer hon omkring här hemma som ett yrväder och biter i Timpas tår också..

Kommer en bild lite senare, måste bara lyckas ta en bra!

Kan man annat än längta tills paradise ikväll? Nej! Jag är såååååååååå taggad, hejja Jackie och Patrik!

you know i can't smile without you

And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you



JAG ÄLSKAR DIG

Dags att komma hem nu pärlan, England har fått ha dig tillräckligt länge nu, jag saknar dig!


RSS 2.0