älskling

Visst finns mirakel
Och för mig är det faktiskt du
I dina kyssar
Öppnar himlen sig för mig nu
Visst finns mirakel
I din kärlek så stark och sann
I dina kyssar
Och i att vi har funnit varann


saknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Är det lagligt att sakna två personer såhär mycket? förstår ni inte att jag saknar er, kom hem nu för bövelen så jag får pussa och krama på er mina älsklingar!


mamma och pappa <3

Jag vill aldrig mer gå på begravning, det gjorde jag klart för min älskade mor idag också. Jag förklarade för henne att hon och pappa ABSOLUT inte fick dö, aldrig någonsin fick dom göra det, då skulle jag nog dö, det gick hon absolut med på. Sedan konstaterade jag att jag ville dö före dom isåfall, det gick hon absolut verkligen inte med på!


A: Jag vill aldrig att du och pappa ska dö, ni får aldrig göra det.
P: Nej klart vi inte ska eller ja jag kan ju inte lova för gör jag det så tänker man alltid att personen lovade att aldrig försvinna.
A: Ja det är klart, men jag vill inte att ni ska dö. Då vill jag dö före er isåfall.
P: Nähää-ä du, det ska du absolut INTE göra!


Min söta mupp pojkvän! <3

Jag kan stolt säga att jag har världens finaste pojkvän, alla sms han skickat under tiden han varit i Turkiet så han det gjort att dagarna går så mycket fortare och på söndag är han hemma igen, glad? OM jag är!


"Kom precis hem från krogen, sover naken med arman. Saknar dig sååååå mycket! Du kommer bli min fru inom ett par år. Love you. <3"

Där var ett sms, och snälla ni ignonerna att han skrivit att han sover naken med sin vän och bli inte rädda, han är inte bög och inte ett monster. Han är bara lite störd. Haha.

"Älskling! Vad gör du? Saknar dig! Jättefull haha! Min älskling <3 utan dig är jag noll puss"

Och där var ett till.

Kan man önska sig något mer? Nej inte just nu faktiskt. Underbara du. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Begravning

Jag tror jag inte har en enda tår kvar i mina tårkanaler, huvudet är tungt, kroppen är matt och ögonen känns tjocka och svullna. Men ack så fint det var, det var just den begravningen du förtjänade, det var ett vackert sista farväl. Jag vet att du alltid kommer att vaka över oss, du försvinner aldrig. Att se alla dom jag älskar så nere och gråtandes gör så ont, att själv inte kunna hantera tårarna och smärtan i hjärtat gör så ont. Men detta var en lättnad, nu får du vila i frid för alltid. Vi glömmer dig aldrig, du glömmer oss aldrig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag ler mot himlen, mot dig. Och jag vet att du ler tillbaka.
Volim te.




du, bara du.

gränslös kärlek


Lite tankar

Timmy har inte ens varit borta en dag och jag sitter redan och bävar mig för dessa 9 dagar utan min stora kärlek. Men det klarar vi nog. Det är nog inte det att han åkte idag utan det var nog själva känslan att jag visste att jag skulle få sova själv idag, jag satt ute och rökte och grät, varför vet jag inte! Det bara rann, allt kom samtidigt, saknad, lättnad, oro, glädje, alla känslor du kan tänka dig.

När jag satt där i min ensamhet och tårarna rann så insåg jag att ensamheten var det jag frukade, ensamhet är inte min starka sida. Det vart bara för mycket för min hjärna, jag kände mig som den mest ensama människan i hela världen och det kändes som att jag aldrig någonsin igen skulle få prata med någon eller träffa någon.

Det har varit mycket dom här dagarna.

Sedan ringde en person, det blev minnes prat, skratt, allvarssnack..ja ni vet! Och helt plötsligt så känndes allt så bra igen. Hon är allt bra den där pärlan, utan henne inget mig, verkligen inte!

Tur att jag har våra fina katter, massa sällis!

Vila i frid

 

Vila i frid älskade du.
Nu är äntligen ditt lidande slut, du slipper han ont, du har det bättre där du är nu.
Du har varit så stark, så länge. Men du har också lidit så länge nu fick du somna in och bli en vacker ängel som föralltid vakar över oss.

Du kommer alltid att leva kvar inom oss.
När jag fick beskedet så var det som en sten som föll från mig och mina tårar bara föll, för jag vet, vi vet, att nu får du ro.

Jag kollar upp mot himlen och ler, ler mot dig.
Och jag vet, att du ler tillbaka mot mig.

Jag älskar dig, volim te.

Vi ses i nangijala





Ännu en dag igen
Jag vaknar upp med tystnaden
Åh, står där lika vilsen som ett barn
Och som en våg kommer saknaden
Och den sköljer över mig
I samma stund ser jag sanningen
Jag ska leva utan dig


all eyes on us in the center of the ring just like a circus

Sunshine


GRATIS BIO

Jag har sett den här sidan lite här och var och funderat på att gå in på den hela tiden men det har aldrig blivit av, så såg jag att min vän Nathalie hade bloggat om det och jag tänkte "Äh jag ger de en chans iallafall" och nu har jag suttit fastklistrad hur länge som hällst och bara läst och klickat mig runt på hemsidan, den är grym! Det finns massor med erbjudanden!

Sedan ska man samla poäng och det är i sig en liten utmaning, man vill ju ha så mycket poäng som möjligt och då anstränger man sig mer och kan ge sig själv ett mål man strävar emot, för när man väl kommit upp i en bra poäng så lönar det sig!


Testa vettja!

http://gratisbio.se


ni

L-O-V-E


Vänner

Så jävla trött på "vänner" som säger sig vara ens vänner, sedan får man reda på saker som personen sagt eller gjort och inte bara en gång heller och man blir minst sagt besviken. Visst, ingen är perfekt och skitsnack är en del av livet som tjej, det går inte att komma undan. Men det är skillnad på att snacka fakta och snacka skit och det är skillnad på att hugga någon i ryggen istället för att säga rakt ut vad man tycker och tänker. Visst, vissa saker kanske man inte kan säga bara rakt ut, för att man inte vill såra en människa, det är jag absolut med på.

Och jag vet själv att MÅNGA av tjejers bråk börjar med "Du hör aldrig av dig...". Men vad fan? Om jag inte hör av mig, skicka i väg eller sms eller ring mig och säg "TJA HUR MÅR DU?" istället för att gnälla, alla glömmer någon gång att höra av sig, men man är faktiskt två i en vänskap så om den ena säger att man aldrig hör av sig så beror det nog på att människan i fråga inte heller hör av sig. Vill man ha kvar sina riktiga vänner så får man nog anstränga sig liiiite mer än att sitta och gnabba på varandra om att man aldrig hör av sig, det är inte svårt att lyfta på luren och bara ringa och kolla läget.

Så jävla nöjd att jag har mina vänner som verkligen bevisar för mig vad riktig vänskap är, som inte bara tar och tar utan ger också, för mina vänner ger mig jävligt mycket. Dom ger mig glädje, lycka, kärlek, skratt, visdom, vänskap, ja som sagt, dom ger mig allt. Tack för att ni är världens bästa vänner jag skulle inte klara mig utan er.

UNDERBART

Min helg har varit underbar! Den har spenderats i solen med vänner. Vi har badat, ätit god, druckit gott, solat, målat hemma, lyssnat på högmusik och bara njutit av sommaren!
Tack för en super duper mysig helg mina underbara vänner och min underbara Timmy.

Min vecka har jag lite småplanerade saker sådär, imorgon blir det rudan med fina Emmy och fina Sandra och världens sötaste unge såklart! Onsdag blir det in till stan på källskvisten och äta middag och ta några glas och bara avnjuta kvällsolen.

Och nästa vecka ska nog jag och min fina vän på lite äventyr, massa mysigt!


Snart ska jag och Timpa ut på en liten kvällspromenad.

Jag måste nog hålla med Emsan som skrev i sin blogg, Sometimes i love to be me.

fellisenochangisen

<3


Städa!

Inte sååå super bra väder idag, en perfekt dag för lite sysslor hemma. Jag har diskat, damsugit, torkad golvet, städat badrummet, plockat undan i vardagsrummet, postat brev, ringt lite samtal, tagit ut sopor osv. Känner mig väldans duktig!

Imorgon är det redan fredag och i helgen ska det bli super väder! På lördag väntas en födelsedagsmiddag med 3 söta brudar som jag nämnde i något inlägg innan, det ska bli super väder och vi ska grilla och sitta ute i fina vädret och dricka gott och prata massa skit, sedan får vi se art kvällen för oss.

Nu ska jag banne mig spela lite TV-spel, den ni!

RSS 2.0